top of page

Fullmåne i Vannmannen 24/7 og 22/8 + Lions Gate.


På 4 uker har vi to fullmåner i vannmannen og åpning av Lions gate?

Når vi har to fullmåner på én måned, som det for eksempel var tilfellet i oktober 2020, kalles det Blue Moon eller «blå måne».

Vi har enorme energi utvekslinger på svært kort tid i denne perioden og ved å overgi seg motstanden til dette nye, vil du lettere kunne manøvrere deg gjennom denne svært så intense måneden. Vi er på vei inn i en helt ny krystallinsk virkelighet og reisen topper seg kraftig opp gjennom disse svært så viktige ukene hvor mulighetene og åndelig assistanse ligger tykt rundt oss. Det er bare for oss å be om assistanse og vi vil motta. Den frie vilje er viktig, så ikke glem å be dine guider om bistand til det du måtte være i behov av. Verden vil aldri være den samme og vi må tilpasse oss den nye tid hvor alt går i en helt annen retning og annet tankesett enn vi er vant til. Dette vil bli så mye tydeligere kun på disse 4 ukene!


Stay tuned!

Gammel visdom får komme frem gjennom denne «omformingen» av den nye krystallinske tid som vi nå er godt i gang med å skape. Vi vil gjenkalle eldre krefter og visdom fra tider vi levde på Atlantis og Lemuria for å bygge den nye Moder Jord. Kroppene våre vil fylles med mer lys og bevissthet på disse svært så sterke og kraftfulle 4 ukene! Jorden og menneskene går gjennom kraftige renselser disse ukene og vi kan allerede se dette på de mange naturkatastrofer i verden hvor mye vann og flodbølger skyller inn over ulike steder.

Ekstrem varme og ekstrem oversvømmelse som begge representerer flamme- og vann elementene. Flammer har med renselse å gjøre og det samme har vann.

Med andre ord får vi faktisk et stort skifte i det energetiske som vil være av stor betydning for oss mennesker.

Luft elementet er linket til vannmannen, altså vår analytiske hjerne, som har "arvet" ideologi og tros systemer som frem til nå har vært kontrollert, manipulert og herjet med.

"Lions gate" vil åpnes som en kraftig boost og beskytter av vår «omprogrammering» og oppgradering av ny bevissthet. Og dette vil gå så mye raskere enn forventet!

Den nye jordens bevissthet kan virkelig føles gjennom hjertet, som om hjertet ønsker å ta oss med et sted, mens vår hjerne stopper oss. Hva skal vi gjøre? Balanse er nøkkelen selvfølgelig, å balansere hodet med hjertet.For dere som allerede har mottatt oppgraderinger og bistand gjennom koder enten gjennom krystallbehandling, lysspråk, geometri eller «De Nye Energiene» vil allerede føle det lettere å operere etter dette nye «software» programmet, et nettverk som vil virke i høyere bevissthet enn det gamle.

Les mer om dette på min hjemmeside: https://www.divinelovepower.com/behandlinger-kurs


Vi er i behov av å følge et helt nytt og mer krystallinsk nettverk, om vi skal kunne følge med på reisen til vår nye Moder jord. Våre kropper blir i denne tiden sterkt oppgradert med et helt nytt «software» program og dette kan vi kjenne på flere ulike vis som kvalme, hodepine, migrene, muskelsmerter, angst, tretthet, dårlig motivasjon, sterkt behov for søvn, halstørrhet, smerter, verking med mer. Men også som lysbølger som skylles over deg i ny og ne hvor du får muligheten til å få kjenne på kjærlighet, glede og harmoni.

Lytt til kroppen din som faktisk viser deg veien. Pust godt inn i kroppen og spesielt på de steder hvor smerter oppstår da alt er i behov av å møtes for å forløses!

Det finnes mange svært så gode meditasjons verktøy på min hjemmeside, som vil kunne bistå deg i denne svært så heftige tiden vi har frem for oss:

https://www.divinelovepower.com/guidede-meditasjoner

Alle vil merke disse kraftfulle forandringene og flere vil søke mer innover i eget rike for å kunne finne nok energi og balanse. Man vil så absolutt ikke finne dette utenfor seg selv som vi så lenge har trodd ved å lytte til det eksterne. Det blir slutt på å gi fra seg energien sin til styresmakter, institusjoner og eliter da dette er det gamle «software» programmet som nå «brennes ut».

Ergo vil det bli sterkere motstand på akkurat dette gamle, og mange opptøyer og kamper vil fremtre på disse 4 ukene og bli så mye mer intense enn vi vil kunne klare å forestille oss. Spesielt vi som bor i Norge, hvor vi ikke er vant til å si ifra og sette grenser på en slik måte. Vi må ikke glemme at det vil alltid være rier før en fødsel og de kommer nå!

Alle som har gått foran og vist sin kraft i kjærlighet gjennom og modig åpne opp for også andre, vil i denne tid kjenne på en større samling av positive krefter og behov for å samle sin «familie», og da tenker vi ikke på vår biologiske familie, men på de vi kjenner oss elsket og verdsatt av.

I tillegg vil vi ha så mye mer kraft og bistand fra våre galaktiske frender som bare venter på å bli spurt om å bistå deg. De trenger bare å bli spurt, da du har din frie vilje og de kan ikke bryte inn uten din godkjennelse. Det er nettopp dette som ligger elementært i oss alle, denne kjærligheten og frie viljen som ikke skal tillate andre å bryte inn for å ta over. Viktig! Viktig!Det er veldig kraftfullt å bade i fullmåne faser, da dette er både rensende og oppløftende! Så et godt råd: hopp i havet ved fullmånetid den 24 Juli og 22 August!

Det vil i tillegg åpnes kraftfulle healing energi portaler på disse to fullmåne tidene som du kan koble deg til ved å bruke: Fullmåne meditasjon: https://www.divinelovepower.com/product-page/fullm%C3%A5ne-meditasjon


Se deg selv reise deg som den kraftfulle krystallen du ER og bruk gjerne affirmasjoner til å forsterke arbeidet med å stå i egen kraft:

«Jeg står oppreist i min egen kraft»

«Jeg skaper min egen rygg rad»

«Jeg kobler meg til mitt høyeste selv»

«Jeg lever i egen kraft»

«Jeg er lys og kjærlighet» o