Blogg Arkiv

AnbefalingerTusen takk  Ingunn for din tilstedeværelse og din veiledning og hjelp som har gitt meg en indre ro og styrke som jeg faktisk ikke trodde at jeg hadde.Din meditasjons veiledning har vært en

Janicke GullbekkMitt første møte med mediumet, Ingunn Ripe, var nesten ett år etter at jeg hadde mistet en av tvillingjentene mine. Jeg hadde behov for å søke svar på noen eksistensielle spørsmål, men var

Anette FremgårdIngunn er en fantastisk dame som har beriket livet til mange mennesker! Med sitt store hjerte for alle, og sin helt spesielle evne til å møte mennesker der de er, gjør hun et stort inntrykk for

Ann Kristin Bakken
Bladet Medium har her skrevet ned omtale av den nye Norsk Guidede MeditasjonsCD: "Divine Love" - av Ingunn Ripe.

"Divine Love" er en meditasjons- CD som er skrevet ned og lest inn av Ingunn
Du har berika mitt liv med din energi og kjærlighet . I mangen år har eg leita etter svar på heilheten i universet, med hjelp av deg har eg fått svar og bekreftelse på at det eg har trudd var

Anita Falkenstein"Mitt første møte med Ingunn var for snart 8 mnd sidan. Eg merka tidleg at dette var ei spesiell dame. Trur ikkje eg har møtt nokon som er så fyllt av kjærlighet og omsorg for både mennesker ogFantastiske Ingunn!! For ein energi! Så kjærlig , så god og så raus! Ingunn er genuint interessert i å vere for akkurat deg! Ho har hjelpt til å sjå og forstå. Guide meg med stødig hand. HoKjære Ingunn

Etter å ha vore på åndelig søken i over 15 år traff du meg midt i hjertet mitt =) Det var full klaff frå første åndelige samling! Etter fleire enkelt timar, samlingar og kurs'Jeg har deltatt på Ingunn Ripe sitt selvutviklingskurs flere ganger. Det har vært spennende hver gang. Årsaken til dette er at Ingunn Ripe leder deltakerne inn i meditasjon og bidrar til at hver
TAKK FØRDE!

Takk til alle fantastiske jeg har vært så heldig å få møte i Førde denne uken 16- 22 Juni 2012! Det har vært en sann berikelse! Åndelig Selvutviklingskurset startet i helgen 16 - 17 Juni, etter at tolmodige sjeler hadde ventet noen tapre timer på at jeg skulle komme med forsinket fly fra Oslo. Forsinkelsen til tross, kursdeltakerne vek ikke en tomme, de satt og ventet halve dagen på denne healeren de hadde hørt så mye om. Jeg kan ikke annet enn å fullrose dere alle sammen, for tålmodighet, evnen til å formidle kjærlighet og til å gi av dere selv. Kurset har vært en fantastisk "reise" inn i det åndelige rom vi alle er så heldige å være en del av. TAKK FØRDE!

Kommentar
Gravatar
kari bente (26.06.2012 (20:46:47))
Kjære vakre healer Ingunn! Du har tatt Førde med storm! Du kan alt!
Vi har fått sett guider, opplevd healing,fjernhe aling,regresjon ,husrens, kirurgisk healing, fått "gamle far " tilendelg å velge lyset, slik at vislepp ugagn med skeive bilder og klokker som sinkar. Du har hatt djupe samtalar med hunden Marco!
Du har fått oss til å stole på at intuisjon er sannhet! Vi er alle svært takknemlege alle sammen! Vi vil sitte standhaftig og klare neste gang du kjem, og ! Hjerteleg helsing frå Anita, Eldbjørg, Kari, Monica, Laila, Heidi, Linda, Lenda, Nadine og Kari Bente

Skjul kommentar skjema

 1000 tegn igjen

Antispam Oppdater Kode Forskjell på A og a