top of page

Ditt DNA, sjelen, egoet, enhetsbevissthet og potente energier i September


Vi er i en tid med en ny jord og nye realiteter som vi alle blir introdusert med kjærlighet, takknemlighet, glede, verdsettelse og å vite at vi alltid er trygge og beskyttet. I følge den eldgamle kalenderen skal den fullstendige kunnskapen om åndelig sjels frigjøring komme tilbake. Noen føler at vi har kommet inn i Apokalypsens tid. Det greske begrepet Apocalypse betyr «Løftet av sløret». Dette kan sees på som å løfte sløret for illusjoner for å avsløre det som er den autentiske sannheten. Ikke bare er det en endring av dyrekretsen, men begynnelsen på en stigende syklus av evolusjon som bare finner sted en gang hvert tretten tusen år. Vi er i mørkets tid hvor menneskeheten ikke lever i harmoni med naturen. Det er her menneskeheten er i mørket eller uvitende om vår guddommelige identitet og hvor det materielle overskygger det åndelige. Det krever bevissthet og nysgjerrighet for å lene seg inn i det ukjente, gjøre oppklarings- og helbredelses arbeidet og deretter ankre inn i høyere dimensjoner til det blir din nye normal.


Det er nå på tide for alle lysarbeidere å huske hvem de er og være klare til å forvandle karma for å uttrykke seg fullt ut og bli modellen for den nye verdenen. For å kunne leve vårt formål fullt ut, må vi gi slipp på alle våre tidligere knapphets programmeringer. Oppdraget du er her for å oppfylle trenger ressurser og nå er det på tide å erklære at du er klar til å gå inn i formålet ditt og motta støtte for å oppfylle oppdraget ditt. Menneskeheten har kommet langt de siste hundre årene på grunn av materiell teknologi, men denne teknologien har også brakt utallige ødeleggelser, til det punktet hvor menneskehetens og planetens overlevelse står på spill. Verden med sine mange problemer og etter å ha mistet kontakten med sin åndelige arv har et presserende behov for gjenoppdagelse av åndelig teknologi. Vi har nådd et avgjørende vendepunkt i historien.


Det er mørkest før daggry, med en konflikt mellom det gamle og det nye, under denne tidsalder overgangen. Med tallrike profetier om ødeleggelse, komplett med bedrag, har menneskeheten intelligens og fri vilje til å endre alle slike negative anslag. Selv om den kollektive karmaen til folket er stor, er en tilbakevending til naturens måter avgjørende for å gjenopprette balansen og frembringe en åndelig revolusjon. Dette vil også føre til en energirevolusjon, siden kunnskapen er knyttet til fri energi-teknologi. Ideen om opplysning eller åndelig sjels frigjøring er ikke allment anerkjent eller verdsatt i moderne kultur, der jakten på det timelige og overfladiske overskygger oppfyllelsen i det evige. Vi har alle inkarnert på dette betydningsfulle tidspunktet for å være vitne til og delta i dette store kosmiske dramaet. Valgene vi alle tar vil legge grunnlaget for vår fremtidige skjebne som har løftet om fødselen av en helt ny global kultur basert på åndelige verdier. For en utrolig tid å være i live!


Denne nye månen kombinert med Merkur Retrograde vil bringe en enorm test av grensene dine og inviterer oss til å oppdage nye måter å forholde seg på, med både andre og oss selv. Denne spesielle nymånen er skreddersydd for å sette intensjoner knyttet til partnerskap så vel som penger, verdier, skjønnhet, balanse, rettferdighet, harmoni, ideer og luft elementet, så dette vil sannsynligvis føles som en mentalt stimulerende tid takket være de retrograde planetene . Under en nymåne er sola og månen på linje. Solen i astrologi representerer egoet og månen, våre indre visjoner. Det betyr at vi opplever en forening mellom det ytre og indre og kan ta et skritt fremover. Denne nye månen er på linje med Vektens tilbøyelighet til harmoni og fred. Du kan bli tvunget til å ta et nærmere blikk på forbruks- og spare vanene dine, for å luke ut et giftig vennskap som holder deg fastlåst i fortiden, eller å gjenoppta definisjonen din av personlig skjønnhet.

Og du kan sette en kraftig intensjon knyttet til hvilke som helst av disse målene nå. Med månen fallende ved 2 grader Vekten, vil den danne en opposisjon til ekspansiv Jupiter, for tiden ved 3 grader av ildtegn i Væren. Jupiter er utrolig heldig, så hvis du går inn i denne nye månen fast bestemt på å holde deg jordet, kan det forsterke din optimisme, raushet og evne til å manifestere drømmene dine. Månens motstand mot den heldige Jupiter kan sette deg i fare for å sette pragmatisme til side. Nymånen er en tid der vi skal finne ut hvordan vi kan balansere våre personlige behov med andres ønsker. Å finne en mellomting vil ikke være lett og kan ta tid, men det vil være verdt innsatsen når du kommer dit. Poenget er at vi kan få relasjoner til å fungere ved å gå på akkord med dem vi bryr oss om. Fleksibilitet og vennlighet er nøkkelen under denne lunasjonen. Vær god mot deg selv og andre for å være i fred. Vi har en flott mulighet under denne nye månen til å invitere mer balanse og harmoni inn i livene våre. Det kan være seks planeter i retrograd akkurat nå, men det gir oss alle et sårt tiltrengt friskt pust og en sjanse til å tilbakestille. Nymånen påvirker alle stjernetegn, men Vekten, Jomfruen og Væren vil føle det mest.


