top of page

Litt om meg selv

IMG-7081.JPG

Mitt navn er Ingunn Ripe og jeg er godkjent healer og medium i Norsk Spiritualist Forening. Jeg er født på Vestlandet, oppvokst på Østlandet og bor nå i Midt-Norge. Jeg føler meg privilegert som får oppleve vakre Norge fra flere steder, da naturen har en sterk positiv innvirkning på energien min.

Jeg er utdannet tanntekniker og har drevet fullservice tannteknisk laboratorium i 18 år. Jeg har også jobbet som lærer ved Høgskolen i Oslo i perioder. Jeg er utdannet innen odontologi, naturmedisin og psykologi.

I oktober 2023 åpner jeg et nytt helsesenter i Trondheim og Kapp Verde. Det har vært mange oppdrag opp gjennom årene, som har gitt meg mye læring og glede. Gjennom organisasjons arbeid har jeg også reist mye og fått hilse på ulike kulturer og livsstiler, noe som har gjort meg sterkere og mer bevisst på hvem jeg ER!

 

Som forfatter og billedkunstner får jeg bringe frem universell visdom til stor glede og nytte for mitt hjerte. At begge barna mine også har denne interessen, gjør oss sterke og «fargerike» sammen! Du kan finne min datters kunst på hennes nettside: https://www.elizrf.com/

Min sønns verk er på: Trafo.no

Livet mitt har bydd på mange utfordringer og det vakreste med min livshistorien er nok at jeg har klart å bringe kjærlighet og glede videre, selv om min historie kunne tyde på at bitterhetens grobunn kunne vært rikere.

IMG_3667.jpg
Sjelebildet av meg tegnet av Inger Lisbeth Sagflaatt
Artikkel i BA 2.JPG
Artikkel i BA 3.JPG
bottom of page