top of page

September måned har potente energier

Oppdatert: 9. sep. 2022


Vi er svært glade for å kunne arbeide mer i lag i større grupper av gangen og kan derfor tilby 7 sessions i September. Vi har allerede startet "Forløsning med forfedre karma"og her skjer det MYE! Man mottar healing og rens av forfedre traumer hver kveld kl 20:00.


Vi beveger oss fra fiskene og jomfru energi til vekten og væren energi. Vekten har alt å gjøre med fred. Merkur vil 09.09 gå i retrograd i vekten og den 10.09 er det fullmåne. Nå er kraften sterk til å rette denne så unike energien inn i mot fred. Først og fremst rette kraften inn i mot fred i en selv for så å kunne kjenne på å sende denne freds kraften ut til alle verdens hjørner.

Merkur står for sinnet, og Vekten for fred. Med andre ord finne fred i sinnet. Det blir derfor veldig viktig å skape nok fred i sinnet til å kunne åpne mer opp for hjertetilknytning og hjerteenergien. I denne sammenheng ønsker jeg å kunne tilby en helt spesiell healing på akkurat dette,

nemlig FREDS SERMONI.

Tallene 999 fra 9/9- kl 9 pm betyr ny begynnelse. 999 signaliserer at en syklus av livet ditt er slutt og gjør plass for en ny til å begynne, så ikke motstå hvis det virker som om flere ting faller bort på en gang. 999 signaliserer at alt dette skjer for å tilpasse deg mer fullstendig med sjelens oppdrag, hensikt og med din autentiske sannhet.

Dette tyder på et kraftig og helt nødvendig skifte både personlig og globalt.


FREDS SERMONI - 09.09 kl 21:00


Freds sermoni for å knytte sinnet og indre hjertet til å bevisst samhandle med Moder Jords 5D bevissthet. Potent og kraftfull sermoni som vil innhente dine «sovende» healende krefter og tilgang til ditt høyeste selv. Her blir det integrert nye koder og ny kraft inn i din energi og Erkeenglene vil integrere en helt ny og sterk beskyttelses kraft rundt deg som vil gi deg fred.

Du melder deg på her:

FULLMÅNE HØSTSERMONI

Så er det fullmåne den 10.09, kl 11:58. Alle fullmåner har noe ved seg og de forsterker energien vår.

Denne fullmånen har noe kraftig og helt spesielt energetisk ved seg.


Under dette klimakset av månesyklusen økes det energiske miljøet. Alt vi har følt eller undertrykt, har en tendens til å komme i forkant av vår bevissthet.


Denne fullmånen har imidlertid den spesielle kraften til å aktivere ilden til åndelig bevissthet. Det betyr at hver måneposisjon på himmelen har både en kraft og et ønske. Dette avhenger av hvor månen er når fullmånen inntreffer og gir en bestemt tone og stemning til vår opplevelse.

Denne fullmånen gir sterk kraft på å kunne møte våre illusjoner i livet og stille oss inn på det som er ekte og sant.

Gjennom sermonien vil vi:

•kunne heve humøret vårt, lette alle sorger og bringer oss selv inn i et vakkert energisk rom.

•fylle sinnet og hjertet med dyp tilfredshet, og gi oss en opplevelse av vår sanne natur.

•støtte opp om vår feminine kraft og balansere vår maskuline og feminine energi

•søke inn til eget magiske potensiale

•skape fred i sjel, kropp og ånd.


Om vi er ute av balanse vil dette forsterkes, er vi i balanse vil også det forsterkes.

Ønsker du å delta i eget liv og komme i balanse, er du hjertelig velkommen til å delta i denne sterke og magiske fullmåne sermonien i lag med mine venner i hele verden. Vi ønsker å ha en felles sermoni hvor vi alle knytter oss sammen og skaper dette guddommelige rom av kjærlighet i fred den 10 September klokken 12:00. Om du er på jobb, eller ikke har ingenting og si. Energiene finner deg og fyller deg med alt du er i behov av til ditt høyeste beste. Du kan melde deg på her:


ÅPNE PINJAL ØK DIN FREKVENS- 15.09, kl 19:00

Vi er født med en kjertel i midten av hjernen vi kaller pinealkjertelen som er forbindelsespunktet til vår kropp og sjel. Denne kjertelen er på størrelsen med et lite korn og kalles vårt tredje øye.

Mange av oss spiser prosessert mat og bruker mye kjemikalier på hud, hår, tenner og gjennom helse. Alle disse giftstoffene vi får i oss i dag hindrer pinjalens sanne funksjon.

Da de aller fleste av oss får i oss giftstoffer som direkte ødelegger selve kjernen som for eksempel fluor, ( se bilde)

vil dette også føre til at forbindelsen i mellom kropp og sjel reduseres og for mange blir helt borte.

Gjennom vår healing session av pinjalkjertelen, vil vi kunne åpne opp for å rense og heale pinjalkjertelen slik at superviktig kommunikasjon mellom kropp og sjel kan gjenopprettes.


Ved å rense ut giftstoffer og tungmetaller fra cellene vil man også kunne forbedre kognitiv funksjon, samt få mulighet til samhandling med sterkere intuisjon mellom deg og din lysfamilie. Dette er helt essensielt for å kunne være med videre under oppstigningen og for å kunne åpne opp for ditt multidimensjonelle vesen.

Hypofysen og pinealen fungerer sammen når de er åpne, og forårsaker det som er kjent som "paktens bue." Det er et regnbuelys som buer over toppen av hodet, fra det fjerde øyet til det tredje øyeområdet. Det er en av dekodingsmekanismene for høyere dimensjonalt språk.

Med andre ord er det helt essensielt å få healet og renset pinjalkjertelen/ ditt tredje øye for å kunne våkne opp og gjennomføre din oppstigning.

Ser frem til denne sterke og viktige healing sermonien og ønsker dere alle hjertelig velkommen. Du kan melde deg på her:
Gleder oss til å se deg på våre sermonier og healing sessioner i September. Alle tilbud finner du på: https://www.divinelovepower.com/bestill-time-kurs
Hjertelig Velkommen


167 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page