top of page

Selvutviklingskurs 14-15 August i Bergen.Dette har for mange blitt kalt et "Åpningskurs" – man lærer bevisst hvordan man åpner opp for den åndelige kontakt med seg selv og andre. Dette gir en fantastisk kjærlighetsfølelse mange ikke tror eksisterer. Kurset passer for unge og eldre hvor alt er individuelt tilpasset til eget høyeste beste. Trenger ingen forkunnskaper. Hver og en får kjenne på treenigheten i seg: sjel, kropp og sinn arbeide sammen, lære teknikker til å komme i kontakt med kraften i seg og koble seg til Kilden alle er en del av. Man lærer hvordan man på best mulig måte kan forvalte sin egen kraft. Men hvorfor er dette så viktig?

Er du som alle oss andre? Har du smerter du ikke får forløst, både fysiske og psykiske? Har du indre sorg eller frykt du ikke forstår? Lider du av en form for avhengighet du ikke kommer deg ut av? Har du en sykdom du sliter med? Ønsker du å lære mer om hele deg?

Da kan dette kurset være til god hjelp for deg!

Ved å få oppleve Guddommelige kjærlighetskraft, vil man bli påminnet noe helt essensielt: "at vi er åndelige vesener på Moder Jord!» Opplevelsen gir en klar overbevisning!

Tiden til å søke innover i en selv har mange underprioritert, da samfunnet krever at vi holder fokus mer utenfor oss selv. Et godt råd er å komme i mål med problemet du søker å løse, gjennom å tørre å se innover i egen essens, for det er akkurat der selve løsningen ligger. Din essens er ditt eget potensialet, din minnebrikke på alt du har opplevd.

Kursleder starter med å formidle sin kunnskap om en helt ny visdom som kommer fra FØR jorden ble til. Kursleder vil guide dere inn i kontakt med egne guider og hjelpere.

Muligheten til å få kjenne guidenes kjærlighets kraft på kurset, vil gi dere en ekstra sterk tro på at denne kjærligheten og styrken er der for dere når det måtte behøves. Dette er svært viktig for oss mennesker å ta oss tid til, om vi ønsker å bli bedre kjent med helheten vi alle er en del av på Moder Jord. Noe jeg ser på som helt nødvendig om vi ønsker å bevisstgjøre egne temaer i oss, gå videre og i tillegg forløse ved tilgivelse!

Fordi vi ikke er i stand til å stole helt og fullt på oss selv, da vi har tillatt andre å "styre" oss i generasjoner, vil våre kjærlige hjelpere og guider HELE veien igjennom være der med sin støtte å minne deg på hvem du egentlig ER!

De er der for deg hele tiden! Du vil merke at du gir mer slipp på tilegnet frykt, at du er på Moder Jord for å lære, ikke for å bli et offer på tross av fryktbaserte opplevelser og indoktrineringer. En NY bevissthet vil ta til når vi mennesker vet hvem vi ER og hvem vi kan søke for å finne inn i oss selv for å oppleve egenkjærligheten. Ikke kun vite hva det er, men virkelig kjenne dette i hele oss og for oss! Først da kan den kollektive bevissthet på Vår Jord forandres til noe positivt. Først da kan det bli fred i kjærlighet, og egoismens nedadgående spiral bli forløst av en høyere bevissthet, nemlig kjærligheten!

Andre tema som vil bli berørt er blant annet beskyttelse. Eks: Føler man seg tappet av energi, eller "tillater" andre å tappe seg for energi, er det viktig å lære om hvordan man kan beskytte seg. Snillisme kan umulig føre til noe godt, da det alltid vil være en lidende part. DU kan velge om den lidende part skal være deg, eller lære å hjelpe deg selv til å ta ansvar for egen kraft. Og i tillegg om du vil, gi den andre part muligheten til å lære mer om seg selv i samme prosess ved at DU lærer å sette en beskyttelse for DEG både energimessig og fysisk. Ved å få kjenne på de ulike verktøy til beskyttelse, vil du lære å sette grenser og samtidig være stolt av å ha tatt dette egne ansvaret med å leve- og det uten dårlig samvittighet!

" Vær gjerne forandringen DU ønsker og se!».


Dette kurset går over to kurs dager, fra kl 12 -18:00 begge dager med 45 min matpause.

Påmelding er bindende og må betales i sin helhet.

Hjertelig velkommen


96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page