top of page

222 portal åpning av guddommelig kjærlighet


Hjertelig takk for alle som ble med på denne energetiske aktiveringen for at 222-portalen skal manifestere seg som et fellesskap under beskyttelse og veiledning av Store Ånd og Gaia Moder Jord. Takknemlighet, innstilling av intensjon for å manifestere, rense, helbrede, komme inn i justering og ubetinget kjærlighet.


Vi hedret den universelle 222-infusjonen av GUDDOMMELIG FEMININ essens. I numerologi representerer 2 det feminine. En trippel 2-gateway introduserer et nivå av feminin energi som ikke sees i moderne sivilisasjon. I løpet av de 222 Gateway-aktiveringene utfolder sovende feminine kvaliteter seg innenfor, og forsterker våre psykiske evner, empatiske evner, helbredende evner, medfølelse, mottakelighet og større fokus på sjelens formål og tjener fellesskapets ultimate beste. Dette er en sjelden, gylden mulighet til å tenne mer yin-kraft i sjelens lyskropp. Kilden veileder deg til å gå i integritet på din sjelsvei.


Denne portalen er en gateway som vil gi tilgang til stedet som holder dine cellulære minner og hjelpe deg med å hente frem aspekter ved selv å ligge i dvale og vente på aktivering. Forvent flyktige øyeblikk av ren lykke gjennom høyfrekvente nedlastinger. Hold deg åpen i hjertet når oppgraderinger kommer gjennom. Den økte følsomheten vi opplever kan gi oss hodepine, svimmelhet, utblåsning og en følelse av utbrenthet.


Vibrasjonen på denne planeten skifter veldig raskt og kroppene våre oppgraderes for å tilpasse seg høyere frekvenser og få tilgang til mer av bevisstheten som er tilgjengelig for oss, og til slutt fører oss til vårt høyere selv av ubetinget kjærlighet, enhet, fred, nåværende øyeblikk og energi av valg for mørket og de lyse aspektene av hvem vi er. De kommer inn i den energetiske balansen innenfor og bringer oss begynnelser, gjennombrudd og mirakler.


Menneskeheten gjør sakte, men sikkert overgangen til en hjertebasert bevissthet. Dette er en stor begivenhet på jorden, en ny fødsel på et kollektivt nivå, og du er en del av den overgangen. Dere er pionerene, portvokterne, forløperne, lederne innen den nye bevisstheten her på jorden. Din sjel har blitt kalt til å støtte denne prosessen og å gå videre på bølgene av endring som er en del av fødselen til denne nye virkeligheten, og denne prosessen vil ikke alltid være lett for deg. Din sjel vil at denne prosessen skal skje. Det kan beskrives som resultatet av å være fullt ut den du er i ditt hjerte, i din sjel, og det er derfor det er så viktig for deg å svare på sjelens kall. Tiden er moden for deg å gjøre det, og det oppfyller også din sjels plan.


Den siste uken har vært veldig intens med økte oppstigningssymptomer. Energiene var veldig intense i går med massive kosmiske utbrudd. Intensiteten økte i dag med å toppe seg på 222-portalen. Du har kanskje også opplevd øyeblikk av lykke, ubetinget kjærlighet og stillhet. Alle disse er en nøkkel til de store oppgraderingene du mottar, samt hvordan kollektivet blir rystet opp med høy jordenergi, og dette vil intensivere. Store planer for din nye fremtid våkner nå for å forberede deg.


Du kan føle deg supersensitiv for omgivelsene akkurat nå fordi du opplever noen energetiske endringer i kropp, sinn og sjel. Disse endringene kan få deg til å gjøre store endringer i livet ditt. Du får full støtte mens du gjør denne overgangen. Du forbereder deg nå på et nivå opp. Når du er ferdig med denne transformasjonen vil du være klar til å gå videre på en ny vei. Vibrasjonen på denne planeten skifter veldig raskt nå, og kroppene våre oppgraderes for å tilpasse seg høyere frekvenser og få tilgang til mer av bevisstheten som er tilgjengelig for oss. Dette betyr at uansett hva vi gjør som blokkerer oss fra å øke vibrasjonen vår, må vi forlate feltet vårt. Vi løsner veldig raskt fra det vi trodde vi trengte på alle nivåer.


Uansett hva som må skje for at vi skal bevege oss til den frekvensen, friheten og bevisstheten vi har meldt oss på som en sjel, vil skje.


⁃ Vennligst drikk mye vann

⁃ Ta deg tid til å hvile


⁃ Aktiver og styrk forbindelsen din til Kilden

⁃ Overgi deg, gi slipp og hold tillit.


Ikke frykt, også dette skal gå over og en enda sterkere kjede av endringer vil komme.245 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page