top of page

• Kontakt med høyeste selv • Indre reise • Avprogrammering

Oppdatert: 22. mai


Hvordan kommuniserer ditt høyeste selv med deg? Ditt høyeste selv vil sende deg energi som for deg vil bli mottatt som spennende og gode følelser du ønsker å følge fordi de gjør deg glad og tilfredsstilt. Når man velger å ikke følge denne følelsen fra sitt høyeste selv, vil man føle seg utenfor, ulykkelig og lite kraftfull. Som et kompass som har gått amok!

Ditt høyeste selv skal sørge for å gi deg de vibrasjoner av følelser som resonnerer med ditt livskart, slik at du skal kunne følge din helt spesielle livsvei.


Da vi lever i en magisk og kraftfull kropp, er vi i behov av å besvare vårt høyeste selv gjennom handling for at beskjeden skal komme frem. Det er derfor ditt høyeste selv bringer frem fysiske muligheter for deg i livet sånn at du skal kunne handle på det du er ment. Handler man fra det sitt høyeste selv gir deg av beskjed, vil du også motta mer av dette guddommelige og mange synkrone positive og livgivende hendelser vil være resultatet.

For å øke din kraft til å kunne komme opp til nivået av der ditt høyeste selv resonnerer er vi i behov av å øke energiene i vår egen lysportal. Til dette bruker vi ulike chakrae øvelser.

Chakraene er delvis en form for energitransformatorer, som leverer forskjellige frekvenser av energier til meridiansystemet og andre kroppssystemer. Andre funksjoner inkluderer kommunikasjon og bevissthet ved deres frekvensområde.Hovedsettet med chakraer (dvs. chakraer for kjøtt-kropp) har 7 chakraer. Den laveste er rød med navn: Rotchakrae og handler om fysisk overlevelse, materiell eksistens etc. Den andre opp er oransje, ved navn: Harachakrae og handler om sex og reproduksjon. Den tredje er gul; Solarplexus og handler om kraft. Hjertechakrae er 4. opp som er grønn og handler om forbindelser med alt. Den 5. er turkis; halschakrae og handler om kommunikasjon. Den 6, ved navn Pannechakrae er Indigo og handler om bevissthet, og den øverste er hvit og handler om forbindelse med høyere makter.


Som på illustrasjonen, over hovedsettet er et annet sett med 7, som er chakraene for den eteriske kroppen. Noen trossystemer ser feilaktig den første av disse som en åttende av hovedsystemet. Under hovedchakrasettet er et annet sett for astralkroppen. Disse settene bortsett fra hovedsettet er egentlig ikke fargene jeg har illustrert (og de viktigste relaterer seg bare harmonisk til de illustrerte fargene, siden de ikke er i det fysiske universet [1] spillefeltet), men er noe sånt som relaterte harmoniske av disse fargene.


I tillegg til settene med 7 chakraer som er på den vertikale energilinjen (som er uendelig både oppover og nedover og det er der noe av energien som transformeres av chakraene hovedsakelig kommer fra), er det mange andre chakraer (hvorav noen er illustrert her). De viktigste ekstra er på leddene, og disse jobbes også med i DNE, pluss at det er serier med chakraer som strekker seg ut fra hver lem (som illustrert) Knechakraene (og chakraene i serien under hvert kne-chakra) er spesielt viktig for kraften til Kundalini. Det er mange måter chakraene kan prøve å "få" oppmerksomheten din på, ofte ved å være i ubalanse. Igjen er det en hel rekke symptomer som kan indikere et chakra i ubalanse, men for å prøve å holde ting enkelt fremhever jeg bare ett felles signal for hvert av de syv chakraene på dette kurset.


Chakraene starter og slutter ikke med deres beskrivelse eller definisjon - det er der mange mennesker stopper med deres forståelse av dem. Å kjenne deres navn og posisjon er flott, men hvilken hensikt tjener det? Hvilken nytte er denne informasjonen for deg i ditt daglige liv? Chakraene er fantastiske, organiske, 3-dimensjonale energisentre og inne i dem har de så mange hemmeligheter.

Når energien deres kombineres, utgjør den det vi kaller Aura, energifeltet i og rundt menneskekroppen. Det er innenfor denne energisfæren synske kan "se" og kan skjelne mange ting om deg som den "normale" personen ikke er bevisst klar over.

Mange av disse tingene kan du bli mer bevisst på deg selv, og etter min mening er det underbevisstheten din som gir deg noen små signaler, prøver å komme gjennom til deg. Dette er akkurat det samme og knyttet til hvordan kroppsspråket ditt fungerer, kroppsspråket ditt er Chakra-energien på jobb!


I del 2 av dette kurset vil Ingunn veilede hver og en inn i kontakt med sine guider og hjelpere. Bevisstgjøre kontakten og sørge for at kursdeltakerne knytter kommunikasjon. Hun vil veilede gjennom meditasjon og lys språk/ light language og du vil få kjenne på din helt unike kraft som du kanskje aldri har opplevd før! I tillegg vil dere få mulighet å reise «hjem» og hilse på deres stjernefamilie og til den stjerne dere kommer ifra!Gjennom del 3 av kurset som er avprogrammering, skal alle få mulighet å åpne sitt tredje øye etter at vi alle får mulighet å gi slipp på det som hindrer bevegelsen av kundalini kraftens stigninger til det tredje øyet. Vi er så heldige å ha med oss massiv guddommelig bistand fra universets hjelpere her.

Det tredje øyet sies å være en port mellom mennesker og det åndelige riket, som når det åpnes gir tilgang til en tilstand av høyere bevissthet. Det sies at et åpent tredje øye vil gjøre personen klokere og mer i tråd med universets plan, samt øke intuisjon, telepatiske og psykiske evner. Det tredje øyet åpnes vanligvis når personen er klar til å gå inn på hans eller hennes åndelige vei, og stol på meg, universet har en plan for dette øyeblikket.


Hva er kundalini? Kundalini-energien er vår åndsenergi – den delen av oss som reinkarnerer fra ett liv til et annet og vanligvis er plassert ved bunnen av ryggraden din.

Kurset er spekket med masse viktig visdom: «Det menneskelig chakrae» system, «Bevissthets systemene» vi alle er en del av, læren om de ulike energier og hvor de kommer ifra, samt viktigheten av å beskytte seg.


Da dette kurset blir individuelt tilpasset, passer det for alle!


Gled deg over å ha vår sterke mester og guru Ingunn Ripe til å veilede og gi dere kursdeltakere god og kyndig visdom i kjærlighet og trygghet. Ingunn er en svært gammel sjel som utøver sitt virke som healer og medium. Hun bruker sine avanserte evner til gavn for mennesker, dyr og planeten. Hun jobber 24/7 med dette oppdraget og er på jorden i alle «overgangstider» for å bistå oss med å finne veien frem.

Jeg har vært så heldig å få følge Ingunn fra hun var ganske ung, og hun lever som hun veileder og det er fantastisk spennende å få være med på hennes kurs.

Det er med stolthet å få invitere de heldige 11 kursdeltakere til dette unike kurset som Ingunn skal holde i Bergen 27- 28 Mai i Bergen: