top of page

Fullmåne formørkelsen bringer frem en økt følelse av bevissthet om våre gaver og evner.


De neste 24 timene vil bringe inn en kraftig sammenslåing av oppstigningen i planetariske og kollektive energier som vil revolusjonere ditt sinn, kropp og sjel. Forbered deg på positive og dyptgripende endringer som kommer inn som muligens vil endre banen i livet ditt. Denne måneformørkelsen sammen med fullmånen i Skorpionen tilbyr en tid til å utforske flere virkeligheter og omfavne ny inspirasjon og spenning. Sterke visualiseringer og dagdrømmer kan gi innsikt i fremtiden din. Mens aspekter av sjelereisen din er forhåndsbestemt. Oppstigningsveien du valgte er uendelig og dette fører deg hjem til lyset. Husk din kraft og hvorfor du er her på jorden. Du er hel, elsket og fortjener de høyeste vibrasjonsfrekvensene som er tilgjengelige for deg nå. Gi slipp på skadelige ting. Slipp negative følelser som noe nag, sinne, harme og skuffelser og åpne deg opp for nye muligheter, kjærlighet, velsignelser og overflod. Hvis du ser tallene 5, 55 eller 555, forbereder det deg på endringer, og det er en sterk påminnelse om at å gi slipp på fortiden vil gi plass til noe større i livet ditt.


Med denne planetariske justeringen er energien svært ladet og nye begynnelser er i horisonten etter å ha gjennomgått en transformativ prosess. Gamle mønstre og tidslinjer faller bort mens nye og sterkere inspirasjoner dukker opp. Det er vanlig at gamle strukturer smuldrer opp for å tillate nye å komme inn, og veien videre innebærer å legge ut på en helt ny reise. Fremgangen du har gjort så langt har ført deg til denne døråpningen inn i det nye. Det er tid for en total energisk tilbakestilling. De planetariske energiene som for øyeblikket er tilstede er overladet akkurat nå og har en dyp innvirkning på planeten vår. Vi går gjennom oppgraderinger nå. Blueprint-rekalibrering finner også sted, hvor gamle mønstre og tenkemåter demonteres og omorganiseres for bedre å tilpasse seg den nye jordenergien.


Denne virkningsfulle energien som oversvømmer planeten vår, raser nedover 3D-tidslinjene mens de fortsetter å smuldre og falle bort foran øynene våre. Dette fører til dyptgripende endringer i oss selv ettersom kroppene våre frigjør mye tetthet. Du oppgraderer nå for å holde i mer høyere lys. Når vi innretter oss etter de nye jordenergiene og stiger opp til høyere dimensjoner, opplever mange fysiske symptomer som tretthet, hodepine og kroppssmerter. Det er viktig å huske at disse endringene alle er en del av prosessen med ascension og tilpasning til de nye frekvensene. Når vi fortsetter å utvide og vokse, vil vi kunne få tilgang til høyere bevissthetsnivåer, som vil bringe oss nærmere vår guddommelige hensikt.


For å forberede seg på disse endringene er det viktig å ta vare på oss selv både fysisk og åndelig. Å praktisere egenomsorg og meditasjon kan hjelpe oss til å tilpasse oss disse energiene og integrere dem i vårt vesen. Det er også viktig å omgi oss med positiv energi og likesinnede individer som også er på vei til oppstigning. Disse planetariske energiene som for øyeblikket er tilstede er nye for planeten vår og for oss, de fører oss til dyptgripende endringer i oss selv og planeten vår. Ettersom disse energiene fortsetter å utvide seg, vil vi innrette oss med dem og forberede oss på oppstigningsendringene fremover. Dere våkner til dypere aspekter av deres guddommelige hensikt og stiger opp til høyere nivåer av bevissthet.


Stor transformasjon finner sted med denne fullmånen i Skorpionen og måneformørkelsesenergiene, og med den kommer endringer i husholdningsdynamikk, justeringer, behovet for å revurdere prioriteringer og omfavnelsen av en ny identitet. Det kan være en overraskende vri av skjebnen og følelsesmessig overdrive i løpet av denne tiden, men også mange muligheter. Formørkelsen vil korrigere banen hvis du ikke er der du er ment å være, og store livsendringer og overraskelser vil skje. For å få mest mulig ut av denne perioden, er det nødvendig å forberede seg ved å gi slipp på gamle mønstre og tro, og åpne deg for nye begynnelser. Som et frø som har blitt plantet i mørket for lenge. Det er nå på tide å strekke seg etter lyset og vokse, forstå det større bildet etter hvert som det utfolder seg. Se nærmere på din fysiske logistikk, systemer og organisasjon for mulige forbedringer. Planlegging fremover kan gjøre livet ditt smidigere i fremtiden, for eksempel å ta vare på ikke bare deg selv, men også husholdningen din. Dette handler om å reorganisere deres indre og ytre systemer, å ta tak i disse områdene nå vil lette mange fremtidige byrder.


Uavhengig av tilbakeslag eller motløshet, begynn å jobbe mot dine personlige mål nå. Prøv å ikke la frykt eller tvil holde deg tilbake. Den beste tiden er nå at du kan ta dette som et tegn på å begynne reisen mot suksess. Med litt motivert handling kan du gjøre ditt fremtidige selv veldig stolt. Det er greit å ikke være ok. Noen dager er bare vanskeligere enn andre. Du har valgt denne oppstigningsveien med målet om konsistens og vedvarende forbedring i tankene. Å endre livet ditt til det bedre krever at du endrer deg selv, som alltid vil begynne med et skifte i din bevisste tankegang. Du la ikke ut på denne reisen for midlertidige øyeblikk av frigjøring, men for noe langt mer varig og bærekraftig. For å nå ønsket resultat er det lurt å forbli engasjert og fokusert, ettersom du nå er så nær ved å manifestere visjonen du hadde i tankene. Selv om du visste at det ikke ville være lett, vil sluttresultatet være absolutt verdt det.


