top of page

Hvor viktig samhold er for å kunne skape "Den Gyldne Tid."

Oppdatert: 16. jun. 2022


I denne svært så turbulente og helt unike tid vil det være svært viktig å komme sammen for å skape i lag. Styrken vi holder i et større samhold vil være med på å øke kraften i enhet. Øke lærdom, og gi hverandre mulighet til vekst slik at vi styrker hverandre og dytter litt i hverandre for å kunne gå vår karma vei. Alle har hver sine spesielle kvaliteter og evner slik at den guddommelige planen blir lagt helt perfekt tilrette for hver og en som ønsker å skape sitt fellesskap i lag.


Mange føler frykt for å bryte opp med det gamle og kjente. De føler seg kanskje bundet til det materielle, kanskje har huset blitt pusset opp over mange år og det ligger svært mange minner der, eller eiendommen har kanskje vært en perle for deg. Gode naboer kan også være tøffe å forlate.

Arbeidet som gir deg fast lønn hver måned og som du tror er den livgivende nødvendighet, men som faktisk hindrer deg i å leve ut ditt hele.


Det å gå sin egen karma vei, er nå svært viktig for absolutt alle. Selv om svært få vil velge å gjøre nettopp dette. Alt handler om å våkne opp og finne veien inn til seg selv. Vi har så mange kvaliteter og ta i bruk, og det er en helt fantastisk tid å virkelig søke inn og bli kjent gjennom et fellesskap. Et helt nytt univers vil åpne seg og vi vil få mulighet av å kunne bli styrket på vår egen vei om vi prioriteter dette.

Flere velger de nære og dype aspekt av livet nå hvor naturen spiller den aller viktigste rollen. Viktig fordi den er alt du har når verden kollapser. Du er naturen i reneste vakreste form. I lag med det mangfold naturen har å tilby, kan du skape ALT! Tiden til og med!


Har du ikke lenge drømt om å bare stoppe tiden litt, nok til å kunne føle på en ro og en glede du bare vet finnes der? Få hvile ut og kunne lene deg trygt tilbake. Kjenne på det solide fundament du egentlig ER! Slippe å forholde deg til stress, jag og mas i alle retninger?


Vi er nå i en verden som er i fall. Hemmeligheter som blir avslørt og media som styrer det meste av hva folk velger å tro på. Det er massive økonomiske uroligheter hvor de rike tar av og de mindre heldige må nøye seg med svært lite. Tiden er så absolutt inne til å ta godt tak i eget ve og vel nå. Kjenne etter hvem du blir dratt imot, og hvem du kan kjenne tillit og kjærlighet nok til å føle deg klar til å skape din egen helt spesielle sjelegruppe. Sammen er vi kraftfulle og vakre, alene likeså. Men å tro på at man kan klare seg helt alene i en verden under fall, og ikke minst med tanke på etter fallet, vil være å lure seg selv.

Så vær forberedt på sjokk denne Juni måneden, da det vil skje svært så mye annerledes enn forventet, og det resten av året også.


Vær forberedt på å skape «Den Gyldne Tid» gjennom manifestasjon og frigjøring av det gamle programmerte innom deg.

Du er det som skaper denne nye tiden i skjønn forening med vår nye 5D Moder Jord.

Få sjelevennene dine med deg og skap dette helt nye vakre paradiset, som faktisk aldri forsvant. Men som fortsatt eksisterer i den tapte tiden vi vil finne tilbake til. Paradiset ligger bak et tynt slør av denne grådige verden og du kan få tilgang om du vil. Alt kan komme til deg om du bare spør. Din vakre lysfamilie er rett ved din side. Glem aldri det!

Uansett hva som foregår rundt deg; du er din egen skaper av egen virkelighet!

«Den Gyldne Tid» handler om å skape i lag.

Så nå er tiden inne til å fokusere på det positive og det vakre kraftfulle! Velge å være lykkelige og ha det gøy!


Om du ønsker å bli bedre kjent med din lysfamilie, dine guider og hjelpere. Om du ønsker å være med på å manifestere «Den Gyldne Tid». Om du ønsker å søke inn i egen essens, bli kjent med kraften og styrken i et unikt fellesskap har du mulighet til nettopp dette. Alle deltakere vil kunne få sin utdannelse på mine kurs med diplom etter gjennomført kurs.


2 og 3 Juli vil jeg holde kurs i Bergen.

Kl 12-18:00 begge dager. Kurspris: 2800,-
Ønsker deg hjertelig velkommen til dette unike fellesskapet og husk å ha det gøy!

NB! Ved påmelding vil du motta mer informasjon.


216 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page