top of page

Har du måttet danne deg en "hjerte-vegg" for å overleve?

Oppdatert: 12. nov. 2021


Hva er en "Hjerte-vegg"?

Kjenner du at det er tungt i brystet eller at hjertet ditt verker?

Kom du nettopp ut av et giftig forhold, skilsmisse eller brudd og følte at du ble holdt tilbake på grunn av det?

Vil du frigjøre blokkeringer som kan hindre sunne forhold eller frastøte kjærlighet?

Hvis du sier ja til noen av de ovennevnte, kan du ha en "hjerte-vegg" som blokkerer hjertet fra å føle frihet. "Hjerte-veggen" er virtuell, men dens eksistens er like ekte som en ekte vegg. Det kan påvirke utviklingen av relasjoner og blokkere nye relasjoner fra å skje. Det kan være knyttet til hjertesorg eller brystsmerter. Ved å fjerne "hjerte-veggen" kan hjertet puste naturlig og fungere mer riktig. Når den er fjernet, frigjøres all negativ blokkering og emosjonell bagasje som var lagret i hjertet.

"Hjerte-veggen" blokkerer "hjerte-energien" fra å strømme gjennom hele kroppen og den kan skape helseproblemer og hindrer oss i å føle, - åpne opp hjertene våre og - få kontakt med andre mennesker. Så hvis du har en "hjerte-vegg", vil du finne det vanskeligere å gi og motta kjærlighet på livets vei.

"Hjerte-veggen" skapes av underbevisstheten når vi er i en tilstand av intens stress. I et forsøk på å beskytte denne vitale delen av oss selv, brukes en samling innestengte følelser som byggemateriale for å skape en "bombe - ly"-lignende struktur. Frekvensene til disse fangede følelsene er pakket lag for lag rundt hjertet og kan også fjernes lag for lag.

Effektene av en "hjerte-vegg" kan føre til ødeleggende effekter på helse og lykke. Å være fri fra en "hjerte-vegg" betyr at vi kan leve mer fullstendig fra et åpent hjerte, skape større overflod og til og med finne kjærlighet.

En "hjerte-vegg" er laget av underbevisstheten din for å beskytte deg mot hjertesorg. Vi har alle en "hjerte-vegg" fra negative tidligere hendelser. "Hjerte-vegg" healing økten hjelper deg å finne og frigjøre negative fangede følelser. En "hjerte-vegg" kan trekke deg ned og blokkere deg fra kjærlighet og lykke.Hvordan utvikler "Hjerte-veggen" seg?

Har du noen gang følt deg ekstremt trist, sårbar eller knust? Kanskje var det på grunn av en krangel, en stor skuffelse eller til og med tapet av en kjær for å bryte opp med hverandre eller kanskje opplevde du at din kjære døde fra deg.

Eller kanskje du har opplevd en vanskelig barndom, vanskelig ekteskap eller traumer av å bli mobbet, misbrukt, krenket eller vært gjennom krigens virkninger. Det er mange flere scenarier som kan føre til opprettelsen av en "hjerte-vegg".

Selv når det ikke er noe annet i livet ditt som kan beskytte deg, er underbevisstheten din der. Over tid blir flere og flere lag med innestengte følelser lagt til "hjerte-veggen" akkurat som en løk legger lag på lag mens den vokser og modnes.

Effekten av disse lagene betyr at det blir vanskeligere og vanskeligere å vise kjærlighet og motta den. Denne "bombe- ly"-strukturen er nødvendig i vanskelige tider, men hvem ønsker å bo i et bombe-skjul når trusselen er borte? Det er problemet med en "hjerte-vegg": den vil forbli på plass til følelsene får slippe ut….


Hvordan påvirker "Hjerte-veggen" livet ditt?

Hvis du leter etter en livspartner, vil du ha i tankene den perfekte personen. Men når du møter dem, fungerer det ikke? Du kan oppleve at du går gjennom utallige forhold: venner, kolleger, familiemedlemmer og mer. Du finner flotte mennesker, men din "hjerte-vegg" blokkerer deg fra de rette følelsene.

Ved å bruke lyskoder kan jeg identifisere disse "hjerte-vegg" blokkeringene og detaljene. Med intensjon og energi helbredende «magneter» slipper vi de fangede følelsene i "hjerte-veggen" fri! Denne følelsesmessige frigjøringen lar den energiske kroppen din helbrede og åpne opp for mer kjærlighet og lykke!

