top of page

Her kan du lære litt mer om hva lys språk er:

Light Language

Lys språket, den nye formen for kommunikasjon:

Lys språk er en eldgammel og futuristisk form for kommunikasjon som brukes for liv, som resonerer med sjelen - snarere enn det logiske sinnet knyttet til forståelse gjennom en spesifikk oppfatning.

Lysspråk er et kanalisert kosmisk språk som distribuerer lyd og energi for å formidle budskap – tolket av hjertet, og snakker fortrolighet til sjelen din i stedet for til din programmerte hørsel og hjerne. Dette lar deg konsumere informasjon annerledes ved å utvide sansene dine.

Det er ingen direkte ord for ord-oversettelse for Light Language, det er en samling av energi som fordøyes kvantemessig innenfor. Det handler om hvordan overføringen får deg til å føle deg - snarere enn hvordan du "tenker" om informasjonen eller lyden som kommer gjennom.

Hensikten med Light Language er å flytte energien din til en høyere oktav. Du kan føle dette når du stiller inn~ Når energien din stiger gjennom sansene dine - trigges hjernen din inn i en gammatilstand, hvor du blir mottakelig og gir slipp på kontrollen over sansene dine, og lar derfor frekvensen skifte for å utvide din mentale, emosjonelle og åndelig kapasitet. Dette lar deg så tappe inn i et rike av visdom, healing, regenerering og aktivering.

Lys språk er ment å frigjøre deg.

Light Language hjelper til med å aktivere de sovende delene av DNA-et - åpne ditt tredje øye, og minne deg om din misjon-hensikt-kraft- sanne sjel-essens, og hvor du kommer fra.

Man forstår kanskje ikke helt hvordan dette er mulig ved å lytte til ord - men igjen er Light Language en overføring av energi og frekvens som ser ut til å være det vi gjenkjenner som "lyd".

Lys språk uttrykkes gjennom mange forskjellige former for oversettelse ~ binaurale beats, fysiske pulser, fysisk bevegelse og mudraer, kanaliserte hørbare vokaler og til og med skrevne symboler.

I likhet med eldgamle hieroglyfer - de forteller en historie utover konseptuelle språk - ett symbol oversetter ofte avsnitt med potent informasjon.

Alle lysspråk er forskjellige - akkurat som det er mange forskjellige språk på jorden, og forskjellige dialekter innenfor disse kategoriene - det samme gjelder for lys språk. Alt ysspråk kanaliseres - det betyr at det blir ledet gjennom en strøm av høyere bevissthet og oversatt gjennom vesenet som fungerer som en kanal for disse kodene.

Når jeg sier at Light Language er kodet - refererer jeg til energien som er innebygd i ordene til det uttrykte språket.

For meg; når jeg kanaliserer- opplever jeg en full transe-lignende energi skylle over meg umiddelbart som fyller hele kroppen min med lys. Å bringe inn harmoni, personlig kraft og en viss kjent erindring om hvem og hva jeg er i kjernen. Jeg kan fysisk føle dette - og mitt mentale, emosjonelle og åndelige selv reagerer også i full tillit når egoet mitt går tilbake og fartøyet mitt blir brukt som en kilde. Denne energien jeg føler pulserer gjennom meg - blir deretter oversatt gjennom en rekke lyder. Som mennesker har vi blitt opplært til å forstå gjennom lyd - så det er en bro som vi bruker til å koble frekvensene til de høyere rikene og oversette dem til en form der mennesket kan konsumere.

Ofte vil jeg bli gitt et generelt tema angående overføringen og dens formål, men det er basert på lytterens mottakelighet; om hvor mye som vil mottas.

Du kan legge merke til en kjent følelse når du mottar overføringen enten gjennom syn eller lyd - det utløser en oppvåkning og aktivering av koder som er innebygd i kroppen din. DNA-et ditt gjenkjenner disse frekvensene, og tilpasser seg deretter.

Lytt til en av mine mest populære lysspråkmeditasjoner; og se hva som dukker opp for deg. Denne har spesifikt blitt rapportert for å "hjelpe folk til å huske Starseed-avstamningen deres", og jeg har mottatt MANGE positive reaksjoner - folk som faller i transe eller meditasjon og blir tatt tilbake til stjerneskipene sine og vist den mektige SANNHETEN om hvem de er.

Blå himmel
Blå himmel
Indre urkraft til styrkeIngunn Ripe
00:00 / 02:49
Transformasjon fra AkitaresIngunn Ripe
00:00 / 02:17

Disse lys språk kanaliseringene er hentet inn for det mål om å minne deg på din egen kraft. Du vil kjenne en ny form for vitalitet og tilhørelse ved å lytte til disse gjentatte ganger. Du vil integrere sterkere bevissthet om egen opprinnelse.

Blå himmel

Lys språk gjennom tegn:

Ved å titte på dette bildet i 3-5 minutter hver dag i 7 dager vil du kunne rense ditt 3 øye og tilføre ny bevisst energi inn i din transformasjon av å danne din lyskropp.

Om du velger å lytte til Transformasjon fra Akitares, lydfilen vil du oppnå sterkere effekt.

"Nøkkel til indre kraft"

Ved å kikke på bildet "Nøkkel til indre kraft" 3-7 min hver dag over en lengre periode, vil du motta de lyskoder som er individuelt tilpasset deg for å kunne hente frem din indre kraft. Alle lyskoder virker individuelt, og taler til vårt DNA helt ulikt. Alle vil motta til sitt høyeste beste.

"Nøkkel til indre kraft"
IMG-4983.jpg
bottom of page