top of page

Dette er et kosmisk skifte på generasjonsnivå!


Velkommen til den nye månen i Væren, og planeten som styrer over denne nye månen, Mars i Tvillingene, som starter hele systemet på nytt og dermed starter et nytt kapittel i livet ditt.

Mens de fleste nymåner er en periode hvor vi føler at vi trenger mer hvile, kan denne nymånen i Værens ildtegn levere akkurat den gnisten av energi og inspirasjon vi har ventet på. Denne nye månen i Værens sesong kommer dagen etter det astrologiske nyåret og vårjevndøgn. Nymånen i Væren gir oss en kraftig mulighet til å utnytte vår indre styrke og motstandskraft. Den nye månen vil vise oss hva vi egentlig føler om oss selv, og det er viktig å manifestere dyp selvkjærlighet på dette tidspunktet. Nymåner er de kosmiske tilbakestillingene til den astrologiske verden. Denne nye månen inviterer oss til å forfølge alle nye ønsker som er født fra denne fremveksten og gjenfødelsen. Påvirket av den brennende kraften som er Væren, inviterer denne nye månen våre lidenskaper, dristige ønsker, høy kreativ energi og modige forespørsler.

Denne bevegelsen representerer et mentalt skifte i oss fra vann til ild, abstrakt til direkte, reflektert til fremovertenkning og mottakelig for å være handlingsorientert.

Værens sesong insisterer på at vi står til stede i hvert øyeblikk som oss selv og for oss selv. Det tilskynder oss til å ta risiko, møte frykt og samle mot til å oppleve livet med så mye frihet, lidenskap, kreativitet, eventyr og mot som mulig. Det fungerer som en påminnelse om at vi er fullstendig verdige drømmene våre, og verdige et liv som føles intet mindre enn spennende og tilfredsstillende. Dette er tiden for å hedre din unikhet og ta en sjanse på deg selv. Dette er vårt signal om å stole på seg selv, gi slipp på identitetstilknytninger som ikke lenger resonerer med hvem vi virkelig er, og fokusere på å være tilstede med det som oppstår i hvert øyeblikk. Du har alt i din makt nå for å håndtere eventuelle utfordringer som dukker opp nå. Vi har alle muligheter til å starte på nytt, gå fremover, gjøre endringer, til tross for vår frykt og usikkerhet.

En solformørkelse i Væren inntreffer 20. april. Den kommende flammende formørkelsessesongen bringer en tid med usikkerhet. Formørkelser er ikke ment å bli kanalisert eller utnyttet, i stedet er de tider for overgivelse. Vi vil ikke oppleve en "vanlig" nymåne før 19. mai, så dette er din siste sjanse til å få mest mulig ut av denne lovende måneenergien. Lanser prosjektene dine nå, manifester dine villeste drømmer og sett drømmene dine i bevegelse. Tiden er moden for positivitet og suksess. For å manifestere seg selv under denne nymånen, må du fokusere på deg selv. Det vi starter i løpet av dette vinduet vil vare på lang sikt. Avgjørelsene du tar nå kan ha konsekvenser som bølger over de neste månedene, og det ville være best å utnytte denne energien å være in sync med den. Uansett hva du starter nå kan lett manifestere seg i løpet av de neste seks månedene, og nå en konklusjon ved fullmånen i Væren den 29. september. Glem fortiden fordi fremtiden er din for å skape din nye virkelighet. Hvis du ønsker å gjøre endringer i livet ditt, er dette tiden å gjøre det på! Bruk denne energien til å øke kjærlighet inn i livet ditt og bringe frisk inspirasjon til sinn, kropp og sjel.

Vi har også Pluto på vei inn i Vannmannen 23. mars og vil bli der til 11. juni 2023. Dette gir oss en liten smakebit på hva som ligger foran oss når den skal stasjoneres der de neste 30 årene fra januar 2024. Pluto er planeten for død og gjenfødelse og er knyttet til underverdenen. Denne endringen er den første på over 200 år, og den er veldig kraftig. Pluto bringer enda mer frisk energi som omfavner endringer og begynnelser. Noen ting i livet ditt vil bli revet ned og brent til grunnen, men bare slik at du kan bygge opp igjen. Disse transittene kan føles som en langvarig mørk natt for sjelen når vi har denne transitten til vår sol eller måne. På plussiden vil Pluto-passasjer bringe massiv livstransformasjon og en dypere selvbevissthet. Det forbedrer vår forbindelse til ånd og øker vår personlige kraft. Det markerer begynnelsen på et enormt skifte i bevissthet og maktdynamikk fra individer til globale selskaper.


Affirmasjon: «Jeg er verdig alle mine ønsker og drømmer!»

Namaste91 visninger0 kommentarer