top of page

Mahalaya Paksha - 21 september til 6 Oktober 2021.Hva er Mahalaya?

Det er en gave-tid fra forfedrene til deres etterkommere som bor på dette jordplanet. Selv de opplyste yogiene og rishiene venter på denne tiden, som bare kommer en gang i året, for å motta velsignelser fra sine egne forfedre. Du har mulighet å endre skjebnen din ved å søke hjelp fra dine forfedre for å frigjøre karmaer som påvirker alle aspekter av ditt nåværende liv. Dine opphøyde forfedre vil kunne oppløse to typer karma:

1- Karmaer som blokker frigjøringen av dine forfedre,

2- Karmaer som hindrer deg i å motta dine forfedres velsignelser.


Mahalaya er en seremoni en gang i året med 15 sammenhengende dager med påkallelse fra forfedre. Seremonien sammenfaller med den avtagende syklusen til månen, som begynner på en første måne og slutter på en kraftig nymåne. Det regnes som en av de viktigste tidene i året for å rydde forfedre karma og motta deres velsignelser.

Vi mennesker er i behov av guddommelig bistand fra disse aurvediske dyktige og erfarne prestene som utfører disse sermonier på vegne av oss, for å kunne motta. Disse prestene er trent til å utføre disse sermonier og læren er livslang. Baskaran som er en vakker guru jeg ble kjent med for 15 år siden, har vært min læremester og guidet meg inn i unik lærdom om de ulike arketyper og hva de står for. Disse helt fantastiske og svært så sterke aurvediske sermonier har komplimentert livet mitt med velsignelser og bistand på så mange områder i livet. Man er i behov av å prøve det, for å kunne kjenne virkningen.


Hvert år i Mahalaya perioden vil dine forfedre være nær deg på jordplanet, noe som kan føles veldig sterkt på kroppen. Ikke nødvendigvis bare positivt, men ulike symptomer kan dukke opp som en følelse av å være syk, migrene, anspenthet, smerter, verking i kroppen, nedsemthet og så videre. Disse tegnene er verdt å lytte til, for da er det svært så viktig å ta sine grep om sin forfedre karma. Hvorfor er det så viktig å gjennomføre disse sermonier?Når våre forfedre mottar våre velsignelser, noe vi i Vesten kaller å tilgi, vil de kunne velsigne deg fra et mye høyere plan. Svært mange av oss jordboere har få minner om våre forfedre og noen har ingen minner om noe som har skjedd, og kan heller ikke starte på en prosess i å forløse eget forfedre karma. Vi kan merke kroppens svar på at vi ikke har det så bra, men så stopper det med det. Da er disse tidene hvor våre forfedre er spesielt nær oss på jordplanet som f.o.m 21 September t.o.m 6 oktober, svært så viktige å benytte seg av. I dette tidsrommet som kalles Mahalaya, har du en unik mulighet i å forløse gjennom velsignelser.

Nå har du din helt spesielle anledning i å kunne motta velsignelser og bistand fra disse erfarne aurvediske prester ved å bestille ulike bålsermonier til ulike formål fra min hjemmeside:Det finnes mange ulike bålsermonier som våre svært så dyktige aurvediske prester tilbyr. Kalenderen under viser de 15 månefasedagene og hva som utføres på de ulike dager:


Månefase eller Thithi: Fordeler med spesifikk Mahalaya Moon Phase:

1 Månefase Gir rikdom

2 " Gir avkom

3 " Gir virksomhetens velstand

4 " Velsigner med intelligens / makt til å overmanne fiender

5 " Gir generell velstand / Nyt ønskede ting i livet

6 " Gir navn og berømmelse

7 " Gir indre styrke og guddommelige velsignelser

8 " Gir intelligens

9 " Hjelper med å motta støtte fra kvinner / god ektefelle / god familie i 7 generasjoner

10 " Gir oppfyllelse av ønsker / suksess i foretak

11 " Sikrer barns velstand / gir barna dine intelligens

12 " For materiell vekst og gevinster gjennom utdanning

13 " Velsignelser med mange kjøretøyer / Gode barn og lang levetid

14 " Samhold i familien og hjertelig ekteskapsforhold

15 " Hjelper med å motta velsignelser fra forfedre, himmelske vesener og vismenn. Dette er også en viktig dag for å gjøre Tarpanam for de som døde på grunn av våpen eller ulykker.