Det vil ikke være én, men seks planeter i retrograd denne søndagen, Merkur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto. Mens nymåner ofte er en tid for å plante frø og sette intensjoner, er det fortsatt viktig å ta ting sakte på dette tidspunktet, og gi deg selv god plass til å reflektere. Mars i Tvillingene er på vei mot en harmonisk trigon til Saturn, planeten for grenser og hardt arbeid, i humanitære Vannmannen. Du kan være mer tilbøyelig til å bruke en god del tid, energi, hjernekraft og hardt arbeid for å gjøre ditt nye måne mål til virkelighet. I motsetning til astrologiske aspekter, er den sidestilte energien mer egnet til å få oss til å føle oss energiske, romantiske og frie. Dette er et øyeblikk der vi kan omfavne det hjertet vårt ønsker uten noen dom fra andre eller oss selv. Og i lufttegn øker disse kraftsenergiene av planetene vår cerebrale og sosiale energi, så din beste innsats for å styrke relasjonene dine vil garantert bli belønnet. Merkur retrograd fungerer som en påminnelse om å gå sakte, gjøre undersøkelser og prioritere selvrefleksjon før du gjør noen store, spillforandrende trekk. Denne tilnærmingen vil også vakkert speile balanse- og harmonibudskapet til denne tid. Aktiveringen av retrograd Merkur og dens forbindelse med Venus kan indikere et ønske om å nå ut til mennesker fra vår fortid og øke potensialet for å motta meldinger fra dem. Vi kan merke en trang til å finne klarhet og avslutning i gamle relasjoner og si usagte ord slik at vi er i stand til å frigjøre fortiden fullt ut og gå videre.


Denne kraftfulle September måned inviterer oss til å evaluere hvordan forholdet vi har etablert med oss ​​selv, gjenspeiles i våre forhold til andre mennesker, og omvendt. Vi kan oppdage at hvis vi justerer måten vi står opp for oss selv, endres dynamikken og mønstrene i våre eksterne relasjoner tilsvarende. Vekten handler om balanse, så under denne nye månen, få klarhet i hvor du kan bruke mer balanse i livet ditt, og hvordan du planlegger å få det til å skje fremover, enten det er i forholdet ditt, ditt personlige liv eller i ditt karriere. Det kan være en tid med karmiske møter og skjebnesvangre møter. Forbindelser som begynner nå kan komme med en følelse av skjebne og synkronisitet. Denne kosmiske hendelsen vil sannsynligvis tilsvare starten på nye relasjoner, samarbeid og partnerskap som har potensial til å være annerledes enn det vi opplevde før hvis vi navigerer i dem bevisst. Rundt denne tiden kan eksisterende relasjoner endre form, og våre sosiale kretser kan utvide eller endre seg. Vi kan innse at våre nåværende grenser ikke lenger tjener oss eller helsen til våre forbindelser og bestemmer oss for å utforske nye.

Våre ønsker om intimitet, tilhørighet, samhold og åpne hjerteforbindelser maksimeres med denne konfigurasjonen, og det samme er vårt behov for å være omgitt av harmoni, fred og forhindre konflikter. Vi vil sannsynligvis føle et ønske om å bremse ned, hengi oss til lystbetonte sysler og koble oss til kroppen vår, sansene våre, naturen og skjønnheten rundt oss. Vi er mestere til å manifestere enten vi er bevisste på det eller ikke. Våre tanker, ord, tro, oppfatninger og vurderinger former vår fremtid, individuelt og kollektivt.


Med Merkur i retrograd bevegelse, må vi redefinere våre verdier, våre idealer eller vår åndelige filosofi, og dette kan være tilfelle hvis vi ofte ender opp med å føle oss lurt eller desillusjonert av andre. Disse aspektene indikerer stor medfølelse og empati, potensialet for hjerte-åpnende opplevelser, og maksimering av våre kreative og kunstneriske evner, ettersom det vil være lettere å tappe inn i det kollektive ubevisste og formidle kollektive opplevelser og følelser gjennom vårt kreative uttrykk. Motsetningen mellom Nymånen, Venus, Merkur og Jupiter inviterer oss til å harmonisere ubalanser og bli bevisst på enhver tendens til å trekke mot ekstremer, spesielt når det gjelder våre energiske investeringer med oss ​​selv og andre, og inviterer oss til å oppdage hvordan vi kan gjenopprette en følelse av harmoni og balanse i livene våre, å sette passende grenser for å unngå å delta i relasjons dynamikk som føles ensidig, og spørre oss selv hvorfor vi har en tendens til å samskape spesifikke relasjons erfaringer og vår rolle innenfor dem. Vær oppmerksom på at når du beveger deg fra skyggene inn i kjærlighetens lys, vil mørket prøve å bringe deg ned og holde deg tilbake. Det vil vise seg gjennom din familie og venner, ofte innenfor ditt intime partnerskap, som motstand.


