top of page

Oppvåknings innvielse


Oppvåkning er virkelig et mirakel.


Det er en vei som er like skremmende som døden og like vakker som fødselen. Når vi begynner å oppleve den sjels rystende reisen til åndelig oppvåkning, begynner sinnet vårt å åpne seg for mulighetene og sannhetene i virkeligheten. Denne energien går dypere under overflaten til det punktet hvor vi begynner å spørre: Hva skjer med meg? Hvorfor føler jeg meg så fortapt? Hvorfor er jeg her i det hele tatt? Veien til oppvåkning setter oss ut på en ekstraordinær reise inn i hjertet og sjelen til hva det vil si å være et menneske i denne verden. Det blir et sted for oppdagelser, undring og mirakuløs transformasjon jo mer vi åpner oss for denne vakre verden.


Oppvåkning er mer enn bare en intern jobb eller et livsstils bytte. Det er en hel alkymistisk endring mot den emosjonelle, mentale og fysiske kroppen. Det kan fullstendig forandre livet ditt til det bedre. Det finner sted en sterk oppvåkning rundt om i verden, og hvis du befinner deg selv her sammen med meg, er du en del av denne oppvåknings- opplevelsen.

Mitt guddommelige team og meg selv ønsker å være et sterkt bidrag til de som måtte være i behov av støtte og guddommelig hjelp i denne tiden.


I løpet av de kommende dagene vil jeg koble dere til energisk å forberede integreringen til de nye høyere kosmiske vibrasjonene som er sterkt på vei inn mot den 30 denne måneden. Jeg vil klargjøre energifeltet ditt med karmisk rydning for å frigjøre frykt, tvil, karmiske sår, betinget programmering, ubevisst negativ oppførsel og begrensende tro som ligger klart til å frigjøres.


Det er mange sår, problemer og kamper som raskt vokser ut av ditt bevissthetsnivå. Du vil slippe grepet om disse problemene når du vokser ut av den bevisstheten. Den karmiske rydningen finner sted som blir guddommelig åpenbart for deg, og det er på tide at gamle sår blir frigjort en gang for alle. Som et resultat av våre tidligere liv, har vår sjel videreført sin leksjonsplan for denne levetiden. Vår sjel blomstrer når den står overfor utfordringer og blir velsignet når den står overfor velsignelser. Å møte utfordringer er ofte et tegn på at du er på en avansert åndelig vei, og med hver leksjon du mestrer, vil du kunne leve livet ditt på en mer fredelig måte.


Loven om tiltrekning, er loven om "enhver handling har en lik og en motsatt reaksjon", (dualitet) og noen ganger jo mer godt du gjør og jo mer kjærlig du er, jo mer "motstridende" krefter vil fremkalles. Vi er en del av naturloven og det som går opp må ned. Hver følelse vi opplever, enten positiv eller negativ, lærer oss noe. Lidelse er for eksempel vanligvis det beste verktøyet for å utvikle våre livsferdigheter. Den skjærer ut nye veier og stier mens vi lærer av tap, nederlag og skuffelser. Noen foretrekker å ikke se smerten, og andre er mer tilbøyelige til å gjemme den i de dypeste hjørner av sinnet, for alltid å låse den borte. Det er ingen måte å unnslippe smerte og det vil oppleves fra tid til annen på forskjellige måter. Vi vil føle sinne, harme og frustrasjon enten vi liker det eller ikke. Vi kan ikke flykte fra disse følelsene. Uansett hva vi frykter, tiltrekker vi oss.


Når negative følelser forvandles til besettelse, uansett hvordan du skjuler sannheten, vil den til slutt dukke opp. Selv om du har kastet det langt unna og nekter å tenke på det, vil du fortsatt bli hjemsøkt av en konstant og destruktiv tanke. Dette er fordi sinnet har en mekanisme for å håndtere negative følelser som kan transformere dem til tvangstanker. Hvis vi alltid sier til oss selv at «jeg kommer ikke til å være trist», ender det stikk motsatte med å skje i stedet. Nøkkelen ligger ikke i å fortelle deg selv "Jeg trenger ikke å være trist", men heller i å spørre deg selv "Hvorfor er jeg trist?" Negative følelser har en tendens til å vedvare over tid og motstå logikk og fornuft. De kan ende opp med å forårsake tvangstanker og irrasjonelle tanker.


