top of page

Ditt indre barn


Alle minnene dine fra denne tiden er lagret i underbevisstheten. Og de vil fortsette å ha en enorm innvirkning gjennom hele livet ditt og hvis du føder barn, også i deres liv.


- Har du noen gang tenkt på hvorfor du ikke kan gå videre i livet ditt nå?

- Lurer du på hvorfor du stadig saboterer deg selv?

- Har du noen gang stilt spørsmål ved årsakene til at du så lett føler deg engstelig, hvorfor du er deprimert og er så selvkritisk?


Alle minnene dine fra mors unnfangelse og frem til 11 års alderen, tar underbevisstheten din beslutninger om hva og hvordan du "skal" være (handle) for å passe inn og bli sett på som ok og leter etter måter å "føle deg trygg" på. Da vi vet at barn arver mer enn utseende, arver du også familiens karma i tillegg til dine egne sjelelige sår. I hver av oss er det et uskyldig, lidende barn. Det kan være at du ikke har våget å møte dette barnet på flere tiår fordi du ikke vet hvordan du skal håndtere det sårede barnet i deg.


Indre barn healing- er en unik energihealing som vil hjelpe deg med å kunne frigjøre traumer eller misbruk og dypt forankrede følelser av tristhet, frykt, sinne, forlatthet og mangel på kjærlighet. Ved å bruke lyskoder vil energihealingen kunne hjelpe deg med å helbrede ditt indre barn og integrere det i ditt nåværende deg. Med denne prosessen vil det knuste hjertet til ditt indre barn bli helbredet og underbevisste begrensende tro, frykt og negative følelser forårsaket av det indre barnets lidelse, også bli fjernet.

På slutten av en økt vil du lære hvordan du kan holde kontakten med ditt helbredede indre barn som en ny kilde til entusiasme og viljestyrke. Healingen vil arbeide helt ned på celle nivå, og du vil kunne få møte dine innestengte negative følelser fra tiden før unnfangelsen og hele perioden frem til ca 11 års alderen. I dette tidsrommet var det dine guider som tok over dine traumer, fobier, smerter og lidelser for deg.

Behandlingen gjennomføres ved fjernhealing som er like effektivt som å møte deg personlig, bare mer praktisk og mindre tidkrevende for klienter.

Det anbefales minimum 3 behandlinger for at denne behandlingen skal være effektfull, og aller helst 5 behandlinger.

Hjertelig velkommen!

177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page