Mange sjeler på jorden nedgraderte sin bevissthet til å inkarnere her. Ditt DNA er en multifunksjonell, flerdimensjonal komponent av ditt vesen. Ditt DNA er ditt veikart over bevissthet og gir byggesteinene som ikke bare informerer om hvordan kroppen vår er skapt, men den tjener blåkopi av hele vårt vesen, både fysisk og ikke-fysisk. Det overskrider vår fysiske virkelighet, og lar oss kommunisere med åndelige vesener på forskjellige nivåer av bevissthet. Det energetiske laget av DNA er det som lar deg skape sjelefamilie og samle sjelekoder. Den lar deg krysse solsystemer og inkarnere på andre verdener for å engasjere deg i ytterligere bevissthets utforskning. Det er kilden til lyskroppen vår. DNA-et ditt er din forbindelse til åndeverdenen, drømmene dine, helsen din og sjelefamilien din og inneholder alt det er å vite om deg, dine evner og rasene som du har vært en del av gjennom hele sjelereisen din. Grunnen til at vi ikke får tilgang til hele spekteret av våre DNA-kunnskapstråder er på grunn av det tette nivået av bevisstheten vår. Den 3.dimensjonale matrisen begrenser vår evne til å oppfatte utover de fysiske fem sansene.


Disse sovende trådene blir gradvis aktivert og er ansvarlige for våre psykiske evner og våre cellulære minner om hele vår avstamning av DNA-forfedre. Når en sjel kommer til Jorden for første gang fra en annen rase, bringer de DNA-visdommen med seg gjennom lyskroppen på det eteriske nivået. Denne bevissthetsplanen integreres med DNAet til den nye fysiske kroppen. Stjernefrø som migrerer inn i jordens inkarnasjonsnett gjør alle dette akkurat nå. De barna som blir født i vår nåværende generasjon kommer inn med spesielle talenter eller har en mye mer utviklet bevissthet. Alt dette er på grunn av deres rase-DNA-minner. De kommer inn med langt flere aktiverte DNA-tråder enn mange av oss har i dag.


På våre healing sermonier aktiverer vi kodene for personlig kraft og overflod. Din DNA-aktivering er en prosess for å bringe mer lys inn i din vitale kropp og bevissthets felt og å oppgradere i bevissthet, som lar deg tenke, handle og oppfatte verden på en helt ny måte. Det akselererer læringen din som sjel. Når du aktiverer ditt DNA, åpner du deg selv for å øke ditt åndelige potensial. Men det er et gradvis skifte. Det er en sekvensiell opplevelse. Du vil ikke aktivere noe DNA som ville kompromittere din åndelige reise. Alt kommer i sin egen tid, når du er klar. Hver DNA-streng du aktiverer gir deg et helt nytt lag med kunnskap. Men du må integrere denne nye kunnskapen med de tidligere lagene. Du kan ikke fortsette å presse deg blindt fremover. Det er en målt prosess. Du må gå i riktig guddommelig rekkefølge. Ellers vil de ikke være ekte læring. Oppgraderinger er evnene, perspektivene og fordelene du oppnår gjennom aktiverings prosessen. De er permanente endringer som påvirker hele ditt vesen. DNA-oppgraderinger påvirker deg på sjelsnivå. Og du må fortsatt bruke tid på din åndelige praksis.


Når du gjør det, vil du nå et vippepunkt og gå gjennom en akselerert vekstperiode. Åndelig oppvåkning gjennom DNA-aktivering er en progressiv reise og utspiller seg i sin egen tid. Men du må gjøre din del for å få det til. Det er en medskapende prosess. Hvis du fortsatt er forankret i negative vanemønstre og ikke gjør en innsats for å endre deg, vil du ikke nå de høyere bevissthetsnivåene og vil ikke skje før du engasjerer deg i selvkjærlighet og aktiverer hele spekteret av DNA-bevissthetstråder. Når du beveger deg fremover, kan du oppleve klare drømmer og astral projeksjon, du kan ha en oppfatning av at tiden akselererer, du kan ha en uforklarlig prikkende følelse spesielt rundt kronen din, bevisstheten din kan drive mellom 3D og 5D, du kan oppleve merkelige anomalier og hoppe gjennom tidslinjer (som skjer akkurat nå) og du kan gå gjennom en kort periode med emosjonell detox.