Hvis du går glipp av noen av de ovennevnte dagene, er New Moon Tarpanam obligatorisk.


Ved siden av å ulike bålsermonier blir det utført tjenester for menneskeheten på en ubetinget måte for å rense sjelen din som kalles "dhana" på sanskrit og er en av de dydene som hjelper deg med å betale deg fra dårlig karma og gir et velstående liv.
1- Tarpanam for 1 månefase og nymånefase av Mahalaya i Kerala:

I løpet av de 15 månene i Mahalaya Paksha vil det hellige ritualet (forfedrenes offer) bli utført for den 1 månefase og den 15. Det vil bli utført "dhana"donering av klær for en trengende og du vil motta en ekstra bålsermoni kalt: Thrikanda Homa: som gir lettelse fra Pitru Dosha (forfedres lidelser), forfedres forbannelser, gi god slektshelse, sikre barns velferd, fjerne tidligere karma på grunn av ikke-fredelige forfedre og oppfylle ønsker.

Pris: 1800,00 Nok2- Tarpanam for 1, 4, 8, 11, 13 månefase og nymånefase av Mahalaya i Kerala:

I løpet av de 15 månene i Mahalaya Paksha vil det hellige ritualet (forfedrenes offer) bli utført for den 1, 4, 8, 11, 13 månfase samt nymåne den 15 månefase. Det vil bli utført "dhana"donering av klær for en trengende og du vil motta en ekstra bålsermoni kalt: Thrikanda Homa: som gir lettelse fra Pitru Dosha (forfedres lidelser), forfedres forbannelser, gi god slektshelse, sikre barns velferd, fjerne tidligere karma på grunn av ikke-fredelige forfedre og oppfylle ønsker.

Pris: 2100,00 Nok
3- Tarpanam for alle 15 månefaser av Mahalaya i Kerala:

I løpet av de 15 månene i Mahalaya Paksha vil det hellige ritualet (forfedrenes offer) bli utført på alle de 15 månefaser. Det vil bli utført "dhana"donering av klær for 3 trengende og du vil motta en ekstra bålsermoni kalt: Thrikanda Homa og Gho Pooja.

Thrikanda Homa: som gir lettelse fra Pitru Dosha (forfedres lidelser), forfedres forbannelser, gi god slektshelse, sikre barns velferd, fjerne tidligere karma på grunn av ikke-fredelige forfedre og oppfylle ønsker.

Gho Pooja: I følge Skriftene kan utførelse av Gho Pooja utslette negativitet og forfedres lidelser, løse gjeld og gi deg rikdom, lykke og velstand i livet.

Pris: 4500,00 Nok4- Thila Homa:

Denne bålsermonien blir utført på vegne av deg for å befri deg og dine forfedre for å ha opplevd utidig og unaturlig død. Våre erfarne og dyktige aurvediske prester vil tilføre Guddommelig kraft fra arketypene Yama, Vishnu og Shiva og gir et sterkt løft i bevisstheten til alle involverte.

Pris: 1500,00 Nok

5- Karuppasamy Homa:

Denne hellige bålsermonien påkaller velsignelsene til Karuppasamy, som er en kraftig kombinasjon av fire arketyper, nemlig Kala Bhairava, Narasimha, Veerabhadra og Rudra. Karuppasamys velsignelser kan bringe guddommelig rettferdighet og raskt drive bort mørke krefter, usannhet og forræderi. Karuppasamy kan løse de problemene som oftest plager mennesker i deres ønske og behov for økonomisk stabilitet og suksess, forhold, barn, sysselsetting, karriere, løsning av tvister og alt annet som har med de utallige forholdene som påvirker menneskeliv å gjøre.

Pris: 1800,00 Nok

144 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page