top of page

Fullblodmåne i Væren 22:54, 9 Oktober

Oppdatert: 9. okt. 2022


Dette er den siste fullmånen til Eclipse-sesongen og gir en fantastisk mulighet for helbredelse for alle ting som normalt ikke ville vært tilgjengelig for deg. Fullblodsmånen vil være på sitt høydepunkt 9. oktober 2022 kl. 22:54 Cet og jeg starter gruppeøkten vår kl. 22:00 søndag CET Oktobers blodmåne er i Væren. Du kan føle den magiske energien i luften akkurat nå når vi går mot Halloween og sløret blir tynt. Dette øker din evne til å kommunisere med dine forfedre eller kjære. Det er en mulighet for åndelig vekst, målsetting, takknemlighet og å finne måter å bremse ned og nyte høstsesongen. Værens fullmåne er her for å helbrede. Men denne helbredelsen kommer ikke i en pent innpakket pakke, i stedet kommer denne helbredelsen fra å nå det punktet hvor det ikke er noe annet å gjøre enn å overgi seg. Å nå dette punktet for overgivelse kommer fra den flyktige, brennende energien rundt denne fullmånen. Dette er den typen energi som kan se oss være på et stadiet hvor vi bare ikke kan fortsette slik vi har vært.


Men så utfordrende som dette punktet er, er den helbredende magien ved overgivelse tilgjengelig, og mye av denne magien kommer fra asteroiden Chiron, som slår seg sammen med denne fullmånen. Chiron, kombinert med Værens måneenergi, lover helbredelse, ikke fra å prøve å fikse, kontrollere eller tvinge, men fra overgivelse. Når vi overgir oss, gir det opphav til aksept, til å gi slipp, til tilgivelse og åpner oss for mulighetene som disse tilstandene kan skape. Chiron er kjent som den sårede healeren fordi den har lært å finne kraft, visdom og gavene som kan komme fra sår. Chiron er ikke interessert i å "fikse" sår og har akseptert at noen sår bare skjærer for dypt til å forlate. Chiron har akseptert at noen sår kanskje bare ble skrevet i stjernene. I stedet har han tatt disse sårene og brukt dem som drivstoff for sin egen oppvåkning. Chiron lærer oss at selv om vi har sår, selv om vi kan være ødelagte, sorgtunge, triste, ensomme, deprimerte eller syke, selv om vi har blitt såret igjen og igjen, kan vi fortsatt leve et vakkert liv. Chiron lar oss tenke på sårene våre som hemmelige portaler til dypere forståelse og medfølelse, høyere intuisjon, større kunnskap og til og med potensialet til å hjelpe til med å helbrede og veilede andre. På tidspunktet for oktoberfullmånen vil Chiron være i Væren og retrograd også, styrke den brennende energien som vi kan føle og potensielt bringe opp ting fra fortiden som må løses. Vi kan føle at vi har nådd slutten av grensen vår, men hvis vi fortsetter å bevege oss, vil det grensepunktet inspirere oss til å gå videre, tilgi eller gi helt slip, og dette i seg selv kan bringe helbredelse eller løsning.


Tidenes nye morgengry er nesten over oss. Vår kollektive oppstigning skjer nå. Vi er i en overgangsperiode nå og alt kommer til å bli bra. Det vi går over til kommer til å bli UTROLIG! Oktober vil være den mest astrologisk begivenhetsrike måneden i året, og markerer både en solformørkelse og Mars som går retrograd, og vi er inne i kampen for våre liv og mange sannheter vil bli avslørt nå. Pluto går direkte, natten før denne fullmånen, og den kommer til å bringe frem skjulte sannheter og intensjoner. Det vil bringe oppmerksomhet spesielt til det vi ikke har integrert ennå. Ikke tvil på deg selv! Be om høyere forståelse og kraft til oppstigningen og du vil motta det. Kraften til å transformere vår globale situasjon begynner hos oss alle. Nå er det på tide å forberede seg åndelig på det som skal komme. Bli med i forvandlingen av bevissthet og vekk kraften til å fornye vår vakre planet kollektivt og bevare all den levende skjønnheten som vi har så verdifull. Den åndelige leksjonen som skal læres denne måneden handler om tillit, og når vi lærer å være tillitsfulle, vil vi tiltrekke oss pålitelige mennesker inn i livene våre. Hvis vi ikke stoler på andre, vil vi tiltrekke oss de upålitelige. Vi går for tiden gjennom vår gjenfødelse, og dette er den mest smertefulle delen av reisen. Det vil være verdt det. Du vil ikke angre. Uansett hva som blir kastet på oss i løpet av de neste 12-18 månedene, hold kursen, hold deg fast og vent på den nye morgengry. Matrisen smuldrer opp foran øynene våre og ting vil bli mye verre før det blir bedre. Vær lyset og skinn sterkt for hele menneskeheten! Hev deg over all negativitet. Ikke spill spillet. Se bak løgnene. Vi vet alle at sluttresultatet er verdt det. Fremtiden er lys. Ta vare på hverandre!


