top of page

HARA CHAKRAETS SKJULTE HEMMELIGHETER


På jorden i dag mottar vi mange oppgraderinger og lyskoder, men vi er i behov av å ha den rette energien til å kunne ta inn disse lyskodene, integrere disse og la de bli en del av hele deg.

For å kunne få til dette, må vi vite mer om vår arv.

Helt ifra Atlantis gyldne tid hvor vi var i høyere bevissthet, hadde vi tilgang til flere chakrae enn vi har i 3D verden i dag.

Mange tror at Hara chakra er det samme som Navle chakrae, men sannheten er at disse chakrae var delt i to deler på Atlantis tid hvor Navle chakrae hadde sin helt essensielle og viktigste rolle av alle chakrae. Hara chakrae i vår tid eksisterer utifra svært sterke blokkeringer, mens Navle chakrae er «sovende» og dermed ikke eksisterende.


Navle Chakraet er beskyttet av Erkeengelen Gabriel og representerer kreativitet, varme, vennskap, lykke, samfunn og er chakrae for enhet. Navle chakrae må ikke forveksles med Hara chakrae og har den vakreste, sterkeste og mest kraftfulle orange farge du kan tenke deg. Chakrae er alltid et 5 dimensjonalt chakrae og har aldri vært 3 dimensjonalt. Jeg vil prøve å forklare litt mer om dette under her:


Navle chakrae er så sterkt at det holdt hele Atlantis sammen i eget samfunn i direkte kontakt med kilden. Det var gjennom Navle chakrae at alle på Atlantis kunne se hverandres guddommelighet og virke i lag på sjelsnivå. De hilste hverandre kun med sitt høyeste selv. Gjennom Navle chakrae koblet de seg direkte til solen og deretter til Helios, den sentrale solen. Og på Helios arbeidet Erkeengelen Metatron med å samle koder av guddommelig kraft og enhet for oss, slik at vi i Atlantis tid kunne innhente disse koder rett inn i navle chakrae og integrere disse.


Vi kan på nytt få tilgang til å omforme vårt gamle selv til vårt høyere selv, gjennom å innhente koder ved hjelp av Erkeengelen Metatron og våre sterke drager av Helios med sine kraftige gyldne lys. Dragene blir en transformator som gjør at vi tåler oppgraderingene lettere.

Helios er transcender for alle toner i hele universet, og gjør det mulig for oss å kunne motta absolutt alle universets vibrasjoner.Det er en enorm guddommelig oppgave som Erkeengelen Metatron gjør ved å ta vår tidligere bevissthet og omdanne den til den nye tids bevissthets energien. Men for å kunne gjøre dette, er vi i behov av lærdom i å kunne finne inn til det «sovende» Navle chakrae.

Erkeengelen Metatron innhenter kodene av guddommelig kraft og enhet videre til de gyldne kraftfulle dragene fra Helios, som igjen kan videresende disse til oss mennesker. Dette for å kunne gjøre det mulig for oss i dag å motta disse svært så kraftfulle og høye energier og deretter integrere disse.

Dragene fra Helios inneholder sterk og rå maskulin kraft som gir styrke og mot til å formidle vår sannhet. Som vi alle er smertefullt klar over, lider vi mennesker av å nettopp undertrykke disse sannheter og disse energier på bakgrunn av at Hara chakrae har over tusenvis av år blitt undertrykt og misbrukt. Vi er nå i behov av ren og klar visdom fra kilden til å kunne åpne opp og helbrede chakrae så det kan skinne og tale sin sannhet gjennom at det vil påvirke hele chakrae systemet og dermed åpne opp vårt Hals chakrae så vi kan tale vår sannhet. Hals chakrae innehar sterke blokkeringer og er hos de fleste i dag begrenset på grunn av det stengte Navle chakrae. Gjennom å åpne Hara chakrae, som er blokkert av frykt, spesielt frykten for døden, med lyskoder fra Erkeengelen Metatron vil du kunne åpne opp også dette låste og undertrykte Hals chakrae. Dette vil igjen kunne øke kreativiteten, manifestere ønsker og selvtillit.


I Atlantis tid var alle opplyst. Alle hadde Krone chakrae og det tredje øyet fullt åpent. Alle kunne tiltrekke seg Kristi gestalt kraft direkte inn i Navle chakrae. Kristi gestalts kraft er en av de høyeste eksisterende og er en kraftfull del av kilden som er en sterkt helbredende og beskyttende kraft.


Navle chakrae er ekstremt kraftfullt og ikke bare chakrae for enhet, men chakrae for manifestasjon. Ergo er det svært viktig å åpne dette chakrae for å kunne få tilgang til å skape fritt. Det var også dette chakrae som ble misbrukt for egoets lyster og dermed ble det manifestert negativitet inn i vårt opplyste system slik at chakrae tilslutt ble blokkert som vi ser vi mennesker lider under i dag. Makt, kontroll, overgrep og så videre har i ettertid preget menneskeheten så kraftig at mange tror at det er sånn livet skal være. Fra Atlantis tid førte dette til fallet av Atlantis og Navle chakrae ble derfor trukket ut av vårt system. Det som ble igjen av Navle chakrae ble smeltet sammen med Hara chakrae og videre handlet dette chakrae om kraft til sexualitet, reproduksjon og forhold, akkurat som vi kjenner til det i dag.


Alle chakraene våre innehar 33 lærdommer i seg, og når vi kommer inn i den gyldne tid vil disse to chakraene fullt ut åpne seg separat igjen. Fra da av vil vi kun koble oss til hverandre gjennom kjærlighet og forståelse herfra, og ikke ta på oss andres frykt, traumer og fobier som vi gjør i dag på bakgrunn av at vi ikke har tilgang til Navle chakrae lengre.

På bakgrunn av at mange svært modige og kraftfulle mennesker på jorden har utfordret dette så lukkede chakrae og har mottatt visdom til gavn for at de har klart å finne tilbake til egenkjærlighet gjennom svært så dramatiske og tøffe påkjenninger, kan vi nå få muligheten til å kunne ta tilbake vårt Navle chakrae og dermed øke vår bevissthet til den 5 dimensjon hvor det kun er fred i kjærlighet.


Når vi er i total fred i vårt Navle chakrae er vi i total fred og overgivelse.

Jeg har alltid anbefalt dette mantrae for de som sliter med angst, panikk, lav egenverd, smerter, fobier, sykdommer med mer: «I surrender and let go!»

samtidig som man puster livskraft inn i disse områder og inn i seg selv for å kunne oppnå frigjøring av alle disse stagnerte energier. Du vil kjenne at det letter og du har gjort en direkte handling i å kunne forløse i deg selv. For å kunne forløse, må vi selv gjøre en handling som vi vet.

Videre når du føler for bistand i å frigjøre ditt Hara chakrae vil erkeengelen Gabriel kunne frigjøre dine artistiske og kunstneriske evner og uttrykk til glede og gavn, ikke bare kun for deg, men også for andre som ønsker å motta dine artistiske og kunstneriske evner som en form for frigjøring og glede i også dem selv.

Minnene om enhet og høyere bevissthet som vi hadde i Atlantis, ligger fortsatt begravd i ditt lukkede Navle chakrae så når det skjer en frigjøring her vil dette chakrae igjen kunne vekke hele menneskeheten.


Som vi har lært tidligere på mine kurs, har vi altså 33 lærdommer i hvert chakrae som må læres og frigjøres. Ergo er det viktig å sette i gang med prosessen. Selvsagt har vi brukt mange liv allerede på denne frigjørelse. Så ikke gi opp! For vi er nå rett rundt hjørnet for en sterk frigjøring! Du kan sikkert tenke at jeg har jobbet nok med meg selv, jeg vet alt om meg selv, jeg gidder ikke å holde på med denne oppvåkningen for det skjer ingen forandring allikevel. Til dere vil jeg si: hurra for alt dere har gjort! Dere er nå enda mer klare for å kunne nå deres guddommelige frihet, for alt har og vil føre til nettopp dette!


Når vi har fått åpnet opp og inn til vårt «sovende» Navle chakrae, og frigjort blokkeringene, vil vi kunne skape kjærlighetsfulle og vakre samfunn i lag.

Folk vil kunne starte med å se det beste i hverandre og tilgi hverandre. De vil respektere hverandres unike ulikheter og bidra i å skape gleder. Det er hva Navle chakrae handler om: fred til glede og kjærlighet for alle unike!

Når Navle chakrae har åpnet seg, som det gjorde for meg i 2006, vil du kunne åpne opp for dine Guddommelige oppgaver her på Moder Jord. Du vil kunne møte din sjelefamilie, dine læremestre og kjære.


Jeg og mitt guddommelige vakre team, er klare til å gi healing med Erkeengelen Metatron, og du kan lese mer om dette her:
Gjennom healingen og i tiden etterpå vil du kunne få mulighet i å merke økning i bevissthet, og du vil kunne åpne opp for et annet tankesett som gagner din oppstigning og vekke ditt sovende Navle chakrae. Det kan være lurt å ta flere slike healinger, med tanke på at vi har liggende hele 33 lærdommer i hvert enkelt chakrae. Ønsker du å bestille 5 behandlinger vil du i tillegg motta rabatt.Det er en ære og en sann glede å få mulighet å bistå deg på din vei,

ønsker deg masse ny visdom til gavn for kjærligheten.305 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page