top of page

Den høyeste lyskodede energien vi har opplevd frem til nå


Dette er ingen vanlig Halloween. Vi er midt i to kraftige formørkelser frem til 8. november. Den første var Solar og den følgende er Lunar som bringer EKSTREME energier. Alle tingene og menneskene vi mister i de kommende dagene er ment å være slik, men husk at det ikke er noe som heter slutten. Det er ingen reell slutt fordi tid er en illusjon.


Gruppeøkten vil bringe den høyeste lyskodede energien vi har opplevd! Jeg vil spre intensiteten for deg slik at oppgraderingene begynner å skje fra i morgen og slippes gradvis i løpet av neste uke, slik at du ikke føler deg for overveldet. Disse oppgraderingene åpner for informasjon frigitt fra vårt DNA. Forvent massive interne endringer og bevissthet om økt høyere bevissthet på jorden. Vi er nå klare for dette!

Universet vil begynne å justere deg i henhold til mennesker, ting og situasjoner som matcher energien din. Denne økten vil hjelpe deg, så jo mer du forbedrer og øker vibrasjonen, desto mer vil du se ting som er fordelaktige for ditt velvære. Du trenger ikke å lete etter din vei. Jeg forbereder deg vibrasjonsmessig slik at du opplever tidslinjene til sjelen din i dette livet. Du legemliggjør alle aspekter av deg selv for å bringe frem dine gaver og forbindelse til det jordiske riket. Som over, så under, som innenfor, så utenfor.

Å lære å frigjøre det som ikke har en plass i livet ditt er avgjørende for din vekst og transformasjon. Det er der freden din bor. Det er hvordan du gjenvinner kraften din. Det er hvordan du slutter å prøve å løse ting du ikke kan endre. Det er hvordan du endelig kan fokusere på deg selv og tiltrekke deg det som stemmer overens med alt som tilhører deg.


Årets Mars Retrograde starter i dag 30. oktober. Det vil være en energetisk tilbakestilling for å forberede oss på det neste nivået i livet vårt. Universet sier velg folk som velger deg. De som fortjener deg, elsker deg, respekterer deg, støtter deg, hjelper deg å utvikle deg og som er gode for energien din. Mars tar tilbake i Tvillingens tegn frem til 12. januar 2023 og inviterer oss til å optimalisere hvordan vi styrer energien vår. Fokuset vil være på hvordan du søker å få dine ønsker og behov møtt, forholdet du har til din personlige kraft og håndtering av de emosjonelle responsene som Mars-energien aktiverer i deg. Du blir invitert til å reflektere over "Force versus Flow". Dette kan være medisinen du trenger, men ikke nødvendigvis det du hadde forventet. Det vil være en energetisk tilbakestilling for å forberede oss på neste nivå i livet vårt.


Å legge merke til endringen i energinivåene dine kan lede deg mot å gjøre endringer i hvordan du nærmer deg ting fremover. Du må kanskje jorde energien din mer regelmessig og være mye mer oppmerksom på den fysiske påvirkningen av gjentatte mønstre og giftige situasjoner, slik at du kan fjerne overflødig stress og spenning som tømmer deg unødvendig.

Det er på tide å puste. Gi slipp. Hold deg rolig og lavmælt. Hold deg privat. Prioriter DEG. Bruk dømmekraft. Håndheve grenser. Si nei. Gå bort. Egenkjærlighet. Selvpleie. Føl og helbred deg selv. Vet hva du fortjener, hva du vil ha og hva du ikke vil ha. Vær mer DEG hver dag.


Du kontrollerer ikke lenger noe eller noen fordi du forstår at det er uendelige måter for universet å gi deg det du ønsker. De oppstigende på jorden kombinerer sin energi for første gang i moderne historie for å skape en bedre verden hvor alle vesener snart vil leve i fred, harmoni, frihet og overflod.

Du er en avansert sjel. Dere er alle på forskjellige stadier av deres åndelige reise, og dere vil alle møtes og energetisk komme sammen som en i enhetsbevissthet.

