top of page

Hva er stjernefrø og lysarbeidere?


Stjernefrø og lysarbeidere er to hovedtyper av sjeler som for tiden inkarneres på jorden fra høyere dimensjoner for å bidra til å heve planetens vibrasjon. Det er både likheter og forskjeller mellom dem, og det er ofte lett å forveksle dem. En person kan enten være et stjernefrø eller en lysarbeider eller begge deler samtidig.


Hva er et stjernefrø?

Et stjernefrø er en sjel som kommer fra en annen planet, galakse, dimensjon eller en annen virkelighet. De kalles "Stjernefrø" fordi de kommer fra stjernene, eller med andre ord, de er stjernenes barn. De kommer fra svært høye dimensjoner, med det formål å endre og heve den kollektive bevisstheten til planeten, spre ideer, atferd og energier som er høyere enn det nåværende nivået på planeten. Det er to typer kategorisering når det kommer til Stjernefrø: For det første er kategoriseringen i henhold til planeten eller galaksen de kommer fra, derfor har vi Pleiadianere, Siriusianere, Lyranianere, Andromedianere, Arcturianere, Orionianere, Felinianere og mange mer.


Den andre typen kategorisering er laget etter hovedtrekkene og livsoppdraget som Stjernefrø har, og det er Indigo barn, Krystall barn, Regnbue barn, Diamant barn, og sommerfugl barn.


Hva er en lysarbeider?

En lysarbeider er en sjel som stammer fra over 3D-dimensjonen, de interdimensjonale energiene til planeten vår. Når de kommer for å inkarnere på jorden fra dette rommet, er de på en eller annen måte relatert til planeten vår, men deres hovedformål her er å spre lys og helbredelse. Du kan kjenne igjen en lysarbeider på energien deres, som er en lett, hjertevarmende energi innebygd med kjærlighet. Lysarbeidere vil tilgi raskt og vil mest sannsynlig bli tiltrukket av aktiviteter eller til og med yrker relatert til spiritualitet og helbredelse, men de trenger ikke å ha en jobb som involverer det. Noen kan være en lærer, for eksempel, og oppfylle sin misjon som en lysarbeider gjennom det faktum at de beskytter og helbreder små barn på sjelenivå. Oftest er de imidlertid psykologer, healere, Reiki-utøvere, meditasjonslærere og så videre. Planeten vår er full av lysarbeidere og stjernefrø for øyeblikket, hvis primære formål er å legge til rette for et enormt bevissthetsskifte.


Noen mennesker er stjernefrø, noen er lysarbeidere eller noen kan være begge deler. For å hjelpe deg å forstå hvilken du er, her er de 7 hovedforskjellene mellom Lysarbeidere og Stjernefrø.


Deres opprinnelse

Stjernefrø har sin opprinnelse i stjernene, og de har inkarnert her fra andre galakser og planeter, til og med fra andre dimensjoner. Dette betyr at de ikke i det hele tatt er relatert til planeten vår og at de i utgangspunktet er romvesener. I motsetning kommer lysarbeidere fra 3D-rommet som omgir planeten vår, så selv om deres vibrasjonsfrekvens er høyere enn planeten Jorden, føler og handler de mer hjemme her. Det er med andre ord lettere for dem å tilpasse seg livet på jorden enn det er for stjernefrø.


Deres sjelsmisjon

Hver sjel på planeten Jorden er her på et oppdrag som de må oppfylle for å gå videre på sin åndelige vei. Noen kategorier av sjeler kan dele det samme oppdraget, som et bredere, generellt formål, men hver sjel mottar også et personlig oppdrag som bare de kan oppfylle. Du kan se på det gjennom makro-mikroobjektivet. Du har et større oppdrag i henhold til sjelekategorien du kommer fra, og et mindre oppdrag, å oppfylle i din hverdag og personlige relasjoner. Og de henger sammen.


Nå har alle lysarbeidere ett primært hovedoppdrag som er å spre lys og helbredelse, for å bidra til skiftet som må skje på et planetarisk nivå. Dette er grunnen til at de vil velge yrker relatert til healing eller jobber som involverer samhandling med mennesker.


Stjernefrø, på den annen side, deler det guddommelige oppdraget med å plante et frø i den kollektive bevisstheten, for å endre ideene og tenkemåten som tidligere ble adoptert på denne planeten. Dette betyr at de vil bruke skriving, kunst eller offentlige taler for å bidra til å spre flere positive ideer eller et annet yrke som hjelper dem å oppnå det. De vil prøve hardt å oppmuntre til kjærlighet, tilgivelse og empati blant mennesker.