Du har alltid hatt den indre vissheten om at du en dag vil stå opp for deg selv for å heve livsstandarden, og for å få slutt på alt tull du valgte å akseptere tidligere. Nå er det perfekte tidspunktet for å iverksette tiltak mot disse målene. Behandle hver dag som den dagen du gjør varige endringer i livet ditt. En dag snart vil smerten og årsakene til tårene dine bli glemt, sammen med menneskene som forårsaket deg mest smerte. Det er i den erkjennelsen du vil oppdage hemmeligheten bak sann frihet. Det er i å la ting gå som utspiller seg på sin egen måte og egen tid. I det lange løp er det de siste kapitlene i livet ditt som betyr mest, da det viser hvor godt du spilte din rolle. Så det er viktig å smile, le, tilgi, tro og elske på nytt. Denne holdningen vil gi deg indre fred og lykke til livet ditt.


Oppstigning aktiverer visdom og det er ikke lett å oppnå. Det kommer til en høy pris som inkluderer å gi opp sitt ego, hat og ønsket om ensomhet. Det krever harde livsleksjoner for å innpode dette nivået av forståelse og innsikt. Utbetalingen for å tilegne seg denne høyere og dypere visdommen er imidlertid umålelig, siden den vil føre deg til et liv med langt mer oppfyllelse, høyere bevissthet og indre fred. Universet vil alltid teste sannhetene dine. Du vil møte situasjoner som får deg til å gjette alt. Dette er verdifulle lærdommer. Du vet i ditt hjerte hva som er sant. Hold deg i din egen intuisjon. Koble til ditt høyere selv og lysteamet for din veiledning.


Etter hvert som du stiger opp og legger inn det indre arbeidet som kreves gradvis og til slutt vil hver negativ ting som har forårsaket deg store smerter i årenes løp forsiktig forsvinne og bli erstattet med indre lykke, latter, kjærlighet og mange utallige velsignelser. Den nåværende astrologiske justeringen, med fullmåne og måneformørkelse, er potente planetariske energier så vel som de retrograde vibrasjonene, og skaper et kraftig energifelt som letter transformasjon. Innenfor denne energiske beholderen kan uventede hendelser oppstå, som fører til gjennombrudd og sammenslåing av tidslinjer, som driver oss mot vår høyeste skjebne gjennom et kvantesprang fremover.


Fullmåne- og måneformørkelsens aktivitet og energi intensiverer oppstigningssymptomer og er for tiden på et rekordhøyt nivå med intens geomagnetisk aktivitet over hele kosmos som kommer direkte til jorden. Aurora-aktiviteten er kraftig nå, så hold øye med himmelen din! Vi kan se disse symptomene ikke bare hos oss selv, men også hos andre rundt oss.


Vår EGO søker komfort og sikkerhet ved å gjenta de samme syklusene, mens vår intuisjon kaller oss mot gradvis endring og pågående utvikling. Ren bevissthet overskrider sinnets begrensninger og oppmuntrer oss til å bevege oss utover det vi tror vi vet, og frigjør oss fra byrdene av repeterende sykluser og skaper en transformativ spiral mot vårt høyeste potensial. Du kan føle uvanlige smerter og til og med hjertebank. Dette er fordi du renser og renser 3D-lavere energi og renser dem ut av systemet ditt, siden mye kan nå komme til å bli utgitt. Du har kanskje ikke lyst til å gjøre så mye. Du kan føle deg utmattet og ha en sterk trang til å sove og slappe av, dette er for å bidra til å stabilisere systemet vårt, da det kan føles som om det er på overbelastning og overdrive. Du føler kanskje behov for å spise mer. Dette er fordi du bruker opp mye energi under dette rense- og rensestadiet. Du føler kanskje et fall i blodsukkernivået og har lyst på søt mat. Du kan ha gått opp i vekt rundt mageområdet som et underbevisst behov for å beskytte dine indre følelser. Dette vil begynne å skifte i løpet av de neste dagene og ukene. Det er de som er ute etter høye mengder protein, for å lagre energireserver vil kroppen trenge å trekke på når den blir lav. Kroppen din forteller deg alltid hva den trenger. For nå krever systemene dine store mengder drivstoff, for å fylle drivstoff være i nærheten av eller i vann, fordype deg i naturen, lytte til musikk på et høyere volum da dette raskt hjelper til med å skifte de indre vibrasjonsfeltene, og skaper et skifte i justeringen til ditt høyere volum. Vibrasjoner er kreative på måter som gir deg glede, meditasjon er best når du ikke har lyst til å gjøre aktiviteter og ønsker og trenger å være i "Being Not Doing".


Kampen du muligens står overfor er en test for å se om du virkelig er forpliktet til livet du sier du ønsker. Noen ganger på oppstigningsreisen må du ta avgjørelser som vil skade hjertet ditt, men som til slutt vil helbrede sjelen din. Vårt EGO søker trøst og sikkerhet ved å gjenta de samme syklusene, mens vår intuisjon kaller oss mot gradvis og høyere endring innenfor, da oppstigning er en pågående utvikling og prosess. Høyere bevissthet overskrider sinnets begrensninger og oppmuntrer oss til å bevege oss utover det vi tror vi vet, og frigjør oss fra byrdene