Følelser som tristhet, sinne eller frykt fungerer som en type medisin. Vi vet at de er de vanskeligste å akseptere, men de hjelper oss virkelig å tilpasse oss. Frykt får oss for eksempel til å løpe eller rømme, noe som hjelper oss å overleve. Det er et instinkt vi har lært som art. Men gjennom denne samme utviklingen har vi også lært at noen ganger er svaret ikke å stikke av eller rømme. I stedet må vi bli stående og bli kjent med fienden som vil skade oss. Å ignorere det vil ikke hjelpe. For eksempel må tristhet også aksepteres, ropes ut og konfronteres. Våre negative følelser lar oss overleve fordi de til tider tvinger oss til å ta korteste motstands vei. Noen ganger er det på motsatt vei der dyp utvikling finner sted. Når vi løper fra våre negative følelser, får det dem bare til å vedvare til de sakte begynner å ødelegge oss. Så hvorfor motstå dem? Det beste du kan gjøre er ikke å motstå dem, men heller å akseptere dem. På den måten, dag for dag, vil du kunne trekke dem fra hverandre og jobbe deg gjennom dem til de forsvinner helt.


Det er en overflod av høy energi nå, og hvis vi ikke vet hvordan vi skal takle det, som det ser ut til at mange ikke er i stand til, blir vi rastløse, irritable, frustrerte og sinte. Disse følelsene kommer av at vi ikke forstår problemet. Husk at energi er selve substansen i universet. Som sådan ville det være fornuftig at meldinger, signaler eller bemyndigelse ville finne sted gjennom en slik kanal. Når vi motsetter oss eller misforstår denne "meldingen", blir systemet vårt overveldet. Dette kan manifestere seg som en overflod av negative følelser så vel som fysiske symptomer som ligner på influensa eller forkjølelse.


Men som de fleste som legger ut på denne reisen, står vi overfor ulike hindringer, og møter vårt mørke og vårt lys hvor vi begynner å huske alt om hvem vi virkelig er. Når åndelige begynnelser åpner seg for oss, sitter vi igjen med å føle hele spekteret av følelser. Uvitende om hvor du skal henvende deg, hvem du skal lytte til, hva du skal tro eller til og med tenke på om livet vårt fordi ingenting vil bli det samme. Selv om sinnet er overlatt til å stille spørsmål, begynner vi å grave dypere og dypere inn i oss selv. Åndelig oppvåkning er en prosess som er fullstendig livsforandrende. Du kan ikke gå gjennom en oppvåkning uten å bli forvandlet omtrent som en gjenfødende føniks.


Hvis jeg skulle beskrive hva en oppvåkning er med ett ord, ville det vært dette: Forandring. Det handler om døden til det gamle paradigmet. Vårt paradigme er sammensatt av vår gamle vaneadferd og begrensede tro som vi har arvet over tid. Når vi begynner å oppleve oppstigning, begynner livet vårt og mentaliteten å endre seg drastisk når vi begynner å være vitne til døden til den gamle identiteten. I denne enestående prosessen begynner bevisstheten vår fysisk å utvikle seg og våre egne filosofier, vanemessige atferder, begrensede tro og gamle mønstre begynner å gå i oppløsning. Det er her hjernen virkelig begynner å omkoble seg selv og alle sine gamle trosmønstre. Vi begynner å motta dyp innsikt, overfølsomhet, naturlige evner blir en del av vår bevissthet og mange begynner å oppleve oppstigningssymptomer. Åndelig oppvåkning er ikke et livsstilsbytte, det er en hel alkymistisk endring mot den emosjonelle, mentale og fysiske kroppen.


Når vi opplever begynnelsen av åndelig oppvåkning, vil vi begynne å oppleve fysiske, mentale og emosjonelle endringer som skjer i livet vårt. Disse erfaringene begynner uunngåelig å endre våre personlige erfaringer og selve eksistens filosofien vår.


