top of page

NYMÅNE I FISKENE 20 FEBRUAR 08:05


Dette er en magisk og kraftig tid for å starte på nytt. Velge å lytte til egen intuisjon og følge den. Å gjøre dette vil være en nøkkelfaktor for hvordan vi går videre, slik at vi kan forstå våre innerste følelser. Stor forandring er i luften med alle planetskiftene som kommer i mars, og vi vil være helt forskjellige mennesker etter denne lunasjonen.

Dette markerer slutten på en syklus og Fiskene vet mye om overgivelse og å la skjebnehjulene og transformasjonen ta over. Vi har nettopp opplevd flere intense kosmiske utbrudd. Vi er ett med de kosmiske sensitive og vil føle dette innenfor, spesielt i solar plexus chakra.

Den store sentrale solen kaster ned store kommandoer for at vi skal aktivere og forberede oss til oppdragene vi ble født til. Mars vil begynne kraftige nye sykluser, spesielt med Saturn som starter en ny 30 års syklus ved 1 grad i Fiskene 7. mars. Mange av oss vil oppleve mismot i vårt misjonsarbeid. Bare husk at alt dette er en forberedelse for det du ble født til på denne planeten på denne historiske tiden. Prøv å holde deg så hydrert som mulig og la ditt høyere selv gjøre jobben sin fordi det kommer til å trenge inn mer og mer lyskodeaktiveringer gjennom kronechakraet mens ditt sovende DNA aktiveres.

Det skjer alltid for deg. Jeg vet at det ikke er lett til tider, men vi meldte oss alle på dette fordi du var sterk nok til disse oppgavene. Energien fra nymånen i Fiskene er forskjellig fra tidligere år, hovedsakelig fordi den bærer energien til Saturn som er Karmaplaneten. Saturn vil bli i Fiskene de neste tre årene, så handlingene vi tar og ting vi begynner å manifestere nå vil ha en langsiktig effekt på oss alle. Å gjøre en drøm til virkelighet er mulig nå, så lenge vi tar grep og har en klar plan for å komme dit, og dette er et godt tidspunkt å ta et sprang i tro. Mars vil sitte ved 15 grader Gemini og Venus og Pluto vil være på den siste graden før de skifter tegn, som er en anaretisk grad. Dette kan vekke ekstra følelser av angst og spenning. Dette er en påminnelse om å være forsiktig med deg selv de kommende dagene og la deg selv ta noen øyeblikk med selvpleie å søke inn i ditt indre. Meditere og vite at du har alt du måtte trenge. Be om støtte fra din stjernefamilie, og ditt høyeste selv er selvfølgelig sterkt tilstede.

«Elsk deg selv, du er verdt å bli elsket!» https://youtu.be/7ufjGdmt8jY
14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page