For eksempel, hvis et stjernefrø blir en lærer, vil de prioritere å forme ungdommens sinn på en fordelaktig, positiv måte. Men noen stjernefrø trenger kanskje ikke engang å velge et yrke for å oppfylle oppdraget sitt. Sinnet deres er så kraftig at de påvirker den kollektive bevisstheten ved ganske enkelt å være her.


Deres nivå av tilpasning til planeten jorden

på denne tiden tror jeg er den mest åpenbare forskjellen. Du kan se forskjellen på et stjernefrø og en lysarbeider i henhold til hvor godt de tilpasser seg livet på jorden og de gjeldende samfunnsnormene. For å si det enkelt, vil et stjernefrø ha svært vanskelig for å tilpasse seg jorden. Innerst inne vil de alltid føle trangen til å returnere til hjemmet sitt, selv om de ikke har en anelse om hvor det er. Dette kan manifestere seg som en innadvendt personlighet, som unngår å samhandle med mennesker for mye, eller til og med som sterke depresjoner og mentale problemer som stammer fra det faktum at deres sjelsvibrasjoner må falle for å tilpasse seg planetens vibrasjoner.

Et stjernefrø vil mest sannsynlig hate samfunnsnormer og gjøre opprør mot ethvert press for å tilpasse seg eller leve på en bestemt måte. Der de kommer fra, eksisterer ikke slikt press, derfor vil de alltid ønske å leve i samsvar med sine kjerneverdier. Et Stjernefrø kan også ha problemer med mat, fordi de i de høyere rikene kanskje ikke hadde en fysisk kropp, trengte fysisk mat, eller rett og slett levde i veldig forskjellig energi.


I motsetning til dette vil en lysarbeider lettere tilpasse seg livet på jorden, selv om de har en høyere vibrasjon. De fleste lysarbeidere vil finne balanse i livet etter deres åndelige oppvåkning, i mellomtiden vil de fleste stjernefrø nesten alltid slite med det.


Deres oppførsel og holdning:

En annen lett å oppdage forskjell når man ser på en Lightworker vs en Starseed er deres oppførsel og holdning til livet. Lysarbeidere har en tendens til å være glade, lyse mennesker som lyser opp rommet uansett hvor de går.

Å tilby hjelp til andre er en del av deres natur, ikke rart at alle elsker dem og de har mange venner og et glitrende sosialt liv. Ja, noen ganger faller de i fellen av stolthet, ego eller litt ondsinnet oppførsel, de er tross alt mennesker, men de vil komme tilbake på rett spor ganske raskt. Totalt sett blir de sett på som ganske glade, optimistiske og snille mennesker.


Derimot vil de fleste stjernefrø ikke nødvendigvis være festens midtpunkt. De vil leve ganske ensomme liv utenfor jobben og holde vennskapene på et minimum. De vil enten bevare sin høye energi så mye de kan, tilbringe tid i bønn eller meditasjon, eller de vil slite med å ta vare på energien sin og beskytte sin mentale helse. Den siste kategorien kan slite med forhold og få venner, og vil ofte bli dømt og misforstått. Når deres empatiske evner våkner, kan de ende opp med å bli mislikt av mange mennesker, for som Empaths vil de speile alles uekthet og sår rett tilbake mot dem.

Stjernefrø sine liv på jorden er ikke ofte avslappende og kan ofte føles ulykkelige, med noen få unntak. Disse unntakene er åndene som er fullstendig frigjort fra Karma, Diamant barna, er den nyeste typen stjernefrø sett på jorden.


Deres energi:

Hvis du er en energileser eller en ekstremt sensitiv person, vil du kunne skille et Stjernefrø fra en Lysarbeider ved å føle energien deres. Energien til et stjernefrø vil variere i vibrasjonsfrekvens i henhold til stadiet livet deres er på. Når de sliter med depresjon eller andre psykiske problemer, kan det føles ganske mørkt, men samtidig kraftig og fortsatt høyere enn energien til en gjennomsnittlig person.


En lysarbeiders energi er derimot mer jordisk, men høyere i frekvens enn den faktiske energien til planeten, den føles mer kjent, mer positiv og "lett å fordøye".


Øynene:

Både Lysarbeidere og Stjernefrø kan ha vakre øyne som viser sjelens skjønnhet, men det er en viss type øyne som bare et Stjernefrø kan ha.


De fleste Stjernefrø har lyse øyne, varierende fra lyse eller mørkeblå til grønne eller gråaktige. Men det er ikke bare fargen som er spesifikk for Stjernefrø sine øyne, men også deres unike form og intense blikk. Blikket deres avslører ofte en skjult tristhet eller lengsel etter hjemmet deres, og når de ser på deg, har du følelsen av at de ser dypt inn i sjelen din. Øynene vil mest sannsynlig være den vakreste egenskapen til et Stjernefrø, det vil være den fysiske egenskapen som gjør at de skiller seg ut fra mengden.