Hvordan vet vi når vi begynner denne reisen? Her er noen av tegnene og symptomene:


*Overfølsomhet – Følsom overfor folkemengder og miljøer

*Fysiske kropps forandringer - Allergier, hudreaksjoner, detox, influensasymptomer

*Vårt liv begynner å falle fra hverandre

*Begynner å se energi eller føle den

*Angst eller panikkanfall

*Økt intuisjon eller magefølelse

*Lærere begynner å dukke opp overalt

*Synkronisitet og deja vu

*Ut av kroppen opplevelser

*Frakobling eller følelse av dissosiasjon fra verden


Stol på at all urett vil bli rettet opp i og karmaloven vil bringe alt i balanse. Negativ karmisk arv vil bli ryddet bort. Åpne hjertet ditt for guddommelig kraft og la det guddommelige ta seg av alle karma spørsmål mens du forblir tro mot ditt høyere selv.


Og her er de 12 karmalovene1. DEN STORE LOVEN – Som du sår, skal du høste. Dette er også kjent som loven om årsak og virkning. Uansett hva vi legger ut i universet er det som kommer tilbake til oss. Hvis det vi ønsker er lykke, fred, vennskap, kjærlighet. Da bør vi VÆRE en glad, fredfull, kjærlig, venn. Negativ energi sendt ut til andre vil komme tilbake til deg x 1000 spesielt når du er opphøyet til høyere vibrasjoner og dette gjelder både positiv og negativ energi.2. LOVEN OM SKAPELSE – Livet skjer ikke bare, det krever vår deltakelse. Vi er ett med universet både innvendig og utvendig. Det som omgir oss gir oss ledetråder til vår indre tilstand. VÆR og GJØR deg selv det du vil ha i livet ditt.3. LOVEN OM YDMYKHET – Det du nekter å akseptere, vil fortsette for deg. Hvis det vi ser er en fiende, eller noen med et karaktertrekk som vi synes er negativt, så er vi selv ikke fokusert på et høyere eksistens nivå.4. LOVEN OM VEKST – Uansett hvor du går, der er du. For at vi skal VOKSE i Ånden er det VI som må forandre oss og ikke menneskene, stedene eller tingene rundt oss. Det eneste gitte vi har i livene våre er VI SELV, og det er den eneste faktoren vi har kontroll over. Når vi endrer hvem og hva vi er i hjertet vårt, endres også livet vårt.5. ANSVARSLOVEN – Når det er noe galt, er det noe galt i meg. Vi speiler det som omgir oss og det som omgir oss speiler oss: vi må ta ansvar for det som er i livet vårt.

6. LOVEN OM FORBINDELSE – Selv om noe vi gjør virker uviktig, er det veldig viktig at det blir gjort ettersom alt i universet er koblet sammen. Hvert trinn fører til neste trinn og så videre og så videre. Noen må gjøre det første arbeidet for å få en jobb gjort. Verken det første trinnet eller det siste er av større betydning, de var begge nødvendige for å utføre oppgaven. Fortid, nåtid, fremtid henger sammen.7. LOVEN OM FOKUS – Du kan ikke tenke på to ting samtidig. Du bør klatre opp en stige ett trinn om gangen. Når du mister fokus slipper du inn usikkerhet og sinne.8. LOVEN OM GI OG GJESTFRIHET – Hvis du tror at noe er sant, vil du en gang i livet ditt bli bedt om å demonstrere den sannheten. Det er her vi setter det vi SIER vi har lært inn i PRAKSIS.9. LOVEN HER OG NÅ – Ser tilbake for å undersøke hva som hindret oss i å være helt i HER OG NÅ. Gamle tanker, gamle atferdsmønstre, gamle drømmer hindrer oss i å få nye.10. FORANDRINGENS LOV – Historien gjentar seg selv til vi lærer leksjonene vi trenger for å endre vår vei.11. LOVEN OM TÅLMODIGHET OG BELØNNING – Alle belønninger krever innledende slit. Belønninger av varig verdi krever tålmodig og vedvarende slit. Ekte glede følger med å gjøre det vi skal gjøre, og vente på at belønningen skal komme i sin egen tid.12. LOVEN OM BETYDNING OG INSPIRASJON – Du kommer tilbake fra noe uansett hva du har lagt i det. Verdien av noe er et direkte resultat av energien og intensjonen som legges inn i det. Ethvert personlig bidrag er også et bidrag til Helheten. Svake bidrag har ingen innvirkning på helheten eller arbeider for å redusere den.

Hjertelig velkommen til denne kraftfulle innvielses oppvåkningen.

265 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page