Ønsker du en personlig time med DNA-aktivering kan du bestille her:
Når sinnet begynner å smelte sammen med sjelen, vil prosessen med å la det høyere selvet lede forkanten av ditt daglige liv bli den naturlige flyten av alle dine handlinger. Denne Sjeleintegrerings-prosessen vil tillate Kundalini-energien å strømme gjennom deg på en uhindret måte, og ditt perspektiv på hva som skjer i øyeblikket vil ha klarhet i stedet for rotet i den begrensede mentale kroppen. Sjeleintegrering plasserer din åndelige kropp i forkant av all nødvendig handling. Denne virkeligheten av aksept lar deg bevege deg forbi alle begrensede perspektiver i sinnet og skifte bevissthet til et høyere nivå av forståelse. Og fra perspektivet til makrokosmos og mikrokosmos, kan det galaktiske senteret sees på som det kosmiske hjertet, og energien som kommer fra det galaktiske senteret reflekterer den makrokosmiske kundalinien som vil løfte energien til hele planeten. Sjeleintegrering er ikke en metafor. Det er en direkte opplevelse, møtet mellom himmelen på jorden og sammenslåingen av dimensjonene! Sjelens direkte lys og høyere energier trenger gjennom dimensjonene inn i menneskehetens fysiske kropper og bevissthet. Valget er nå på menneskeheten om å motta sin egen kjærlighet og lys.


I sin enkleste forklaring er prosessen å slå sammen det sanne selvet eller høyere selvet inn i alle aspekter av hvem vi tror vi er på alle nivåer. Sjelen er evig og uovervinnelig og eksisterer i enhetlig bevissthetstilstand. Sammenslåingsprosessen får sjelen til å erstatte illusjonene i egosinnet og bevisstheten. Det er en transformasjonsprosess som til slutt fører til å bli et fullstendig uttrykk for sjelen vår i stedet for alle de separate komponentene i en egobasert personlighet. Sjelen i denne sammenhengen inkluderer den underliggende sanne essensen av vårt vesen som er ett med all eksistens. Sjeleintegrerings-prosessen erstatter til slutt alle de egobaserte personlighetstrekkene med den essensielle renheten, integriteten og godheten til sjelen. Egoet er en opphopning av identiteter, tro, oppfatninger og reaksjoner som er helt forskjellige fra sjelen. Under Sjeleintegrerings-prosessen kan sjelen smelte sammen til separate komponenter der illusjonene av separasjon forsvinner og komponenten avtar og til slutt slutter å eksistere. Det er ingen følelse av tap i Sjeleintegrerings-prosessen da det alltid er en følelse av å utvide seg til noe mer enn vi trodde vi var fordi vi beveger oss inn i større tilstander av enhetsbevissthet og opplysning.


De som bestemte seg for å smelte sammen først, stimulerer hele menneskehetens indre kall til å begynne sin sammenslåing med det høyere selvet eller åndelige kropp. Sjelesammenslåing er et evolusjonært sprang inn i høyere bevissthet som resulterer i en permanent høyere fjerdedimensjonal vibrasjonstilstand. Inntil nylig har mesteparten av sjelens lys levd i lyset av alle sjeler, sjeler i en tilstand av kollektiv forening eller forsoning og stedet vi kaller himmelen.


Sjele integrering er sammenslåing og fellesskap av vårt fysiske vesen med den høyere energien og lyset av gylden sjels essens, og vil gradvis føre til potensiell endring, tap og følelsesmessige dramaer som begynner å bryte ut for at du skal innrette deg med den dypere sannheten om hvem du er. Når sjelens lys begynner å smelte sammen med den mentale og emosjonelle kroppen, begynner selvbevisstheten å utvide seg, og dermed endre alle tidligere kjente realiteter. Høyere sjels energier fortsetter å utvide selvbevisstheten lag for lag, og skyller alle forvrengte energier til overflaten av bevisstheten din. Selvrealisering begynner å øke forbindelsen mellom barndoms sår og moderne livs dramaer.


