top of page

Indre Magi


Vi har kommet inn i en helt ny æra og vi mennesker er i sterk energetisk bevegelse både i den ene og den andre retningen. Du kan selv velge hvilken retning du ønsker å gå. På kurset vil du motta svært viktige programmeringer fra din lysfamilie. Stifte nærere samarbeid med dine galaktiske frender og motta ny viktig informasjon om evolusjonen og hvor vi faktisk er på vei.


Dine muligheter som et multidimensjonelt væren vil åpne opp store forandringer i rask fart og det er viktig å hvite hvordan man skal kunne klare å håndtere disse svært så tøffe påkjenningene. På kurset vil du lære å lytte til egen energi og bruke den positivt for kjærlighet og fred.

Du vil kunne åpne nye sterke chakrae, og innhente mer lys for å danne nye strukturer på veien mot en lysere kropp og sterkere kjærlighet.


Ettersom hver sjel tar sin egen vei, er det viktig å vite at noen ting vil forbli de samme mens andre vil endre seg radikalt. Det å kunne etablere seg tillit til at alt har sin plass i livet for et høyeste beste, er en av hovedingrediensene vi er i behov av for å kunne balansere alle våre fire dimensjoner på vei til 5D bevissthet.


Den aller viktigste ingrediensen du er i behov av på din vei mot høyere bevissthet er KJÆRLIGHET! Kjærlighetsenergien er den mest kraftfulle energien på planeten!


Vi mennesker har ikke kunnet oppleve sann dyp kjærlighet på de nivåer som er mulig nå. For å tilpasse deg denne forhøyede bevisstheten eller høyere dimensjonale vibrasjoner, kan du bruke mange teknikker for å øke vibrasjonen din.

Du vil få mulighet å lære mer om disse helt essensielle verktøy på kurset.


Hva er 5D bevissthet og hvordan føles det å være der? Når du er i denne 5D-vibrasjonen, vil livet ditt bli fylt med en veldig ekstatisk og salig følelse. Og uansett hvilke utfordringer eller hindringer du møter, vil denne ekstasen og salige følelsen følge deg gjennom hele dagen!


Når du bor i hjertet av kjærlighet, vil du oppleve en kosmisk glede som er hinsides menneskelig fatteevne. I 5D-verdenen er det ikke bare mulig å oppleve en ekstatisk og salig tilstand, men det er også mulig å opprettholde en slik tilstand.


3D-verdenen er en verden der alle må kjempe for sin egen overlevelse på egen hånd og hvor alle i det uendelige må lete etter sin egen lykke. I 5D-verdenen jobber alle sammen for å overleve, og alle kan enkelt nyte livet sitt. Du kan enkelt få alt du ønsker deg der, inkludert helse og rikdom.


Mens den tredje dimensjonens verden er en av mørke, kulde og begrensning, finner du

den femte dimensjonen full av lys, kjærlighet og frihet. Her finner du all slags lykke og ubegrensede muligheter.


Majoriteten av menneskeheten er for tiden 3dimensjonale vesener som må stige opp til den 5. dimensjonen gjennom den 4. dimensjonen. Og fordi deres nåværende vibrasjonsfrekvens er for lav, vil de ikke kunne nå denne 5D høyere dimensjonale vibrasjonen direkte.


For å komme inn i den 5D høyere dimensjonale vibrasjonen, må du åpne opp alle fire døråpninger eller dimensjoner av bevissthet. Disse fire dimensjonene er den fysiske verden, den mentale verden, den åndelige verden og den emosjonelle verden.


Det er vanskelig, men ikke umulig, å stige inn i den 5. høyere dimensjonale vibrasjonen på deres nåværende bevissthetsnivå. Mange mennesker har forsøkt, men klarte ikke å transcendere til en høyere frekvens. De mislyktes fordi de bare forsto en del av prosessen.


De fleste mennesker er ute av synkronisering med disse fire verdenene. Når dette skjer, er det et tegn på at de ikke er i balanse. Dette kan skyldes at de ikke lever fra hjertet, men fra hodet. De er med andre ord i hodet, og derfor er følelsen av å være overveldet der.


Høyere dimensjonale vesener lever gjennom deres hjerter fordi det er her den reneste kjærligheten bor. Ved å se på livet med kjærlighet, kan de skape mirakler i livene sine.


Hjertet vet før hjernen vår tenker det. Det er derfor vi har disse sommerfuglene i magen når vi møter noen vi liker. Vi føler kjærlighet til hverandre, men hjernen vår tror ikke det ennå.


Når vi bruker hjertet vårt som en veiledning til livet, vil vi legge merke til at det er mange flere dimensjoner enn bare 1, 2 og 3 dimensjoner. Det er virkelig et uendelig antall dimensjoner, og de vibrerer alle ved forskjellige frekvenser.


Når vi bruker hjertet vårt som en veiledning til livet, vil vi legge merke til at det er mange flere dimensjoner enn bare 1, 2 og 3 dimensjoner. Det er virkelig et uendelig antall dimensjoner, og de vibrerer alle ved forskjellige frekvenser.


Ønsker du å lære mer om alt dette, ønsker jeg å invitere til healing kurs som er høyst viktig i denne tid. Å lære å heale seg selv er nøkkelen til å kunne heale andre og oppnå de beste resultater. Kun få plasser på dette kurset:


Velkommen til kurs i Bergen. Du kan melde deg på her:


171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page