top of page

I løpet av denne formørkelsessesongen gjennomgår vi en transformativ energisk prosess


I løpet av denne formørkelsessesongen gjennomgår vi en transformativ energisk prosess som involverer healing og rensing av ulike aspekter av vårt vesen. Dette inkluderer den fysiske kroppen, emosjonelle kroppen, nervesystemet, celler, DNA og mer.

Som et resultat av denne prosessen fjerner vi karmisk rusk, kontrakter og genetisk karma for å skape en helhetlig sunnere versjon av oss selv. Denne prosessen kan være intens, men til slutt fører den til dypere helbredelse og høyere vekst.

Det foregår for tiden en kraftig prosess med utrensing og helbredelse som fører til livsendrende transformasjoner. Gamle energiske mønstre frigjøres, og baner vei for en ny syklus og et nytt liv. For å omfavne dette nye livet fullt ut, er det viktig å være tilstede og bevisst i din fysiske form. Når du integrerer din sjelessens, vil du innrette deg med en ny matrise av lysenergi som tillater en bevisst opplevelse av enhet.

Det er viktig å ta ansvar for din egen helbredelse og vekst, og vite at alt du gjør, føler og tenker påvirker deg selv og andre. Benytt denne muligheten til å skape et nytt liv basert på din sanne identitet og indre autoritet.Den nåværende tiden er preget av kollektiv oppvåkning og bevissthetsutvidelse. Dette etterfølges av bølger av følelser, inkludert sorg utløst av ulike tap som en tidligere livsstil, menneskelig forbindelse eller stabilitet. Imidlertid vil disse vanskelighetene til slutt føre deg til helbredelse, aksept og en større forståelse av deg selv og din hensikt. Ved å frigjøre det som ikke lenger tjener deg og stå i solidaritet med høyere selv, kan du omfavne oppvåkningsprosessen og oppdage en ny sannhet som vil lede deg mot endring og vekst.


Overalt rundt oss endrer ting seg. Disse endringene baner vei for akselererte oppvåkninger og fremskritt i bevisstheten, men sammen med dette kommer også bølger av tidligere følelser. Hvis du har følt disse bølgene av følelser for deg selv de siste ukene. Kanskje noen dager føler du deg i fred og trives med denne nye rutinen, men på andre finner du deg selv grepet av angst og frustrasjon. Dette ubehaget du kanskje føler kan faktisk være en type sorg. Vi er alle i dette sammen, vi navigerer alle i usikre, aldri sett-før-tider, og dette vil utløse følelser av usikkerhet og av kollektiv sorg. De fleste av oss forbinder sorg med tap av en kjær, og selv om dette også er en realitet for noen av oss akkurat nå, kan sorg også utløses av andre tap. Tapet av en livsstil, en jobb, en rutine, en stabil lønnsslipp, menneskelig tilknytning, vennskap, dine kjære kjæledyr, økonomi osv. Dette kan også relatere seg til hvordan ting en gang var for deg, alle disse tingene vil utløse indre sorg . På en måte sørger vi alle over de tidligere livene vi en gang hadde, og sliter med det faktum at de kanskje aldri blir de samme igjen. Vi blir alle utfordret på en eller annen måte. Dette skjer sammen med at vi føler de kollektive vibrasjonene til våre medsjeler.

Som med alle ting, hvordan du føler deg nå og hva du står overfor akkurat nå er midlertidig. Til slutt vil helbredelse, aksept og mye større overflod og kjærlighet følge. Hver motgang du møter leder deg til å låse opp et nytt fragment av hvem vi egentlig er. Det gir deg tilgang til en ny del av din sjel, din hensikt og det du har blitt satt på denne planeten for å gjøre. Se tilbake til historien til ditt eget liv eller verdenshistorien for å se at du alltid har kommet deg gjennom. Du har alltid funnet løsningen. Det er ingen grunn til å være redd for å begynne å skape rom for å frigjøre og gi slipp på ting som ikke lenger vil være tilstede i denne nye virkeligheten som tar form. Ingen grunn til å være redd for å stå i solidaritet med dine medmennesker når vi alle kjører dette ut sammen. Hver gang vi blir utsatt for sårbare, sjelsbærende følelser, åpner det døråpningen til høyere oppvåkning.

For mange av oss er dette første gang de har hatt tid til å ta en pause og sitte med følelsene sine. For noen er dette første gang de har måttet stille spørsmål ved livet de levde, eller anerkjenne viktigheten av menneskelig tilknytning. Dette er et enormt oppvåkningsøyeblikk, og alle som har vært gjennom noen form for oppvåkning vet at det ikke bare er solskinn og regnbuer. Det er smertefullt fordi det tvinger deg til å trekke lagene tilbake og oppdage en ny sannhet. Når denne nye sannheten er oppdaget, betyr det at endring må følge, en annen vei må nå fødes fremover. Det er ingen vei tilbake til å sove. Alt skjer når det er guddommelig guidet til å skje. Alt i dette universet opererer etter de kosmiske lovene.

199 visninger0 kommentarer