Infusjonen av sjels lys skyller minner til overflaten, og gir deg valget om å gi slipp. Ved å ta ansvar, begynner den lavere energien til kjernens emosjonelle sår og byrder som har skilt deg fra sjelens essens å bli forvandlet. Sjeleintegrerings-opplevelsen kan ta tid og mange spontane helbredelser kan skje i løpet av denne tiden, noen ganger uten forvarsel og livet slik du kjente det fortsetter å endre seg dramatisk. Enhver trang til å reise er vanligvis relatert til tidligere kulturelle opplevelser som også trenger å helbrede. Sjelen og høyere selv begynner å øke din intuisjonelle bevissthet, og derved veilede og styre ditt daglige liv. Denne interdimensjonale sammenslåingen av guddommelig lys begynner å transformere de tredjedimensjonale energiene til de fysiske, mentale og emosjonelle kroppene til den fjerde dimensjonen. Dype bølger av ren bevissthet, guddommelig lys og guddommelig kjærlighet går gjennom kroppen din. Dette er Guds tre ansikter, også kjent som treenigheten. Kraftige bølger av fred utover forståelse åpner det egoistiske sinnet for nye sensasjoner og utvidelser av guddommelig sinn. Din bevissthet utvikler seg, du bor og vibrerer i en høyere energisk tilstand. Under denne transformasjonen oppleves dyp ydmykhet og selv tilgivelse for å ha misbrukt livskraften din, og prosessen fortsetter, og forvandler dypere lag av egoistiske identiteter som opprettholdt begrensede og sammentrukket mentale og emosjonelle eksistens tilstander.


Mens dette skjer, er flere hjerte åpninger i gang, som stimulerer og magnetiserer høyere fjerde dimensjonale energier som renser den fysiske og emosjonelle kroppen, og dermed skifter bevissthet til høyere selvbevissthet som elsker først.


Åndekroppen utviklet i den fysiske kroppen er det ultimate kjøretøyet for oppstandelse, oppstigning og transcendens. Å ha en menneskekropp er en ekstremt sjelden gave, og det er utallige sjeler uten en kropp som venter på å bli født. Gjennom kroppen og sinnet kan man realisere sitt sanne jeg. Illusjonen av individuell separasjon gir vei til enhet med det transcendente gjennom transformasjonen av bevisst bevissthet og frigjøring av sjelen fra syklusen fødsel og død. Sjelens transmigrering fra inkarnasjon til inkarnasjon når fullførelse og oppfyllelse, og å transformere uvitenhetens ledelse til opplysningens gull kan sees på som en kort tolkning av denne metaforen.


Sjelen er definert som den guddommelige gnisten til det uendelige som manifesterer seg gjennom den fysiske kroppen. Dette er også kjent som illuminasjon, opplysning, transfigurasjon, oppstigning eller Guds realisering. For de gamle var denne transformasjonen den høyest verdsatte kunnskapen og den ultimate kulminasjonen av den menneskelige opplevelsen. Troen var intakt inntil for tre tusen år siden da kunnskapen ble fragmentert og i stor grad tapt. Undertrykkelse av ortodoks religion tvang kunnskapen under jorden inn i mysterieskoler. Det har også blitt referert til som Perennial Philosophy eller Underground Stream of Knowledge på grunn av dens skjulte natur kodet inn i symboler, myter og skrifter.


Nå som mer sannhet dukker opp og verden går i økonomisk krise, husk at denne krisen ikke er større enn Gud eller vår høyeste potensielle skjebne. Hver og en av oss bidrar til masse bevisstheten med vårt lys eller vårt mørke. Dette er tiden vi valgte å komme hit, så velg med omhu. Aldri før har det vært en bedre tid til å heve vibrasjonen, ta tilbake kraften din, finne ditt autentiske uttrykk og si ja til en kjærlighetsbasert virkelighet. Verden har våknet til å forstå at til tross for grenser, er vi ett og sammen kan vi finne nye løsninger, ved å kombinere eldgamle måter og moderne virkemidler. Og selv om du bevisst har valgt kjærlighetens vei, vit at frykt og motstand alltid vil komme opp, spesielt når du tar nye handlinger. Vi er alle ufullkomne mennesker, som bare gjør så godt vi kan. Vi navigerer i ukjent territorium her, og det er ingen lekebok for tidene vi er i. Den eneste veien er flyt gjennom og det du motsetter vedvarer.


Fortiden er borte, men vi har muligheten til å starte på nytt og påvirke virkelighetene våre til å skape den verden vi ønsker å leve i. En ny jord som er snillere. Mer human, hedrer suverenitet og det guddommelige feminine tar hennes rettmessige plass. Vi har forberedt oss på denne tiden gjennom det raske sporet av Ascension vi har vært på siden 2000, og det er et voksende, kollektivt ønske om å gjenoppfinne oss selv gjennom en gjenkobling til oss selv, ånd og Gaia. Det beste vi kan gjøre akkurat nå er å heve oss over historiene og huske, vi lever i et energetisk univers og alt er energi. Jo mer bemyndiget du er, jo mer tilgang har du til bevisstheten om din personlige frie vilje. Jo mer du kan komme fra et valgfritt sted, desto mindre problem vil du ha med å gå videre. Vi har beveget oss ut av den patriarkalske æra, der makt, konkurranse og mangel- og knapphets bevissthet dominerte masse bevisstheten. Vi innleder den gyldne æra av samarbeid, hvor unike gaver blir hedret og hellig velstand,

harmoni, og letthet og flyt er mulig. Vi er oppdratt i patriarkatet, som erstattet intuisjon og dømmekraft med avtrykk av konkurranse, dømmekraft, adskillelse og kontroll. Dette er nøkkel sårene vi helbreder fra. De guddommelige feminine prinsippene blir reetablert og vi er kalt til å se på våre personlige forhold, hva vi virkelig verdsetter og hvem vi blir på den nye jorden. Bevisst eller ubevisst har vi alle innprentede forvrengninger og kjærlighets sår. Dette er alle spørsmålene om åndelig forbigåelse, forlatelse, fornektelse, svik og forfølgelse vi alle har opplevd i større eller mindre grad.


