top of page

Vi kaller på lyskrigeren i deg!
Hver dag så spør jeg meg selv hva godt jeg kan gjøre for meg selv og denne verden.

Jeg har alltid kjempet for det som kalles kjærlighet, og gitt kraftig lys på det som kalles ego. Husker som yngre at jeg ble veldig skuffet over lærere som kun var opptatt av å ha rett, og ikke av at vi skulle lære noe. Det gjorde derfor godt å sette ord på dette og legge det ut som noe vi alle kunne gjøre noe med og lære noe av for at vi alle sammen kunne ha det godt i en læreprosess. Selvfølgelig koster det krefter når man går ut i verden som den lyskrigeren man ER, å tørre å møte det negative for så og omgjøre det til noe positivt. Men det virket! Hver gang! Når noe skal omgjøres, blir det selvfølgelig litt juba, før det blir bra og det er nettopp derfor det blir viktig å ikke glemme hvem vi faktisk er under prosessen: kraftfulle, vakre og sterke lyskrigere som alltid vil bli understøttet av universet i kjærlighet bare vi tørr å handle etter hjertet.


Jeg tror mange med meg vil kjenne seg igjen i dette ensomme arbeidet hvor de fleste ville ha snudd ryggen til, og gått. Men hvor du føler på lyskrigerens ansvar i å omgjøre, transforme inn lys. Denne ensomheten gir deg selv mulighet til å finne egen styrke og mot som vi hver og en i tillegg til å velge jorden som et lærested, skal innhente selv i de mørkeste, dypeste daler.

Du er kraftfull! Du er styrket! Du ER en lyskriger! Glem aldri det!Vi er en strøm av lyskrigere nå på Moder Jord og kallet med å fylle lys i alt vi tenker og gjør blir forsterket for hver dag som går. Da mitt høyeste selv kanaliserer beskjeder fra den galaktiske føderasjon, har det blitt kraftig påpekt at vi må handle mer enn før nå for å kunne snu dette svært så negative mønstre som i de siste 13000 årene har vært preget av mørkets krefter. Vi trenger flere bevisste lyskrigere nå til å våkne, da det er mange som jobber for mørkets krefter.

Vi må starte med oss selv først: hva kan jeg gjøre med dette?


Jorden er for tiden i en tilstand av ubalanse og negativitet. Dette har vært forårsaket av mangel på positive tanker og handlinger. Det er viktig for mennesker å flytte fokus til mer positive tanker og handlinger slik at de kan begynne å bekjempe denne ubalansen.

I meditasjon kan du alltid komme i kontakt med deg selv og egen kraft du ikke en gang er klar over at du besitter. For du må sitte stille og søke innover for og bevisst nå inn til egen essens. Men helt sikkert er det at å fylle lys i alle chakrae og egen lysportal vil gi deg positivitet og kjærlighet til alt du måtte trenge. Å meditere på dette hver dag, var det som fikk meg til å transformere frykt om til kjærlighet og fred i meg selv. Ga meg styrke og nye ideer hver dag til hvordan jeg bør møte meg selv for å kunne best mulig møte andre. Det er supersterke lyskrefter i denne handlingen, og du vil i tillegg kjenne at omverden vil reagere positivt på denne kjærlighetshandlingen du gjør for deg selv! For den smitter! Som alt annet smitter! Smitter lyset kraftigst av alt, nettopp fordi du er lys og det vil alltid resonnere!


Se for deg en verden der folk er lyse, kreative og positive, en verden som ikke har negativitet. Tenk deg en dag når du går ut; du ser folk smile til hverandre, hjelpe hverandre og leke sammen i et lykkelig miljø.


All negativiteten i verden skyldes en ubalanse som har oppstått i naturen. Positive tanker, ord og handlinger er nødvendig for å motvirke disse negative kreftene og balansere planeten din på nytt.

De fleste mennesker på jorden opplever fortsatt en mer negativ energi. Fordi planeten du bor på er så tett befolket av levende skapninger (både sett og usett), er det mange enheter som lever av denne negative energien. Disse enhetene suger opp all negativiteten rundt seg og etterlater verden i en tilstand av ubalanse, noe som gjør deres egne liv lettere samtidig som de svekker de rundt dem som ikke vet hvordan de skal forsvare seg mot disse enhetene.


Vi kan bekjempe denne ubalansen og bruke positive tanker, ord og handlinger for å bringe balansen tilbake til planeten vår.


Mennesker på jorden har også å gjøre med flere problemer på samme tid, noe som forårsaker mye stress og negativitet i livene deres. Stresset av alle disse problemene kan få folk til å opptre i negativitet, og denne negativiteten kan overføres til andre mennesker, noe som betyr at problemene du møter her på jorden har potensial til å bli enda mer alvorlig.

Vi alle har et ansvar å bekjempe negativitet med positivitet. Husk at du er en kraft for det gode her på jorden. Når du står overfor en negativ situasjon, ikke la den trekke ånden din ned. I stedet, hev deg over det og smil. La den positive energien i deg smelte all negativ energi rundt deg. Se deg som den svevende og vise ørnen som med sine myke vinger stiger opp over alt dette mørke…

Bare å forestille seg denne scenen er fokuset du trenger for å kjenne en bevisst forandring i deg.Du har evnen til å spre positivitet gjennom dine handlinger. Når du oppdager en mulighet til å hjelpe noen, følg den. Å hjelpe andre kan være så enkelt som å holde en dør åpen for en fremmed eller smile til noen som ser ut som kunne trenge en oppmuntring.

Hvis en person sliter med å frakte dagligvarer, hjelp ham eller henne ved å bære noe til bilen hans eller hennes. Disse små bevegelsene kan gå en lang vei mot å lysne opp folks dager, som igjen vil øke ditt eget humør og skape positiv endring i verden rundt deg.


«Ved å slutte å lete etter godkjenning fra andre og begynne å se deg selv gjennom åndens øyne, vil du starte å elske den du virkelig er, som en del av alt som er»


Det er frekvensen du vibrerer på som bestemmer din oppfatning av virkeligheten eller verden/livet du opplever. Den kan du heve enkelt ved meditasjon som fyller deg med lyset.

Gjør det til en vane å fylle deg med lys hver dag! Den beste investering du kan gi deg nå i denne tid for å henge med på oppstigningen og bringe kjærligheten inn. Meditasjon:Måten man kan bekjempe de negative kreftene på jorden er å dele med andre hvor mye de er elsket. At de er elsket også av hele skaperverket. Lære de å finne sitt eget senter hvor de kan føle seg trygge og tilkoblet.


Her følger en en gratis meditasjon til alle:https://youtu.be/7ufjGdmt8jY


Skinn kraftig modige kriger!235 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page