top of page

Velkommen til lærdommen om Akashik krønikeENDELIG ER KURSET HER SOM ALLE HAR SPURT ETTER!

Dette siste halve året har jeg vært i sterk utvikling og jobbet mye med det galaktiske råd og min stjernefamilie! Lært så mye om helse og våre nye teknologiske healing systemer som vi akkurat nå har fått inn på jordplanet av våre vakre stjernevenner fra Andromeda.


Enda et nytt helse senter har nå fått sin plass på Ørlandet, og her vil vi kunne bistå mange med våre nyteknologiske healing systemer. Dette er hva som vil komme nå for de som sliter med vaksineskader, fysiske utfordringer på grunn av kjemiske induksjoner fra våre omgivelser. Mangler på vitaminer, sporstoffer mineraler og ikke minst opptaket av disse, har blitt en folkesykdom. Organer fungerer ikke som de skal, og vi er i behov av å arbeide helt nytt med alle disse fysiske utfordringer. For å kunne oppnå mer lys inn i våre fysiske kropper, må vi ha stor hjelp fra A-Å nå, da vi over mange år har gått oss trøtte på at lite fungerer optimalt for at helsen vår skal være i trivsel. Medbeds har kommet og vi vil kunne motta kraftfull helbredelse på Moder Jord kun ved en behandling. Følg med på nyhetsbrev. Om du ikke har meldt deg inn på vårt nyhetsbrev kan du gjøre det her:
Det er fra min sjelevenn Adrian Lee, som er en ekte og kraftfull sjel fra Andromeda jeg også har lært mer om Akashik krønike, selv om jeg har arbeidet mye i dette rommet opp gjennom tidene selv. Han har hjulpet mange og siden min tid som faglig Akashic record clearer and in-writer, har jeg hatt så mange oppdrag at det er helt ufattelig!Nå har du også muligheten til å lære mer om dette og bli egen terapeut innenfor området, da vi kommer til Norge for å holde kurs nå i Mars. Du vil motta kursbevis etter endt kurs i lag med eget kompendium hvor du for alltid vil kunne ha med deg denne lærdommen videre i livet.


Det er alltid så fascinerende å kunne dele og berike hverandre her på jorden og derfor ser jeg veldig frem til å holde dette kurset i hvordan rense og skrive inn i vår Akashik krønike, før turen jeg skal holde i Egypt i slutten av 2024. Dette vil ha en enorm påvirkning for din reise inn i forståelsen om hvem du ER!Her ser du den hærlige gjengen fra Adrian Lee av studenter i lære hos Adrian. Adrian selv står i midten med sin hvite Adrian t-skjorte og meg selv til høyre. Fantastisk å få være en del av denne gjengen. Vi holder god jevnlig kontakt og fortsetter å lære mye av hverandre.

I rubrikken under kan du lese mer om kurset og du kan melde deg på til post@divinelovepower.com

Hjertelig velkommen!


174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page