Kjærlighet er ikke hva vi tror den er. Når vi stiger ut av de lavere frekvensene av skyld, skam, skyld og skuffelse, må vi bevege oss gjennom inngangsporten til selvkjærlighet og aksept for å tilpasse oss de høyere frekvensene av glede, nytelse, lykke og velstand. La deg elske din prioritet ved å fylle din egen kopp først og ta vare på andre med den kjærlighet du har igjen. Den altomfattende, ubetingede kjærligheten mange søker etter, finnes ikke i en annen. Det finnes i vår guddommelighet. Det er vår direkte forbindelse til Kilden til alt som er. Vi kommer fra Kjærlighet og vi går tilbake til Kjærlighet. Det er kjærligheten vi har koblet fra når vi føler oss isolerte og alene. Når du er koblet til ditt indre Gud selv og fylt med ren, ubetinget kjærlighet, stråler det fra deg som en glød av gledelig lykke.


Karma frigjøring som er et viktig aspekt ved denne nye tid, kan være årsaken til din nåværende lidelse. Det kan være grunnen til at du ikke finner fred og ser ut til å være i en konstant tilstand av disharmoni. Hvis du håndterer PTSD eller har hatt tidligere negative opplevelser som fortsatt forårsaker deg smerte, er det på tide å helbrede karmiske traumer i dag. En karmisk syklus er et repeterende mønster i livet ditt, og dette er mønstre som du gjentatte ganger føler deg tiltrukket av, ofte ubevisst, selv om de skader deg. Dette er et tydelig tegn på karmisk traume. Så mye som det er giftig, er dette mønsteret også trøstende fordi det er det du er vant til. Det er ingenting galt med å møte frykten din, og det er noe å oppmuntre. Når du helbreder fra karmiske traumer, vil du oppdage at du må møte mange gamle frykter for å bryte sykluser og gå videre. Karma er ofte summeringen av ubevisste vaner som må bringes inn i dypere og høyere bevissthet. Betingede reaksjoner av frykt, sinne, skam, angst, skyldfølelse, unngåelse osv. begynte ofte for oss i tidligere liv, og ved å undersøke dem og ta forskjellige, mer bevisste valg fremover, tar vi ansvar for vår helbredelse og utvikling. Du kan få profesjonell bistand med å forløse karma ved å bestille time her:
Sykdom og traumer kan påvirke alle aspekter av livene våre, og det kan tvinge oss til å ta avstand fra andre. Minnene våre får oss til å føle visse følelser, noen minner er positive, og andre kan være negative. Når vi husker dem, føler vi oss enten bra eller dårlige. Hvis vi fokuserer på dem, kan de få oss til å smile eller få oss til å gråte. Noen minner påvirker oss imidlertid mer alvorlig, uten vårt tilsiktede fokus. Alvorlige minner som er vanskelige å gi slipp på kan forårsake emosjonelle og psykologiske traumer. Dårlige opplevelser, negative følelser eller dyp smerte i et uforglemmelig øyeblikk som varer ved, kan noen ganger påvirke oss på noe som føles som en irreversibel måte. Det er her traumer kommer inn. Disse traumatiske opplevelsene i livene våre er uforanderlige, og de kan påvirke oss eller fortsette å påvirke oss i fremtiden. Selv om vi ikke kan angre fortiden, kan vi helbrede fra den og vite at helbredelse fortsatt er mulig. Dette har vært en måned med intens skiftende energi som begynte med en sterk strøm av retrograd energi som strømmet gjennom den kosmiske himmelen. Retrograd energi kan også forårsake en tung tåke, som gjør vår tenkning og vurderinger uklar. Denne tåken er der for å trekke oss inn og få oss til å fokusere på vår indre verden i stedet for vår ytre verden. Vår indre verden er rik på visdom, innsikt og intuitiv kunnskap, og denne sterke retrograde energien har vært vår invitasjon til å gå innover og utforske dypet av vårt indre. Den åndelige betydningen av septembers nymåne handler om å finne en likevekt i livene våre, og dette kan gjelde sosialt, åndelig, følelsesmessig, romantisk eller profesjonelt. Nå er en kraftig tid for å fokusere på å utjevne eventuelle bemerkelsesverdige ubalanser, fokusere på indre og ytre skjønnhet og skape en følelse av harmoni i enhver del av livet ditt som føles utenfor sentrum. Men den gode nyheten er at du kan gjøre helbredende endringer og gå videre med livet enten traumet skjedde for år siden, eller for tidligere liv siden eller i går, og uavhengig av årsaken.


Det er også viktig å huske at dine skygger og triggere ofte oppstår i forhold. Våre skygger er en del av underbevisstheten. De har uforløste og ubearbeidede følelser som ofte dannes i barndommen gjennom interaksjoner med våre omsorgspersoner. Vi kan holde mange undertrykte følelser og til og med minner i underbevisstheten vår. Når vi er i partnerskap, har disse følelsene og minnene en tendens til å dukke opp når vi minst venter det og skaper problemer nettopp slik at vi kan løse dem. Selv om September oppmuntrer deg til å løse forholds problemer og finne avslutning, kan du finne ut at fortiden spiller en rolle i ditt nåværende dilemma. Før du ser på partnerskapene dine, er det viktig å dyrke balanse i din egen energi. Når vi først kan akseptere våre egne ufullkommenheter, er vi på et sted der vi kan akseptere andres ufullkommenheter. Dessuten, når vi vet vår sanne verdi, kan vi bedre stå på vårt i konflikt og finne en fredelig løsning som bevarer vår integritet. Denne sesongen er til syvende og sist en mulighet til å se på relasjonene i livet ditt og forstå dem på et nytt nivå. Det er på tide å spørre hvilke som tjener deg og hvilke som begrenser deg. Våre triggere er kanskje den største ledetråden om at vårt underbevisste traume er på jobb. Hvis du opplever at du blir svært emosjonell som svar på partnerens handlinger, kan det hende du avdekker en skygge hvis følelsene ikke helt stemmer overens med situasjonen. Det vil se ut som en overreaksjon, men i virkeligheten er det underbevisstheten din som ber om oppmerksomhet. På den nye månen senkes sløret mellom det underbevisste og det bevisste, noe som gjør traumet ditt mer tydelig. Du kan finne deg selv lettere trigget på dette tidspunktet. Du kan også finne intensiteten til denne nye månen i Vekten som får deg til å projisere følelsene dine over på andre. Nå kan triggerne dine begynne å veilede deg mot helbredelse, i stedet for å kontrollere og styre deg slik at du forstår hvor triggerne kommer fra, hva du trenger og hvordan du kan avbryte sabotasje syklusen.


Ingen to personer deler den samme åndelige reisen og forståelsen, derfor bør du bare se innover. Du har kanskje tillatt andre å plante negative tanker og tro om deg selv i tankene dine. Den skyldige er miljøet du skaper rundt deg. Endre fortellingen, og situasjonen vil endre seg. Hvis du føler deg veiledet til å endre dine daglige vaner, eller starte en ny åndelig praksis, bør du gjøre det. Det vil hjelpe deg å innrette deg etter livs formålet ditt, og det vil hjelpe deg å vokse. Du kan ikke haste deg inn i en åndelig progresjon eller personlig vekst, du må gjøre jobben. Du bør bli den endringen du ønsker å se. Du kan ikke forandre noen, du kan bare forandre deg selv. Hvis du vil ha en bedre morgendag, eller at folk skal være snillere mot deg, bør du begynne med å være snillere mot dem. Ikke alle har det samme hjertet som deg, men det betyr ikke at du skal møte dem på deres nivå. Det vil bare fungere for ditt høyere formål. Hvis du er velsignet og har evnen til å åpne hjertet ditt for en høyere vibrasjon, del kjærligheten med andre, spesielt de som har vanskeligheter med å se den i seg selv.


Det er viktig for deg nå å åpne hjertet ditt og være mer medfølende overfor menneskene i livet ditt. Du er et åndelig vesen, et guddommelig vesen, med en sjels misjon å oppfylle i denne levetiden. Det betyr at du må endre synet ditt og vurdere et bredere perspektiv på åndelige, emosjonelle, mentale og fysiske problemer. Det vil hjelpe deg med å tilpasse deg livets intensjoner og til å vokse med sjelen din. Du er også en naturlig lysarbeider, noe som betyr at du vil være i stand til å manifestere de tingene du ønsker ved å bruke ren intensjon. Tingene du gjør vil reflektere over tingene du får. De som viser positivitet vil oppleve den samme joviale følelsen tilbake. Til syvende og sist, det du gir er det du mottar. Jo mer lykke du sprer, jo større blir belønningene, men på samme tid, jo mer du sårer andre mennesker, jo større vil potensialet ditt være for å bli såret.

