top of page

Alternativ MiniMesse 27. og 28. april 2019


Velkommen til vårens MiniMesse! Gled deg til nok ei messehelg på Healingens Hus med nye, flotte opplevelser. Hver vår og høst arrangerer vi små og trivelige alternativmesser for nysgjerrige trøndere. Det er alltid god stemning og hyggelige folk, og vi håper å se DEG her i år også! Det blir foredrag, workshops, trommereiser og ikke minst mange fine utstillere, både gamle kjente og nye ansikter. Her finner du blant annet flere former for healing, sjamanisme, tarot, automatskrift, kinesiologi, coaching og ulike essenser. Det blir salg av bøker, økologiske parfymer, blomsteressenser, kunst m.m.. I år har vi gleden av å ha kunstutstillingen "Kvinners Styrke" som utsmykning i lokalene våre. Det blir også som vanlig utlodning, og minikafé med salg av kaffe/te, kaker, vafler o.l.. Betaling med Vipps til Healingens Hus minimesse, eller kontant. Åpningstider: Lørdag kl. 11.00 - 18.00 Søndag kl. 11.00 - 17.00 Obs: Lokalene er i 2. etasje uten heis. Avgiftsparkering utenfor på lørdag fram til kl 15. Gratis inngang. Alle er hjertelig velkommen!
"En tåre vendt" av Elise Ripe Fuhre

Velkommen til vårens MiniMesse!

Gled deg til nok ei messehelg på Healingens Hus med nye, flotte opplevelser. Hver vår og høst arrangerer vi små og trivelige alternativmesser for nysgjerrige trøndere. Det er alltid god stemning og hyggelige folk, og vi håper å se DEG her i år også!

Det blir foredrag, workshops, trommereiser og ikke minst mange fine utstillere, både gamle kjente og nye ansikter.

Her finner du blant annet flere former for healing, sjamanisme, tarot, automatskrift, kinesiologi, coaching og ulike essenser.

Det blir salg av bøker, økologiske parfymer, blomsteressenser, kunst m.m..

I år har vi gleden av å ha kunstutstillingen "Kvinners Styrke" som utsmykning i lokalene våre.

Det blir også som vanlig utlodning, og minikafé med salg av kaffe/te, kaker, vafler o.l.. Betaling med Vipps til Healingens Hus minimesse, eller kontant.

Åpningstider: Lørdag  kl. 11.00 - 18.00 Søndag kl. 11.00 - 17.00

Obs: Lokalene er i 2. etasje uten heis. Avgiftsparkering utenfor på lørdag fram til kl 15.

Gratis inngang.

Alle er hjertelig velkommen!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page