top of page

Nymånen i vekten 25 September 23:54


Equinox-energiportalen og nullpunktsenergifeltet er åpne nå og transformasjon til det nye paradigmet er i gang. Denne sterke retrograde energien har vært vår invitasjon til å søke inn, og utforske dypet av vårt indre. Den åndelige betydningen av septembers nymåne handler om å finne en likevekt i livene våre, og dette kan gjelde sosialt, åndelig, følelsesmessig, romantisk eller profesjonelt. Nå er en kraftig tid for å fokusere på å utjevne eventuelle bemerkelsesverdige ubalanser, fokusere på indre og ytre skjønnhet og skape en følelse av harmoni i enhver del av livet ditt som føles utenfor sentrum. Nymåne sermonien handler om å skape balanse, som alltid er veien til fred.


Hvis du ikke føler at intensjonene dine er mulige, vil de aldri skje. Du vil kanskje ha dem i livet ditt, men hvis du ikke tror på dem og deg selv, vil de ikke manifestere seg. Hvis intensjoner bare er noe du gjør ved nymånen, vil de aldri manifestere seg. Du må ha plass til dem i livet ditt og holde visjonen om at de oppstår. Det er ikke nok å bare skrive dem ned. Du må legemliggjøre dem hver dag fremover og vite med hele ditt vesen at de allerede forekommer. Fokuser på følelsen av allerede å leve drømmen din. Vit med hver eneste del av ditt vesen at det allerede er sant, det eksisterer allerede for deg. Vit også at din intuisjon, ikke din logikk, vil lede deg til denne drømmen. Husk at du ikke får det du vil, du får den du ER!


Nymåner markerer generelt en tid for muligheter, en sjanse til å plante frø for at noe skal vokse, og ladningen fra jevndøgn gjør septembernymånen i Vekten desto kraftigere. På denne nye månen er det mest fordelaktig å skape intensjoner rundt din indre harmoni og hvordan du opprettholder den. Du kan også skape visjoner om relasjoner og partnerskap som støtter veien og hjelper deg med å holde deg balansert. Be universet om å bringe deg mennesker og prosjekter som møter deg der du er akkurat nå.


Nymåner er en tid for foryngelse og manifestasjon, og hvis du har noen mangel i livet ditt, så er dette tiden kollektivet vil jobbe for å fylle det. Bruk tid på å reflektere over alt som enten mangler eller er overveldende og vurdere måter å avhjelpe det på. Nymåner er en tid for å sette intensjoner og mål for å manifestere. Ta temaet for hver nymåne som inspirasjon for å få frem den beste versjonen av deg selv.


Vi er midt i Mercury retrograd, med noen utfordrende forbindelser til andre kraftige planeter og solutbrudd også, men det trenger ikke stoppe oss fra å kanalisere energien og bruke den som en mulighet til å manifestere fantastisk magi. Septembers nymåne inntreffer noen dager etter at solen trer inn i det diplomatiske og sjarmerende luftskiltet Libra, som handler om balanse, rettferdighet og partnerskap og flytter fokus på viktigheten av å ha støttende sosiale forbindelser og gjensidig fordelaktige relasjoner. Vi har seks planeter i retrograd, pluss Mars i sin skyggefase før retrograd, så det er et must å stabilisere vår holdning og jevne ut spillefeltene våre.


Nymånen i Vekten styres av Venus og vekker tanker om hvordan du uttrykker kjærlige følelser, skinner et lys på hvordan du etablerer en forbindelse med verden rundt deg, og er også en utfordring for deg i å være din egen beste venn. Når bekymringer om helse og velvære dukker opp, skyldes de ofte en tidssensitiv sak. Vis deg selv kjærligheten du fortjener ved å holde tritt med din egen omsorg. Og la denne nymånen være gnisten som bringer et nytt forhold til liv.


Det er også viktig å huske at dine skygger og triggere ofte oppstår i forhold. Våre skygger er en del av underbevisstheten. De har uforløste og ubearbeidede følelser som ofte dannes i barndommen gjennom interaksjoner med våre omsorgspersoner. Vi kan holde mange undertrykte følelser og til og med minner i våre skygger. Når vi er i partnerskap, har disse følelsene og minnene en tendens til å dukke opp når vi minst venter det og skaper problemer nettopp slik at vi kan løse dem. Selv om denne nymånen oppmuntrer deg til å løse forholdsproblemer og finne avslutning, kan du finne ut at fortiden spiller en rolle i ditt nåværende dilemma. Så denne gruppehealingøkten vil også inkludere en dyp traumehealin også fra tidligere liv og skyggearbeid for å rydde ut gamle energier.


Før du ser på partnerskapene dine, er det viktig å dyrke balanse i din egen energi. Når vi først kan akseptere våre egne ufullkommenheter, er vi på et sted der vi kan akseptere andres ufullkommenheter. Dessuten, når vi vet vår sanne verdi, kan vi bedre stå på vårt i konflikt og finne en fredelig løsning som bevarer vår integritet. Denne sesongen er til syvende og sist en mulighet til å se på relasjonene i livet ditt og forstå dem på et nytt nivå. Det er på tide å spørre hvilke som tjener deg og hvilke som begrenser deg. Våre triggere er kanskje den største ledetråden om at skyggene våre er på jobb. Hvis du opplever at du blir svært emosjonell som svar på partnerens handlinger, kan det hende du avdekker en skygge hvis følelsene ikke helt stemmer overens med situasjonen. Det vil se ut som en overreaksjon, men i virkeligheten er det din skygge som ber om oppmerksomhet, og denne gruppesesjonen vil inkludere skygge og underbevisst helbredelse. På den nye månen senkes sløret mellom det underbevisste og det bevisste, noe som gjør skyggene dine mer tydelige. Du kan finne deg selv lettere trigget på dette tidspunktet. Du kan også finne intensiteten til denne nye månen i Vekten som får deg til å projisere følelsene dine over på andre.


Jupiter, planeten for ekspansjon, muligheter og overflod er veldig aktiv under denne nymånen, og legger til dens sødme. Jupiter bringer en sterk opplysende effekt til denne nye månen, og lar oss se ting med en større klarhet og høyere perspektiv for vår høyeste vekst og sjels evolusjon. Vi oppgraderer også vårt DNA og denne gruppehealingen vil også inkludere en hellig sjele sammenslåing og en aktivering av New Earth Temple Initiator. Legg Jupiters ekspansive energi til blandingen, og det er en gylden mulighet her til å kalle inn våre høyeste drømmer og ønsker.


Det er intens energi rundt oss og mange flere våkner så jeg vil avslutte nymånegruppeøkten med jording, chakrabalansering, aurarensing og fjerning av alle negative energier. Ikke la deg distrahere av nåværende og kommende negative agendaer og falske nyheter. Våre sjelefamilier har kommet for å hjelpe oss. Det vil være tøffe tider, men resultatet vil være utrolig. Hold vibrasjonene høye.


Etter denne nymånen begynner vi å gå inn i formørkelses sesongen som begynner ved neste nymåne den 25. oktober. Formørkelses sesongen er alltid en tid med transformasjon, nye begynnelser og avslutninger, så sug til deg de ekstra søte vibrasjonene fra denne månedens nymåne. Hvis ting føles ufullstendig eller hvis det føles at det er mer i historien, vil formørkelses sesongen gi flere svar. Jeg sender en oppdatering kort tid etter gruppeøkten: Nymåne sermoni-er gjennomført.

Hjertelig velkommen!

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page