Vi har alle blitt velsignet med gaver. Vi kom ikke tomhendte til denne verden. Siden dagen vi ble født, har vi allerede hatt unike talenter. Det eneste som hindrer oss i å bruke dem er om vi har glemt av våre evner. Bruk denne tiden til å reflektere. Søk høyere former for visdom slik at du vil være i stand til å avdekke evnene du besitter. Fokuser på nåtiden og stol på at universet hjelper deg å manifestere ideene dine til virkeligheten, og å erstatte sorg med glede, kjærlighet og omsorg. Gi slipp på hva andre tenker om deg og tro på dine evner og ferdigheter. Slutt også å være avhengig av andre for støtte, fokuser på positive handlinger for å bli bedre og klokere.


Når du reinkarnerer med følelsesmessige sår, blir du født med de samme følelsesmessige sårene i påfølgende liv. Vanligvis har vi ingen minner om traumatiske hendelser som har skjedd i andre liv. Ikke desto mindre, når vi bærer traumer fra tidligere liv inn i vårt nåværende liv, manifesterer det seg ofte som et plagsomt problem som på en eller annen måte er relatert til den opprinnelige hendelsen. Når traumer fra tidligere liv dukker opp gjennom aktuelle livsproblemer, utløser det ofte PTSD, og ​​som et resultat kan vi oppleve irrasjonell frykt, angst, fobier eller panikkanfall. Og når samme type traumer oppleves i mer enn ett liv, blir arr fra tidligere liv ofte forsterket, og deretter forsterkes symptomene på traumatisk stresslidelse fra tidligere liv med hver repeterende opplevelse. Traumatiske hendelser som oppstår i barndommen kan bli en del av en persons voksen-tilknytnings stil.


Barndomserfaringer kan skape spesielle tilknytnings stiler som varer langt inn i voksenlivet, og en persons tilknytnings stil gjenspeiler hvor varm eller nær den personen liker å være i forhold. Tilknytnings stil kan påvirke måten vi kommuniserer med andre på, og hvordan vi håndterer separasjoner, krangel og intimitet. Når traumer fra tidligere liv manifesterer seg som dagens problemer, er det aldri på grunn av straff eller karma. I stedet bæres traumer fra tidligere liv fra ett liv til det neste for å støtte vår menneskelige overlevelse og åndelige evolusjon, fordi som svar på tidligere livs sår, utvikler vi overlevelses mekanismer, og på grunn av disse beskyttelses mekanismene holder vi oss automatisk unna potensielle risikoer. som kan resultere i lignende traumer. Det gir oss også muligheten til å høste de tiltenkte dydene mens vi helbreder. Fri vilje lar oss ignorere sårene våre i det uendelige. Hvis vi ikke tar opp årsaken på riktig måte, eskalerer disse problemene uunngåelig i frekvens og intensitet, og til slutt, og i en viss levetid, resulterer de sannsynligvis i en personlig krise som ikke kan ignoreres.


En del av din åndelige vei er å hedre mørket som en vei til større bevissthet. Ikke kjemp mot mørkere følelser, men la dem være og hedre dem, og dette vil fjerne motstanden som får mørkere energier til å feste seg til deg. Ikke føl deg forpliktet til å bære andres negativitet for dem. Du våger deg gjennom en periode med betydelig åndelig vekst og helbredelse. Det er mange endringer som skjer internt, og de vil snart gjenspeiles i din ytre verden. Du kan slappe av nå og la denne transformasjonen skje. Stor åndelig vekst kan gi store utfordringer som føles dypt konfronterende. Dette kan virke som en krise ettersom denne prosessen allerede er speilet i din ytre verden. Uansett hvilken retning verden ser ut til å gå, stol på at du er på rett vei. Hvis du er bekymret for andre, blir de også beskyttet. Ikke baser din nåværende evne basert på tidligere standarder, siden de ikke lenger gjelder. Du er sterkere og kraftigere nå enn du var før. Du må lære på nytt hva du er i stand til, og du må temperere oppførselen din for å ta hensyn til den større effekten av din kraft, ord, tanker og handlinger. Ditt ansvar for det du legger ut i verden blir også sterkere. Ikke undervurder din åndelige kraft fordi det du legger ut vil komme tilbake og multipliseres som karmisk retur.


Å arrestere negativitet har ofte mye å gjøre med å erobre måtene vi er grusomme mot oss selv. Det hjelper oss å fjerne giftig skam, som gjør at vi føler oss uverdige, eller noe er galt med oss, at vi ikke fortjener kjærlighet eller respekt. Vi trenger en sunn følelse av egenverd for å være forpliktet til å vokse og lære og for å tro at vi er verdige vår unike skjebne. En velsignelse manifesterer seg nå som bringer et nytt nivå av profesjonell anerkjennelse og respekt. Denne gaven er avgjørende for din fortsatte åndelige fremgang som kommer deg og alle vesener til gode. For å motta det, må en eller annen form for giftig negativitet overvinnes, og slik skal det være. Ikke vær redd for å bekrefte din rett til å trives.


Jeg ønsker dere alle velkommen til vår aller siste gruppe healing: "Kjærlighet og freds sermoni" som skjer den 29.10.22- kl 20:00. Du kan melde deg på her: