top of page

Blåmåne 22 August, klokken 14:01


Fullmånen 22. august er en blå måne fordi det er den tredje fullmånen i en astronomisk årstid med fire fullmåner.


Det har vært en veldig kraftfull måned helt uten sidestykke med så mye Vannmann og Uranus energi i seg! Vi har i tillegg blå fullmåne i vannmannen den 22 August, derfor vil kraften bygge seg enda mer opp i slutten av måneden. Det er veldig spesielt å ha to fullmåner i samme tegn! Virkelig noe helt eget dette vi nå får oppleve!

Jorden går gjennom enorme skift akkurat nå i denne tid! ENORME!

Forvent ekstrem optimisme og pessimisme, men ta deg tid til å slappe av i deg selv, meditere, puste, la din ekspansive natur dukke opp.

Uranus styrer i tillegg vannmannen som gir kraft på noe nytt, kraftfullt, nyskapende og ukonvensjonelt og er tegnet for sannhet, frihet og menneskerettigheter!


Mange planeter går i retrograde nå som Jupiter, Saturn, Neptun og Pluto. Dette vil føre til at vi søker mer innover og tenker kraftig etter hva som har utviklet seg denne måneden spesielt. Uranus vil den 20 August gå retrograde og den er uvanlig sakte akkurat nå. Uranus beveger seg i Tyren noe som vil gjøre oss rastløse og åpne for en forandring. Alt det gamle og vanedannende i livet vi har levd til nå vil få en ny måte å ses på sånn som gamle forhold, steder, rutiner, arbeid med mer. Alt må sees med nye øyne! Gjør dette meg lykkelig? Er livet mitt meningsfylt? Er jeg avhengig av andre? Hvorfor arbeider jeg med det jeg gjør? og så videre.Tiden nå er veldig viktig for deg om du ønsker å ta alle disse forandringene litt mer oversiktlig sånn at du slipper disse drastiske og akutte forandringene som vil snu totalt opp ned på livet ditt. For det er garantert at det vil skje, da denne 3D verden er på sin vei vekk. FULLSTENDIG!


Løven, skorpion og vannmannen som er veldig satte tegn trykker på nye behov som frihet, uttrykke seg mer åpent og tydelig, individuelt kjenne på egen styrke i å kunne være den forandring man ønsker! Fasene vil bli så mye mer intense og syns du det er ille intenst nå, så vil det bli kraftigere i månedene som kommer av mer sjokk, overraskelser, intriger og maktkamper. Avsløringer av sannhet, avslutninger av mye gammelt, angrep både i cyber space, internett angrep, og det skulle ikke overraske meg om det vil bli brudd av nettverk. Ofte må noe brytes ned for at det skal kunne få bryte gjennom!

Fullmåner skal sette lys over det vi ikke har sett så tydelig. Det vil komme radikale forandringer i det politiske-, lovmessige-, medisinske- og makt systemer. Matforsyningene vil også bli mer sterkere påvirket av dette.

Oppvåkning er den pågående kraften til Uranus, og flere vil skape sine egne åpninger inn til egne tanker og galaktiske kommunikasjoner. Uranus skal gi kraft på høyere bevissthet om eget potensialet utover det mekaniske og fysiske. Uranus gir også sterk kraft på likhet for alle i uttrykk og dette vil påvirke helt frem til Desember i år, kraftig! ALLE FORTJENER Å BLI BEHANDLET LIKT OG RETTFERDIG - dette er Uranus energien.

Sirius påvirker jordbruket og innhøstingene og dette vil få flere ulike oppbrudd nå på bakgrunn av flere ulike grunner som naturkatastrofer, mangel på ulike leveringsmåter, covid karantener og så videre..

Vi vil bevege oss imot en mer lokal matforsyning hvor man er i behov av å stå sammen å hjelpe hverandre.

Jupiter i lag med månen vil bringe oss mer i lag med likesinnede denne tiden, og mange har helt sikkert allerede startet å oppleve dette. I tillegg har Jupiter mye med lov å orden å gjøre, den naturlige fornuften som vil kreve sin plass å bryte frem. Tvilling har med uttrykk og media kommunikasjon og Jomfru har med presisjon å gjøre om ulike presentasjoner er sanne eller usanne?

Hva økonomi angår ser vi av planetenes plasseringer at det vil komme til å skje vanvittige forandringer av det økonomiske systemet. Hva media vil presentere av dette vil nok kunne diskuteres, da det dessverre ikke er nok sannhet i deres formidlingsevne.

Pluto i Steinbukken har med bankenes rolle å gjøre og det globalt. Vi vil komme til å virkelig oppleve massive forandringer i økonomien de kommende månedene. Dette er veldig viktig for våre verdier at penge energien ikke forkludrer livsenergien. Menneskeheten er over og vi skal kunne finne tilbake og inn i egen livskraft, og uttrykket vårt få bestemme retning.

Denne skapende kraften som ER den energien vi skal følge. Mars og Merkur i Jomfruen bidrar til healende løsninger til hva vi opplever nå, og vil få sin virkning da Jomfruen står for den gamle visdommen av Moder Jord. Så om jeg får gi noen veldig gode råd til hver og en av dere må dette bli å fokusere innover i egen kjerne hvor lys og kjærlighet alltid er representert. Fokuser på det positive og ikke gå inn i kjernen av disse negative aspekt som vi nå MÅ gå gjennom. La det passere, vær våken og finn ditt positive skapende og morsomme i deg.

For å kunne vise tydelig hvilken retning du ønsker, må du også kunne sende dette positive du ønsker ut for å få det tilbake og inn i livet!


Med denne potente blå fullmåne kraften, kan du:

⁃ få dine ønsker oppfylt

⁃ Frigjøre din egen kraft

⁃ Åpne opp for telepati

⁃ Opprette løsrivelse fra familie karma

⁃ Utvide din sosiale omgangskrets

⁃ Åpne opp for humanitære innsats

⁃ Helbrede dine «ankler»


Dette er en transitt som omhandler fakta, organisering, politiske spørsmål, ønsker om å redde verden gjennom sosial handling, kontakt med andre i sosiale situasjoner, løsrivelse og behovet for å komme og gå uten begrensninger. Frihet er veldig viktig akkurat nå, så lev med så få restriksjoner som mulig. Vær forsiktig med det du ber om, den blå fullmånen vil gi deg alt i dobbelt mål. Ta deg tid til å tenke på dine ønsker og drømmer, skriv dem ned.


Her er en kraftfull og fin meditasjon du kan starte å bruke nå som er linket til BLÅMÅNEN den 22 August og helt frem til dager etter fullmånen vil denne kraften være aktiv:


Om du er i behov av ekstra bistand i denne turbulente tid, kan jeg virkelig anbefale TARPANAM. Healingpakke utført av Ayurvediske dyktige prester: Legger ved link til denne bestillingen:https://www.divinelovepower.com/product-page/tarpanam

442 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page