Jeg anbefaler deg også å se denne filmen (E-Motion) for å få en forståelse av hvordan fangede følelser kan påvirke deg fysisk, følelsesmessig, åndelig og økonomisk:
Hvordan En "Hjerte-vegg" Kan påvirke de du Elsker?

En "hjerte-vegg" kan beskytte hjertet ditt fra å bli såret, men det kan også hindre deg i å oppleve kjærlighet i sin største og reneste kapasitet og kan til og med hindre deg i å finne ekte kjærlighet.

Når en "hjerte-vegg" er tilstede, må kjærlighets frekvensen din passere gjennom energi frekvens lagene som omgir hjertet og blir vridd eller forminsket til noe mindre enn dens opprinnelige, rene hensikt. Personen du sender kjærlighet til mottar den forvrengte versjonen som kan være grunnen til at ting noen ganger ikke fungerer selv når du har de beste intensjoner.

Uten en "hjerte-vegg" kan kjærlighets frekvensene sendes fra vårt hjerte til et annet uten innblanding, og renheten til den kjærligheten kan mottas fullt ut. Rydding av "hjerte-veggen" skjer når vi forsiktig og lett slipper lagene av innestengte energier.


Ulike måter en "Hjerte-vegg" kan påvirke deg!

• Blokkere din evne til å gi og motta kjærlighet

• Skape depresjon, angst, isolasjon, nummenhet og tomhet

• Stoppe deg fra å oppnå suksess i din karriere eller andre livsmål

• Senke immuniteten din mot sykdommer

• Gir fysisk smerte i nakke, skuldre og øvre del av ryggen

• Påvirke helsen din

• Det er også mistenkt å være en faktor i hjertesykdom, høyt blodtrykk, brystsmerter og hjerteinfarktHvordan er det meningen at vi skal leve?

Vi er ment å leve sunne, levende liv, fylt med kjærlighet og glede. Av alle følelsene er kjærlighet den reneste og har den høyeste vibrasjonen. Kjærlighet, den mektigste og mest populære av alle følelsene som genereres både av hjertet og mottas av hjertet. Når du har en "hjerte-vegg", er du ikke i stand til å gi kjærlighet så godt som du kanskje ønsker, fordi kjærlighets energien som er i hjertet ditt ikke kan komme godt ut. Samtidig blokkeres kjærlighet som utstråles mot deg av andre mennesker til en viss grad.

Som et resultat kan du gå gjennom livet ditt litt isolert fra andre på grunn av de følelsesmessige traumene du har vært gjennom og "veggen" rundt hjertet ditt. Være mindre i stand til å nå ut og få kontakt med mennesker, selv de du elsker mest.

Folks liv og livet til deres barn og deres familier har blitt fullstendig forvandlet når deres "hjerte-vegger" har blitt ryddet.

Innestengte følelser påvirker over 90 % av helse og sykdom. Nå kan du bli kvitt følelsesmessig bagasje som drar deg ned.


Fordeler med å frigjøre Hjerte-veggen:

• Forbedrer relasjoner ved å fjerne barrierer for tilkobling og kjærlighet

• Rydder bort blokkeringer for å forfølge formål, suksess og overflod

• Frigjør spenning og traumatisk energi fra vevet for å redusere smerteopplevelsen

• Fjerner forvirring ved å fjerne barrierer for mental klarhet og avgjørende handling

• Frigjør deg fra usunne mønstre som ikke tjener deg

• Øker tiltrekningen av rikdom og overflod

• Gjenoppretter indre ro og øker din motstandskraft mot stress

• Forbedrer din selvtillit, energi og lidenskap for å leve

• Tilfører strømmen av inspirasjon og kreativitet i livet ditt

• Forbedrer fysisk, mental og følelsesmessig helse og velvære

• Reduser stress, reduserer eller eliminerer angst og depresjon

• Øker energinivået

• Øker følelsen av takknemlighet og glede

• Uttrykker kjærlighet til de rundt deg uten barrierer

• Optimaliserer immunforsvaret ditt


Er du Klar til å frigjøre hjerte-veggen?

