top of page

Hva skjer denne fullmånen


Hei kjære sjeler,

i dag inviterer jeg deg til å koble deg til Gaia og våre forfedre, åpne og skape nye muligheter for mottakelighet, i denne fantastiske helbredende reisen med restrukturering, re-forming og skapelse av et helt nytt rom, hvor det er ingen frykt, kun kjærlighet.


Gå inn i Kongeriket Gaia, og bring inn Kildens Lys så sterkt, at du lar et nytt paradigme av dette fysiske få dukke opp.


Når vi jorder og forbinder oss med Gaia, bærer vi de eldgamle sannhetene fra vår kollektive fortid og transcenderer dem inn i vår fremtid, slik at gammel genetisk tro eller tettere vibrasjoner faller bort.


Indre visdom gir et veiledende lys som roter sterkt inn i din flerdimensjonale Gaia, mens du mottar, feirer og skinner levende i Selvet du ble født til å være!


Gjenvinn i dag visdom til din sjel og du slapper av i de beroligende frekvensene til mor Gaia...


Vi kan være verdener fra hverandre, men vi kan samtidig være sammen, dele de samme stjernene, samme galakse og samme kjærlighet til fred og harmoni.


Light language:Ved å se på bildet i minimum 5-7 min hver dag, vil du kunne lette hele denne kraftfulle oppgraderingen som foregår så sterkt nå i disse tider. Den vil lette oppstigningsprosessen og gi deg mer fysisk harmoni.


Mange av oss opplever det som er kjent som en "energisk bakrus". Dette er når den fysiske kroppen din reagerer på en høy tilstrømning av overbelastede energier sammen med en rask akselerasjon av vekst. Når du befinner deg på nullnivåer av energi, kan du oppleve bølger av kvalme, hodet kan føles uklart og forvirring kan oppstå. Det kan føles som en generell følelse av ubehag som har problemer med å endre denne følelsen mens du har lyst på enorme mengder tid til å hvile.

Denne bølgen av kosmiske energier som foregår nå, endrer også nivåene av appetitten din og krever mat du vanligvis ikke spiser. Disse matvarene kan føles jordet på den tiden, det fysiske vil ønske å lagre mer mat da den bruker opp ekstreme mengder energi. Appetittnivåene vil naturlig balansere seg selv, det er ikke behov for stor bekymring hvis du spiser mer eller mindre enn vanlig, dette er generelt bare en midlertidig fase.


Om du ønsker å delta på vår Fullmåne i vekten gruppehealing økt den 6 April, vil du kunne motta balanse og helbred på mye av det forstyrrende element vedrørende din fysiske, mentale og åndelige kropp.


Les mer her:


På denne healing gruppeøkten vil jeg fra i dag av koble deg til portalen fra «44 PORTALALEN» til denne sterke Fullmånen i vekten som er åpen fra 4, 5 og 6 April.


Jeg vil rense alle lagene av auraen din og balanserer ditt guddommelige maskuline og feminine ved å bruke yin- og yang-energien fra denne fullmåne- og portalsesong.


Med de sterke solflammene og solformørkelsen vil dette aktivere flere oppgraderinger av lyskroppen. Dette lyset fjerner også tidligere karmiske kontrakter, spesielt knyttet til forfedres paradigme og med den biologiske familien du valgte å inkarnere med i denne levetiden. Dere akselererer i deres bevisste oppstigningsnivåer og å akseptere fortiden vil nå ligge bak dere.


Vår månehelbredende gruppesirkeløkt for den rosa månen vil finne sted kl. 22:00 den 6. april. Da kan du finne deg et rolig og harmonisk sted hvor du enten kan ligge eller sitte godt. Drikk gjerne litt godt med vann før jeg starter å sende dere alle fjernhealing der dere befinner dere.

Hjertelig velkommen!


NB!Du kan melde deg på her: