top of page

Fullmåne sermoni i India for å slette karmisk gjeld.

Oppdatert: 29. mar. 2021

Fullmåne er en veldig lovende dag for å slette gammel karma og ny begynnelse for skapelse og manifestasjon.

Ifølge den hellige teksten Padma Purana er det en guddommelig regnskapsfører eller bokholder som heter Chitragupta. Arketyen Chitragupta er løytnant av Guds rettferdighet og dharma, Yama. Han opprettholder de gode og dårlige postene til alle på jorden i en himmelsk database, kjent som "Akashic Records", som er din guddommelige personlige loggbok.

Fullmåne er den perfekte dagen til å be inn Chitragupta. Det antas at å invitere Chitraguptas velsignelser og gi fattige og trengende mat, kan bidra til å slette negative karma i «Akashic»-postene dine.

Deltakelse i bålsermonien gjennom at vediske prester ber for deg på, kan medføre positive velsignelser for å slette negativ karma. Velsignelser blir gjort for å kunne opprettholde den gode karma. Den evige postboken om våre gode og dårlige handlinger, kalt «Akashic Records», er skjulte karmiske frø som skaper et indre bilde i våre sinn som tvinger oss til å være hvem vi er. Vi kan gjøre endringer ved å appellere til Chitragupta for å slette karmiske feil fra dette liv og tidligere liv. 

Ifølge skrifter kan det å donere mat til mennesker frigjøre deg fra problemer og dermed gi suksess i alle samfunnslag. Når du deltar i en mat donasjon til mennesker, kan du tiltrekke deg positiv energi og trygghet. 

Om du ønsker en slik velsignelse på denne dagen, kan dette så absolutt anbefales! Donasjoner til 3 fattige sultne vil bli gitt i ditt navn gjennom å bestille denne bålsermonien.

Du bestiller ved å trykke på "bestille"-knappen oppe til høyre, og deretter videre på Bålsermoni.

Denne sermonien koster 1100 nok, og du vil motta en mail med kvittering fra India etter at du har meldt deg på hos oss.VELKOMMEN!


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page