Jeg har gjort flere energiøkter i år, men denne vil være den kraftigste. Gruppeøkten skal begynne kl. 15:00 CET den 31. men jeg vil også koble deg til energien i flere timer fra i morgen og til ettermiddag. Hvis du er i stand til det, anbefaler jeg å ta deg tid til å hvile i løpet av den tiden.


Og så en aldri så liten oppsummering:

Energien er elektrisk. Disse kosmiske energiene er hinsides intense, som ikke bare forsterkes av Venus-Sol-konjunksjon i Vekten, men intenst forstørret av Karmas Herre, Saturn, stasjonert direkte i Vannmannen og den revolusjonære Uranus i kvadrat på samme tid. Vi har opplevd en serie med 3 eksakte kvadrater fra februar til desember 2021, og på grunn av den nåværende retrograde bevegelsen til Saturn og Uranus, ble dette store aspektet aktivert igjen, med topp perioden fra 15. september til 23. oktober, som Saturn og Uranus var i den siste kosmiske kvadratdansen med 90° vinkel. Disse energiene, kombinert med Energy of South Node Solar Eclipse i Skorpionen, bringer det store skiftet ut av de gamle karmiske mønstrene, syklusene og atferdene, fjerner frykt og letter det grunnleggende skiftet i persepsjon, dette er bokstavelig talt det indre og ytre revolusjon på både personlig og planetarisk nivå, som vil bringe kvantesprang i bevissthet for mange. Endring og fullstendig omstrukturering blir uunngåelig.


Disse energiene er skjebnesvangre, og bringer stor transformasjon og justering med sjelens hensikt. Når vi beveger oss gjennom disse kraftige energiene, vil alle på oppstignings veien oppleve et stort vippe- og vendepunkt, og de midlertidige tilbakeslagene vil føre til gjennombrudd på det fysiske nivået.


Oppstigningssymptomer som kan komme:

- alvorlig utmattelse, søvnighet på dagtid

- søvnløshet om natten

- tilstand av forvirring, mangel på fokus

- hjertemuskelsmerter, slitasjegikt

- føler at organer i kroppen vibrerer

- sterke ryggsmerter, tunge benfølelse

- smerter i leddene

- hodepine, nakke, ører, tenner, syn, svimmelhet

- trykk på nivå med hodeskallen, pannen, nakken, på grunn av utvidelsen av pinealkjertelen i avkalkingsprosessen, under press fra den transformerende energien kroppen nå mottar

- panikk og angst

- vekslende tilstander av eufori og tristhet

- følelsen av å være i et annet rom, dimensjon

- følelsen av "hjemlengsel"

- minner - kort oppfølger fra barndommen eller til og med fra annet levd liv

- reanimasjon av levde og uløste traumer etterlatt som skygger i systemet vårt

- følelse av å ikke være i en gruppe, samfunn, venner, familiemedlemmer, forhold til en partner etc.

Prøv å hvile så mye som mulig, bruk tid i naturen, drikk mye rent, filtrert vann, spis så lett som mulig, gjerne frukt og grønnsaker, mediter, tren balanse- og pusteøvelser.


Du bryter deg fri fra familie- og venne tilknytninger. Oppvåkningen din krever at du står på egne ben. Det krever at du vet hvor du står først. På denne oppstignings veien vil du oppleve tider med isolasjon fordi, selv om dette var en nødvendig del av å "vokse opp" til den du er, krever det å kutte alle båndene av avhengighet du har av andre for det du virkelig ønsker. Det krever en separasjon fra alle dine menneskelige kontakter for en tid for å reformere og forvandle det hele i lys av Sannheten om hva som virkelig er og hvem du virkelig er som nå utfolder seg.


Dette kan føles som om du er i sorgen over separasjonen og til tider er det skyld i denne separasjonen fordi du er i et paradoks med å respektere din lojalitet og løfter om å ta vare på andre på den ene siden, og på den andre respektere din forpliktelse til å være tro mot deg selv og din oppstigning. Det er en prosess for å lære å ta ansvar for livet ditt, energien din, ikke å forandre andre. Faktisk er det bare ved å kutte alle de dramatiske båndene du har klamret deg til for sikkerhets skyld, at du vil være i stand til å reformere forholdene du har basert på sannheten om deg og din ubetingede kjærlighet.


