top of page

Stjernene har stilt seg på linje, og kosmos har talt


Jupiter, ekspansjonens og lykkeplaneten, er i en sjelden og mektig posisjon kjent som "Cazimi."

I dag bringer Solen og Jupiter konjunksjon i Væren, og de vil skape en cazimi. En cazimi er når en planet er utrolig nær solen og denne spesielle cazimien vil være ekstra virkningsfull på grunn av Væren og solen er opphøyet i Væren, noe som betyr at den er på sitt beste.
Hvorfor er 11. april den heldigste dagen i 2023? Tenk på denne astrologiske datoen som en konvergens av to heldige planetariske kropper. Den pulserende solen og den vidstrakte Jupiter forsterker alle de gode stemningene når de er på linje med stjernetegnet Væren.
Dette er den beste dagen i året for å manifestere målene dine. Denne sammenhengen er så kraftig at du om seks måneder vil se på livet ditt med ærefrykt. Ny jobb, ny energi, nye venner, nye meningsfulle forbindelser i livene våre. Energien denne cazimien vil bringe er den av ny begynnelse og ny start. Væren er tenningen til alle motorene våre, og vi kommer virkelig til å starte nye ting. Det er en tid da vi kan føle at universet er på vår side og at alt faller på plass. Tenk på Jupiter som en kraftig rakett, som driver oss til nye høyder og hjelper oss å nå våre mål. Og under Cazimi-aspektet forsterkes rakettens skyvekraft, slik at vi kan sveve enda høyere.

Jupiter er assosiert med vekst, overflod og lykke. Den styrer områder som rikdom, utdanning og reiser. Når Jupiter er i en gunstig posisjon, for eksempel en Cazimi, kan det gi utvidelse og muligheter i disse områdene av livet vårt. Jupiter styrer også det høyere sinnet og vår søken etter kunnskap og visdom. Cazimi-aspektet kan også bringe en tid med åndelig vekst og en større bevissthet om oss selv og verden rundt oss. Så Cazimi-aspektet kan også føre til en tid med utrolig psykologisk vekst og en dypere oppfatning av oss selv og andre.
Hvordan utnytter vi denne energien maksimalt? Mediter og be dine guider og åndelige team om å hjelpe til med å manifestere dine mål. Tenk så på aspektene ved livet ditt som du ønsker å forbedre og styrke. Er det din karriere? Forhold? Din personlige vekst? Når du har en følelse av hva du ønsker å oppnå, sett deg spesifikke og handlingsrettede mål. Skriv dem ned og lag en handlingsplan.


Vær da åpen for nye muligheter og ta kalkulerte risikoer. Jupiter er assosiert med reise, så vurder å ta en tur eller bare gå ut av komfortsonen. Cazimi-aspektet gir en økt følelse av ambisjon og drivkraft, så bruk den energien til å presse deg selv til å prøve noe nytt. Det er også viktig å fokusere på selvforbedring og personlig vekst i løpet av denne tiden. Jupiter styrer utdanning, så vurder å ta en klasse eller ta en ny ferdighet. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å nå dine mål, men vil også forberede deg på nye muligheter som kan komme deg.
Husk at Jupiter er en planet med overskudd, og i løpet av denne tiden er det lett å overdrive det. Det er viktig å sette grenser og holde seg på nivå for å sikre at du utnytter mulighetene du får på en balansert og ansvarlig måte. Tenk på dette Jupiter Cazimi-aspektet som en mektig bølge, og du er surferen. Det ville være best å være forberedt, holde fokus og iverksette tiltak umiddelbart for å fange bølgen og ri den til kysten. Hvis du savner det, ikke bekymre deg, for det vil komme andre bølger, men hvis du fanger det, vil det ta deg til nye høyder og bringe deg nærmere dine mål.

Jupiter Cazimi er en sjelden og kraftig mulighet for vekst og suksess. Ved å sette klare intensjoner, ta fokuserte handlinger, være åpen for nye muligheter, fokusere på selvforbedring og holde seg jordet, kan du utnytte den positive energien til dette aspektet og gjøre det til konkrete resultater. Så sett deg mål, fang bølgen og ri den til kysten.
53 visninger0 kommentarer