top of page

Nymåne solformørkelse

Hei alle sammen,

Den 19/ 20 April l 2023 vil en nymånesolformørkelse inntreffe i Væren, som markerer starten på en ny syklus av formørkelser som vil utspille seg frem til mars 2025. Denne formørkelsen vil aktivere en inngangsport til en ny virkelighet, og bringe nye muligheter og veier. Formørkelsen vil også øke vår følsomhet, kreativitet og intuisjon, slik at vi kan finne motet til å bli ledere av våre egne liv.

The Eclipse er en hybrid mellom en ringformet og total formørkelse, noe som gjør den utrolig sjelden og antyder en overgang eller skifte mellom to verdener. Faller i Værens tegn, indikerer Formørkelsen en intensitetsbygning rundt Værens temaer, inkludert balansering av vår indre ild. Formørkelsen vil være vår guide, og hjelpe oss å bevege oss inn i en ny tilstand av væren eller virkelighet, med overgangen speilet i oss.

På sitt høyeste uttrykk inviterer Væren til selvtillit, mot, lidenskap og den rette balansen mellom lederskap. Formørkelsen vil skje ved 29 grader av Væren, et høyt ladet og karmisk punkt kjent som den anaretiske graden, som indikerer en karmisk hendelse eller skjebne som utspiller seg.

Formørkelsen vil bli påvirket av kosmiske krefter, inkludert Vesta, Humea, Eris og Pluto. Disse kreftene legger til Eclipses svært kreative energi og antyder at uante muligheter og oppvåkninger vil være tilgjengelige for oss, og transformere oss til en høyere versjon av oss selv.

Væren New Moon Solar Eclipse legger grunnlaget for en ny vei som kan dukke opp, som lar oss bruke dens fruktbare, kreative energi til å forme neste kapittel i livene våre. Som medskapere av universet kan vi jobbe med formørkelsen ved å utforske manifestasjonsarbeid, sette intensjoner og holde vibrasjonene våre løftet, vel vitende om at alle ting er mulig.

Jeg har lagt ved et bilde av de nåværende energiene som kommer inn akkurat nå fra kosmos under denne formørkelsesportalen. Det kommer til å bli transformerende!


39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle