top of page

8/8 - kl 15:15 Nymåne i Løven og åpning av Lions Gate.


DET ER VIRKELIG STORT AT DISSE KRAFTFULLE ENERGIENE KOMMER INN PÅ JORDPLANET DENNE UKEN, og vi har mulighet til å ta alt dette inn hvor energiene er mest potente Søndag 8/8.

Vår frie vilje gir oss mulighet i å kunne velge å bevisst aktivere vår kraft når Lions gate portalen åpner. Vi har muligheten til å bli gjenfødt, så kraftfulle vil disse energiene være. Det er stigningen av stjernen Sirius som er årsaken til at portalen aktiveres og ved å invitere inn energien fra Lions gate i lag med nymånen i løven, vil vi kunne integrere en helt ny programvare av nye og kraftfulle energier inn i våre liv. DNE aktiveringer og reaktiveringer av kosmiske lyskoder vil kunne manifestere mirakler og kraftfulle healinger vil oppstå.

Datoen 8/8 vil selvsagt virke som en forsterker på disse eventene da tallet 8 står for evig rikdom og suksess!


Det er sterke flamme energier som virker inn på oss nå i denne tid, og den vil kunne bistå deg i å brenne vekk all gammel energi du ikke ønsker å ta med deg videre inn i dette nye livet du nå kan skape gjennom alle disse aktiveringene. Skriv gjerne ned på et papir alt du ønsker at flammene skal eliminere, og brenn alt sammen på et bål.

Løven kan ofte være veldig dramatisk, så ikke vær forbauset over at det er mer drama i livet ditt denne uken. Vi har topper med dramaer også i den ytre verden og det er så mye som skjer. I tillegg er Uranus energien nå sterkt aktivert. Den nye energien som slår igjennom oss ved åpningen av «Lions gate» har hjerte energien som mål. Den vil kunne åpne ditt hjerte som du aldri før har kunnet og den vil transformere og øke din kraft inn til større visdom.


Vi skal alle tilbake til den vi i utgangspunktet er, og læren om oss selv vil bli pushet til bristepunktet gjennom disse astrologiske eventene vi har denne uken. Disse ekstreme energiene pusher vårt rigide gamle, og vi blir nødt til å søke innover for å kunne ta nye valg i oss selv. Det er gjennom uregelmessigheter at nye muligheter vil komme. Å gro fast gir ingen god grobunn da vi er i behov av å være i bevegelse. Takknemlighet er nøkkelen, å sette pris på at livet gir deg "opprør" før neste valg og nye bevegelser kan taes. Muligheter for å kunne tilgi først og fremst en selv. Først når dette gamle "ristes" av oss kan vi bygge nye fundament med disse kraftfulle og svært så sterke kjærlighets energiene som 8/8 gir oss på flere vis.


Solen og månen er på motsatt side av Saturn som viser at det vil bli mer protester og opprør mot restriksjoner og maktutøvelser. Sceneteppet er på vei til å falle, teateret og illusjonens maktspill har fått en tid hvor de har kunnet herje fritt og med Lions gate vil flere hjerter våkne til livet og alt som en gang var vil ei kunne fortsette. Mennesket har nå et behov for å kjenne på egen frihet å finne frem til egen kraft. Alle her på jorden har hver sin misjon, og ingen kan bli lykkelig om man ei følger hjertets lengsler. Løve energien er jo hjerte energien og jeg husker spesielt et møte med denne kraften da jeg for aller første gang skulle gi healing. Da jeg lukket mine øyne kom det tydelig opp et indre bilde av en sterk og kraftfull løve som rolig og balansert gikk imot meg. Da løven hadde kommet helt inn på ansiktet mitt, la den pannen inntil min og kraften tok helt av!

Sammen er vi svært sterke, men veien må vi ta selv for oss selv. Varmen og kjærligheten fra hjertet kan også smelte vekk andre sine dype sår, så gjennom medfølelse vil vi kunne styrke hverandre på veien mot indre fred og harmoni.


Onsdagen denne uken skjedde det noe helt spesielt under meditasjon hvor jeg fikk besøk av en gudinne som sa hun het Quan Yin. Jeg har ikke arbeidet med henne før, og det ble et sterkt møte. Navnet hennes betyr: den som ser og hører gråten ifra mennesket….og hun har spesielt fokus på familie, kvinner og barn med å frigjøre lidelse. Hun er symbol på kjærlighet og medfølelse. Du kan lese mer om henne her: https://www.holymtn.com/homepage/gods-goddesses/quan-yin-goddess-mercy/

Hun ber oss holde medfølelse for oss selv og andre. Hun kan åpne opp for reisende slik at vi kan få reise og bevege oss fritt i denne verden igjen, noe som verden virkelig er i behov av å balansere.


For alle som er rigide i sinnet eller stive og rigide i sine kropper, vil kunne motta stor hjelp fra henne om vi inviterer henne inn til å heale disse ulike aspekter i seg. Quan Yin ønsker å delta under Lions gate og nymåne meditasjonen den 8/8 som jeg har kanalisert, for å bistå oss med å heale og aktivere de nye energiene i oss. Hele denne kraftfulle meditasjonen finner du her: https://www.divinelovepower.com/product-page/8-8-lions-gate-og-nym%C3%A5ne-aktivering


Mayakalenderen, vår kosmiske sirkel og galaktiske kalender har avsluttet og det skjer så mange ulike eventer på svært kort tid nå med svært korte intervaller. Det vil bli flere protester og katastrofer rundt om i verden, og om vi klarer å minne oss selv på at ut av disse eksplosjoner og kraftfulle flamme energiene vil det omskapes og det vil skje en transformasjon til noe helt nytt. Det er viktig å støtte hverandre under disse tøffe tider og stå sammen! Vi skaper et sterkere energinettverk i kjærlighet ved å stå sammen, og det er årsaken til at lysarbeidere verden rundt kommer sammen hver torsdag kl 20-20:30 for å holde kraften til den nye verden sammen for å påvirke med lys, kraft og kjærlighet inn i det kollektive feltet. Ønsker du å delta kan du logge deg inn på facebook på denne linken her: https://www.facebook.com/dlpgathering

Noen ganger kan det virke som om at hjertet knuses i filler og det føles svært så smertefullt å gå igjennom disse transformasjoner, men vit at det er nettopp dette som må til før en omforming til noe bedre kan skje. Gjennom lidelse vil vi kunne føle på andres smerte og medfølelse bli integrert.

Alt må bemøtes og frigjøres og vi er helt nødt til å skape en helt ny verden hvor fred og harmoni i lys og kjærlighet er den ledende kraften, for Moder Jord har nå hevet sin kraft og gått inn i en ny lysetid.


Ta godt vare på deg selv, og hjertelig velkommen til meditasjon den 8/8 ved å laste ned Mp3 fil med meditasjonen: 8/8- Lions gate og Nymåne aktivering på: https://www.divinelovepower.com/product-page/8-8-lions-gate-og-nym%C3%A5ne-aktivering


Inntektene går til ungdom og Mental Helse.


345 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page