Kjærlighet uten betingelser, kjærlighet som vil være der og alltid har vært der, uansett hvordan den andre oppfører seg. Kjærlighet som virkelig tillater den andre deres valg og som ikke har noen vurdering av deres verdi fordi din egen verdi og kjærlighet til deg selv ikke lenger er avhengig av deres godkjenning. Prisen for denne vendingen til frihet er den midlertidige og periodiske følelsen av å være isolert, alene og ofte misforstått. Det er nødvendig og universelt for øyeblikket og vil komme og gå etter hvert som du kommer overens med deg selv og oppretter din nå bevisste forbindelse til din nye virkelighet, din forbedrede tilstand av kunnskap og følelse. Du frigjør deg selv fra alle gamle, utslitte følelsesmessige tilknytninger. Fra styrken av å vite om kjærligheten du ER, kommer en dypere kjærlighet og medfølelse for alle.


Det er grunner til at du må være alene under din åndelige reise i Ascension. For det første må du være alene for å lære å legemliggjøre din åndelige livsenergi. Da du vokste opp, har du kanskje alltid gitt andre din energi. Muligens forårsaker du at folk behager eller har vanskeligheter med å sette grenser. Du må være alene slik at du kan stå alene og lære å beskytte din egen energi. Du må endre trossystemene dine. De tingene du tenker og tror nå er kanskje ikke det du virkelig tror. Du har fått troen din om deg selv og livet fra samfunnet, fra venner og familie.


Å være alene under denne prosessen vil tillate deg å tenke selv. Slik at du kan være og skape det livet du alltid har ønsket deg. Å være alene tvinger deg til å gå innenfor. Du vil ikke ha noen rundt deg for å finne svaret lenger. Bare du virkelig kjenner deg. Å være alene vil tvinge deg til å finne svarene på egen hånd. Forstå at din virkelighet og alt annet starter innenfra.


Du må være alene fordi du er valgt til å gå gjennom dette. Forstå at hvis du våkner i dette livet, er du velsignet. Noen mennesker vil aldri vite om de åndelige kreftene de virkelig har inni seg. Noen mennesker vil aldri få oppleve det nåværende øyeblikket og kraften til å manifestere sin virkelighet uansett. Det er en smertefull prosess, men til slutt når du følelsen alle mennesker ønsker å føle. Og det er ubetinget kjærlighet og frigjøring fra all lidelse.


Du er alene slik at du innser at du aldri var alene, og forstår at du utdyper forbindelsen din med det guddommelige. Med universet og med Gud.


Du lærer å stå oppreist fullt jordet i HER og Nå. Du får en skikkelig følelse av å stå på egne ben, du er ikke alene.

Det er sannheten om Ascension. Alt gjelder deg! Det er ikke tilfeldig at du er her med meg i dette øyeblikk og leser dette. Alt du har eller vil oppleve, skjer slik det er ment for deg. Du er ikke det du har blitt fortalt. Du er SÅ mye mer!


Du forårsaker en reaksjon i verden rundt deg bare ved å være i den. Du er energi, en bevegelse i selve universet. Du har kommet til jorden i dette øyeblikket. Du valgte NØYAKTIG DENNE tiden for å våkne. Denne eksakte tiden for å bryte fri fra drømmeren og åpne øynene for lyset. Ingenting i livet ditt er en tilfeldighet. Alt på reisen din har blitt arrangert av deg og for deg. Det er på tide å føle den kunnskapen i ditt vesen. Akseptere DEG og din fantastiske vei. Du er virkelig en avansert sjel, en fraktal fra Kilden. Ikke bare en annen person på denne planeten. Men et lys for å vekke massene og lede dem ut av mørket og inn i lyset. Dere er en utvalgt gruppe. Du er guddommelig veiledet og beskyttet. Ingenting kan skade deg.


Alle de som har trengt å våkne har våknet!


Bli med på den sterkeste transformasjons healing frem til nå:
626 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page