Du har sannsynligvis en "hjerte-vegg" hvis du ikke føler deg knyttet til andre mennesker, du har hatt mange vanskeligheter i livet ditt, og/eller "livet" bare ikke går din vei. Dr, Brad mener at 93 % av oss har en "hjerte-vegg". I min praksis har jeg ennå ikke møtt en voksen som ikke har en. Mange barn har det også.


"Hjerte-Vegg" Healing:

Jeg vil gjøre en ekstern lyskode økt for å tømme "hjerte-veggen" din. I en lys kode session jobber jeg for å frigjøre negativ emosjonell bagasje fra hjertet ditt. Økter varer vanligvis alt fra 30-35 minutter, avhengig av hvor mange innestengte følelser kroppen din klarer å frigjøre. Vanligvis er kroppen i stand til å lykkes med å frigjøre 5 til 10 fangede følelser per økt.

Å fjerne "hjerte-veggen" kan ha umiddelbare effekter som spenner fra subtile til dype. Mine klienter merker ofte forbedringer fra subtile til dyptgripende i deres generelle liv eller velvære selv før hele hjerte-veggen frigjøres. De har beskrevet endringer i livet deres fra lindring fra smerter, følelsen av en større følelse av fred, utvidede muligheter og en forbedret evne til å bringe kjærlighet inn i livet.

Jeg tror at å fjerne hjerte-veggen din er en av de største gavene du kan gi deg selv. Jeg oppfordrer deg til å gi deg selv denne frihets gaven og oppleve forskjellen.


Hva er «FØLELSESKODEN»for noe?

Det er en energi helbredende teknikk utviklet for å hjelpe mennesker med å identifisere og bokstavelig talt frigjøre fangede følelser – som vi tror er skadelige emosjonelle energier fra negative tidligere hendelser.

Fangede følelser kan forårsake følelser av depresjon og angst, og kan også blokkere mennesker fra kjærlighet og lykke og få dem til å føle seg koblet fra andre. Fangede følelser er laget av energi akkurat som resten av kroppen og at de har en innflytelse på det fysiske vevet. Dette kan forårsake akutt ubehag og potensiell sykdom. Frigjøring av fangede følelser kan skape de rette forholdene for kroppen å helbrede – så fysiske og følelsesmessige vanskeligheter kan forsvinne eller bli mye mer håndterbare.

Følelses koden vil ganske enkelt identifisere og frigjøre innestengte følelser. Innestengte følelser kan påvirke vårt mentale og fysiske velvære negativt. Fangede følelser kan bli fanget når som helst i livet vårt, inkludert i prenatale fase, før unnfangelsen og/eller arvet fra våre forfedre. Frigjøring av innestengte følelser legger forholdene til rette for at kroppen kan helbrede. Så fysiske og følelsesmessige vansker forsvinner ofte eller blir mye mer håndterbare.

I hovedsak frigjør det fangede følelser som har blitt lagret i kroppen i en tid da du ikke var i stand til å behandle dem. Den negative følelsen som er fanget kan ha et resultat av en hendelse du ikke engang husker, eller det kan være et resultat av en stor livs hendelse. Hver og en av oss opplever tider i livet når vi føler intense negative følelser . Hvis følelsen er sterk og kraftig nok, kan den bli fanget i kroppens energifelt, dens ånd eller chi eller prana.

Fangede negative følelser kan sabotere din fysiske og følelsesmessige mentale helse, din lykke og velstand i livet. Prosessen med å finne ut hva ubalansen er, hvor den sitter, når den skjedde, og hva den er relatert til, flytter den opp fra underbevisstheten til det bevisste. Ettersom denne overflaten skjer i sinnet, skjer det også i kroppen. Den negative energien beveger seg fra dypt inne i systemet til overflaten. Der er den sårbar for frigjøring og kan nøytraliseres med intensjon fokusert på den styrende meridianen og ved hjelp av «FØLELSESKODEN.»


"Hjerte-Vegg"pakker:

Jeg vil gjøre en ekstern behandling gjennom å bruke «FØLELSESKODEN» en lyskode healing-økt for å rydde "hjerte-veggen" din. Gjennomsnittlig antall økter det tar å frigjøre den er opptil 5 økter. For de som har opplevd betydelige traumer eller misbruk (inkludert PTSD), kan det ta flere økter. Vennligst la det gå 48 timer mellom øktene.


Ønsker du å bestille time hos meg kan du gjøre dette ved å klikke deg inn på denne lenken:Hjertelig velkommen!

251 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page