top of page

Fullmånen, også kalt ulvemånen den 7 Januar kl 00:07


Ulvemånen bringer inn positiv energi og lar deg dykke dypt inn i følelsene dine for å forstå hva som er best for deg og bringer også mot, innsikt og indre styrke til å ta tøffe avgjørelser ved å prioritere deg selv og hjelpe deg gjennom tøffe tider. Ulvemånen handler om å ofre seg og finne din personlige sannhet og oppdage formålet ditt, og hvordan det forholder seg til det større bildet og kollektivet som helhet. Det er en tid for å reflektere over hvordan du er knyttet til de rundt deg og å tenke på beskyttelse, introspeksjon og en dypere forbindelse til livene som lever i oss. Denne månen kan også være en tøff tid takket være ulveenergi og også Mercury Retrograde, så vær forsiktig med deg selv og andre. Denne månen bringer mot og håp, og du kan oppleve livlige drømmer i løpet av de kommende dagene fordi denne måneøkten vil gi sterkere åndelig innsikt og muligens forutanelser. Denne månen vil også bringe lykke og positive nyheter, vil gi deg konstruktive ideer for å komme videre, men vær også forsiktig med å være fraværende den dagen. Mange av oss har en ulvåndsguide og vil føle ekstreme følelser på denne dagen, og du kan til og med føle deg i ubalanse. Fra et sjamanistisk perspektiv vil kjernen i vårt vesen føle denne intense månevibrasjonen, og vi kan også føle et stort skifte i vårt åndelige liv. For denne gruppesesjonen drar vi full nytte av kraften til denne månen for å sette oss alle på rett spor resten av året. Januars fullmåne i Krepsen er kjent som Ulvemånen fordi dette vanligvis er tiden da ulvehyl høres og ulvenes aggressive natur vil bli sett i hvordan du takler problemer på denne dagen. I januar er det også en tid for å kaste bort det gamle og omfavne nye begynnelser. Vi kan bruke denne tiden til selv å reflektere over året som har gått og forberede oss for det kommende året. Nå er ikke tiden for handling men introspeksjon, hvile og kjenne på seg selv. Det er også et godt tidspunkt å jobbe med personlige problemer og rense godt ut ting med oss ​​selv før vi går året i møte. Vi kan utnytte egenskapene til ulven og bruke dens styrke, list og intelligens til å kontrollere retningen vi ønsker å ta. Ikke bekymre deg for hva andre kan tenke. Ulven minner oss også på å stole på instinktene våre og bruke din indre visdom, styrke og utholdenhet. Når vi tar oss tid til å hvile og reflektere, kan vi bruke ulvens måneenergi til å veilede oss gjennom måneden. Jeg vil koble dere til månens kraft og naturens magi gjennom denne svært så sterke gruppe healingen. Jeg vil rense og styrke ditt energifelt og du vil motta flere lyskoder som vil styrke ditt indre nettverk og koble deg til universets så mange sterke lysnettverk og portaler som vil bistå med å kommunisere, styrke og åpne ditt hjerte. Vi vil dykke dypt inn i gamle programmeringer, og finne vårt eget helt spesielle anker til livet. Koble oss til nullpunkts energien og fylle oss med ny kraft. Hjertelig velkommen Du kan booke timen din her:


431 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Disse dagene er en av de mektigste dagene for å manifestere drømmene dine! I dag er dagen for å åpne deg helt opp for å motta. Den nylige blodmånen forberedte deg for 11.11.22 portalen. Vi hadde to s

Disse intense energiene til 11 11-portalen og gatewayen bygger seg opp og bringer inn din oppmerksomhet og bevissthet om det som kan trenge fullstendig eliminering av alt som ikke er på linje med deg.

bottom of page