top of page

Du ER ikke følelsene dine


Følelser er bokstavelig talt energi i bevegelse, så når den følelsesmessige energien ikke behandles gjennom oss, kan den sette seg fast og forårsake fysisk, mental og følelsesmessig smerte. Når dette skjer, skaper det disharmoni eller en forvrengning i kroppens energifelt.

Tider med forvirring, opprørthet, overveldelse, kriser, skader, traumer eller emosjonell intensitet er alle eksempler på tider hvor fangede følelser kan oppstå. Fordi fangede følelser er laget av energi, akkurat som resten av kroppen, kan de forårsake ubalanse i fysisk vev, og dette kan til slutt føre til smerte eller sykdom. Smertefulle emosjonelle opplevelser resulterer ofte i dannelsen av feilaktige eller falske negative underbevisste overbevisninger. Selv om disse troene er dannet for å beskytte oss mot å bli såret igjen, kan de faktisk sabotere vår innsats for å komme oss videre i livene våre på de måtene vi ønsker.


VI TILTREKKER OSS DET VI FØLER

Når vi ser på vibrasjons diagrammet ovenfor, kan vi se at fortvilelse, skam, skyld, usikkerhet, sorg, frykt, sjalusi og sinne alle er følelser med lavere vibrasjon. De sliter på oss og berøver oss vital energi. De avleder kroppens energiske ressurser og skaper forstyrrelser i livene våre.

Hvis vi føler sinne mot noen, kan det ubearbeidede sinnet bokstavelig talt sette seg fast i nakken vår. Noen ganger omtaler vi mennesker som en "smerte i nakken". Vi føler ikke bare sinne, vi kan også føle oss "ikke gode nok". Når all denne energien legger seg i et område av kroppen, og det kan være et hvilket som helst område, vil det forstyrre indre balanse og harmoni. Det vil føles som stress, spenning, smerte, emosjonell flyktighet, triggere, frakobling, angst, depresjon eller en rekke måter med

ubehag. Ved å slippe dette sinnet og de tilhørende ubalansene, forsvinner ubehaget og kroppen gjenoppretter balansen og indre harmoni.

Vår smerte er en budbringer som varsler oss om at noe i livene våre er ute av balanse. Det er verdifull kommunikasjon, så i stedet for å dempe den og la ubalansen fortsette å påvirke vår helse og velvære, må vi erkjenne smerten og forstå hvorfor den snakker til oss.

Vi har alle fangede følelser og mange av dem oppstår utenfor vår bevisste bevissthet. Å ha fanget følelser betyr ikke at vi på en eller annen måte er flyktige eller mangelfulle i vår evne til å styre livene våre på riktig måte. På et bevisst nivå kan vi makte gjennom vanskelige livserfaringer. På et underbevisst nivå har de vanskelige livserfaringene, inkludert våre tanker, følelser og tro, blitt registrert. Denne underbevisste "programmeringen" informerer våre reaksjoner og svar på fremtidige livserfaringer.

Ved å frigjøre fangede følelser kan vi bidra til å gjenopprette balansen i kroppen, slik at fysiske og følelsesmessige vanskeligheter kan løses. Kroppens naturlige helbredende intelligens er i stand til å jobbe effektivt uten disse energiske blokkeringene og forstyrrelsene.Holder følelser fra fortiden deg fortsatt tilbake?

Energiene til fangede følelser kan samle seg over et helt liv, og vi kan merke at det er lettere å falle i resonans med følelser som allerede er fanget i kroppen. Disse "triggerne" påvirker livene våre og relasjonene våre. Hvis vi er raske til sinne, defensive, lett overveldet eller engstelige, kan vi ha triggere. Når vi sliter under vekten av noe vi ikke helt kan definere, eller føler oss blokkert, mangler klarhet eller hensikt, kan det være den ubearbeidede følelsesmessige energien fra fortiden. Dette blir ofte referert til som emosjonell bagasje, og det er en vanlig del av den menneskelige opplevelsen. Å frigjøre den fangede energien til tidligere følelser kan bidra til å gjenopprette fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig velvære.

Fangede følelser er det vi tror er emosjonell bagasje, og som bæres med oss uansett hvor vi går. Det er ting som er født fra vanskelige og negative opplevelser, men det har kraften til å holde oss fast på alle områder av livet i årene som kommer.

Å slippe emosjonell bagasje er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Ved å gjennomføre en spesiell fjernhealingsmetode kan vi raskt identifisere, enkelt mobilisere og forsiktig frigjøre den negative energien. Ingen langvarige samtaler som lokker deg til å gjenoppleve fortiden. Bare en enkel prosess som mange av mine klienter sier skaper en følelse av fred og letthet.


Fangede følelser er negative emosjonelle energier som vi fortsatt bærer rundt på fra tidligere hendelser, traumer eller overgrep. Fangede følelser kan forårsake en rekke "symptomer", inkludert helserelatert så vel som i forhold, karriere eller suksess. De kan blokkere folk fra å finne ekte kjærlighet og lykke og få dem til å føle seg frakoblet eller ensomme.

Fangede følelser er laget av energi, akkurat som resten av kroppen, og de kan påvirke fysisk vev, organer og generell velvære. Innestengte følelser kan skape smerte, funksjonsfeil og muligens sykdom. I tillegg kan innestengte følelser ha en dramatisk effekt på hvordan du tenker, valgene du tar og hvordan du reagerer på hverdagens utfordringer.

Tenk på innestengte følelser som kuler av energi som kan sitte fast i kroppen. De vibrerer med forskjellige frekvenser avhengig av den spesielle følelsen. Den fangede følelsen, eller negative vibrasjoner, kan ofte påvirke den delen av kroppen der de sitter fast, men kan også forstyrre den generelle balansen og helsen.

Fangede følelser identifiseres individuelt og frigjøres én om gangen, ikke i grupper eller bunter.

Hver fanget følelsesmessig energi er viktig i livet ditt. Hver av dem har hatt en innvirkning på deg på en eller annen måte. Hver kommer fra en bestemt tid eller hendelse som ble opplevd enten av deg eller noen andre som du har arvet eller absorbert energien fra. Disse energiene påvirker oss på en rekke måter og skaper utfordringer, problemer og smerter av alle slag, både fysiske og følelsesmessige.

Uansett opprinnelse kan de absolutt ha en innvirkning på livet ditt. Det er tider når innestengte følelser kan være uutholdelige! Når betydelig smerte som dette er tilstede, kan du finne innestengte følelser i smerteområdet.

Frigjøring av innestengte følelser balanserer kroppen slik at den kan gjenvinne sine fulle helbredende evner.


Har du innestengte følelser?

Måtene vi kan tilegne oss innestengte følelser på er mange og varierte. I utgangspunktet kan alt som produserer intense urolige følelser i oss generere følelser som kan bli fanget i oss. Nedenfor er en liste over omstendigheter som kan produsere innestengte følelser.

• Tap av en kjær

• Skilsmisse eller forholdsmessige situasjoner

• Økonomisk nød

• Stress

• Abort

• Fysiske eller følelsesmessige traumer

• Fysisk eller følelsesmessig kamp

• Fysiske, psykiske, verbale eller seksuelle overgrep

• Negativt selvsnakk

• Negative oppfatninger om deg selv eller andre

• Langvarig stress

• Avslag

• Avmakt

• Fysisk sykdom

• Følelser av mindreverdighet

• Internalisering av følelser