Det er på tide å helbrede fortiden slik at du kan være klar for fremtiden. Månen blir sett på i forhold til det rytmiske livet i kosmos og antas å styre all viktig endring. Den sykliske prosessen og månens utseende er grunnlaget for månens utbredte assosiasjon med de dødes land, stedet som sjeler stiger opp til etter døden, og kraften til gjenfødelse. Venus, planeten for kjærlighet og relasjoner, er også aktiv under denne fullmånen, så vi kan se mye av denne brennende helbredende energien utløst av våre forbindelser med andre. Hvis vi har hatt på oss en maske i noen av våre relasjoner, hvis vi ikke har vært i stand til å uttrykke vårt sanne jeg, eller hvis vi har hatt det vanskelig å sette grenser, kan alt dette komme opp under oktoberfullmånen. I hovedsak, uansett hvilken relasjon som har flyttet deg lenger bort fra ditt sanne jeg i stedet for nærmere ditt sanne jeg, kommer til å bli vurdert. Uansett hva som kommer opp under denne fullmånen, er det viktig å huske på at det er den siste fullmånen før Eclipse sesongen begynner. Dette betyr at hvis noe føles uløst eller hvis noe begynner å løse seg, må du kanskje vente til neste måneds fullmåneformørkelse for å se hvordan det hele kommer til å utfolde seg. Og til slutt, under denne fullmånen er en perfekt trekantkonfigurasjon kjent som en Grand Trine, aktivert av solen, Saturn og Mars. Denne dannelsen av energi kan gi en følelse av letthet. Tenk på det som universets måte å gi regn for å slukke branner som har vokst ut av kontroll. Så flyktig som denne Værens fullmåne kan være, er det nok beroligende, helbredende og søt energi til å myke opp, bringe letthet og minne oss om at livet er ment å være både vakkert og stygt.


Vi begynner nå det mørke halvåret, det gjelder å akseptere og ta imot mørket med åpne armer og ånd. Oktober fullmåne kalles ofte jegermånen, fordi den månen oppstår når sesongen for jakt begynner. Oktobers fullmåne kalles også noen ganger "Sanguine Moon, "Dying Grass Moon" og "Travel Moon. Det markerer slutten på innhøstingssesongen og lar deg reflektere over hva du har oppnådd i år og fokusere på det du er takknemlig for. Fang den når den stiger, og den fulle "Hunter's Moon" vil se både mer fargerik og større ut enn den vil på noen annen tid på natten, men bare i omtrent 15 minutter. En stigende fullmåne ser oransje ut fordi du ser den gjennom mye atmosfære. Fullmånen ses alltid best når den stiger, fordi bare på fullmåne natten er det mulig å se månen dukke opp i horisonten i skumringen. Siden den vanligvis stiger omtrent 50 minutter senere hver natt, stiger den derfor tidlig på kvelden like før fullmåne natten og godt etter mørkets frembrudd om nettene etter fullmånen. Det er imidlertid strengt tatt ikke sant denne måneden. Fordi det inntreffer nær jevndøgn og fordi øyeblikket med fullmåne bare fungerer bra for den vestlige halvkule, stiger månen bare omtrent 25 minutter senere hver natt, sett fra midtbreddegrader på den nordlige halvkule. Så denne måneden er det faktisk to påfølgende kvelder hvor du kan se den fulle (eller deromkring) månen stige relativt kort tid etter solnedgang. Månen vil stige opp i stjernebildet Fiskene, etter Jupiter når den reiser over nattehimmelen. I mellomtiden vil Saturn innta sin posisjon i Steinbukken, med Mars som stiger senere på kvelden i stjernebildet Tyren. Hvis været ødelegger anledningen, eller du ikke klarer å se full Jegermåne på topp, vil den også virke full kvelden før 8.-9. oktober og etter 10.-11. oktober.


Denne fullmånen vil føles som akselererte skift med mye brennende energi. Så snart en dør lukkes nesten umiddelbart åpnes en annen dør. For den kollektive evolusjonen vil dette føles som om vi har en annen åndelig oppvåkning. Dette vil føles som skjebnen har ventet på deg. Spesielt hvis du har gjort mye indre arbeid. Det betyr at vi kan føle oss ekstra følsomme rundt denne tiden og nesten som om vår dypeste frykt eller underliggende usikkerhet kan føles spesielt rå, full av overflaten eller til og med offentlig eksponert. Men heldigvis, akkurat i det øyeblikket, er solen tett knyttet til Venus, som tilbyr en snill og medfølende motvekt til månens intensitet. Oktober er en viktig tid for å fokusere på forhold i livet ditt, romantiske, og også platoniske og familiære. Relasjoner vil være i fokus for denne fullmånen i oktober 2022, ikke bare fordi solen er i Vekten, tegnet på partnerskap, men også fordi den vil være i nær forbindelse med Venus som er romantikkens planet. Med månen i motsetning til Væren, handler energien om å balansere dine egne følelsesmessige behov og behovene til den romantiske partneren, i tillegg til å opprettholde alle andre forhold.


Merkur Retrograde skyggeperiode kommer til å oppfordre til å sette riktige grenser og svært høye standarder. Væren vil tenne en ild under denne energien, og du må justere deg. Når stjernene inviterer oss til å undersøke gamle tankemønstre, selvbegrensende overbevisninger eller repeterende atferd, kan vi se hvordan de har hjulpet oss, men også nå kan holde oss tilbake. Og når vi respekterer våre behov, kan vi begynne å gi slipp på mennesker eller dynamikk som ikke tjener vårt høyeste og beste, men gjør det med takknemlighet, fred og medfølelse i stedet for sinne eller harme. Oktoberfullmånen 2022 er en kosmisk invitasjon til å være snillere mot oss selv og andre, ettersom vi alle fører interne kamper som andre ofte ikke vet noe om. Intensiteten av eclipse-sesongen begynner også senere denne måneden, akkurat når du trodde kaoset i Merkur Retrograde var nok. Stjernene oppmuntrer oss til å rekalibrere og justere på nytt. Og å tro på oss selv, på vår evne til å helbrede fra fortiden, å være klar for fremtiden og å vite at vi kommer til å bli OK.


Vi kommer til å se mye mer uro som varmes opp før slutten av dette året, flere naturkatastrofer og endringer i regjeringsledelsen spesielt i den vestlige verden (følg også USA nøye). 3D-sivilisasjonen smuldrer opp, men her på den nye jorden er det fødselen til den nye renessansen. Når et stort antall av menneskeheten våkner, blir de bombardert med krefter for å forhindre deres oppstigning. Hvis en art beveger seg i en retning der dens kollektive atferd er stadig mer mistilpasset for overlevelse, vil enten arten dø ut, eller en mutasjon vil oppstå og den vil utvikle seg i en annen retning. Dette skjer akkurat nå, og vi må alle spille vår rolle og hjelpe hverandre.


ARCTURUS GATEWAY ÅPNER DENNE MÅNEDEN! Når solen vår kommer på linje med Arcturus, er vi i stand til å smelte sammen med dens energi og motta dens frekvenser på jorden. Arcturus er en stjerne assosiert med velstand, overflod og psykiske energier. Lyskodene som kommer fra Arcturus gjennom solens stråler akselererer vår helbredelsesprosess, hjelper oss med å finne en dypere mening med det vi møter på vår vei, og oppmuntrer oss til å huske at ting skjer for oss og ikke imot oss. For denne fullmåneøkten 9. oktober vil jeg forberede deg på Arcturus Gateway som er åpen fra 17.-19. oktober, jeg vil gjøre en gruppe healing hvor jeg vil fjerne mørke koder og jeg vil gjøre en spesiell aktivering av gudinnen til det guddommelige feminine for å hjelpe deg med å forberede deg på å frigjøre mest mulig.

Du vil etter Fullmåne seremonien motta en rapport.

Hjertelig velkommen!
317 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page