top of page

Indre reise


Det er kjærligheten til deg selv som endelig setter deg helt fri! Den kan aldri bli påtvunget. Gjennom livets hendelser har du mulighet å forløse gjennom lærdom slik at alt som du selv har blokkert i deg, får slippe fri gjennom din kjærlighet til deg selv. Men også gjennom meditasjon og stille kontemplasjon med søken innover i deg selv vil du ha mulighet å forløse. Ta med deg selv inn i hverdagen og lær fra alle følelsene dine. Kjenn på hva det er du ønsker inn i livet ditt, og hva du føler hindrer deg i din fremgang. Ditt høyeste selv vet, og det å stifte bekjentskap med ditt høyeste selv er klokt i denne tid.

Du må gjerne prøve ut min meditasjon:"Kom i kontakt med ditt høyeste selv":


Å prøve å se seg selv og forstå seg selv fra tidligere traumer og det som har hendt ved å være i fortiden går aldri. Da skaper vi fremtiden med det som allerede har skjedd. Men å prøve å ta alt med deg inn i nuet og gi det oppmerksomhet av kjærlighet, tilgivelse og takknemlighet vil være å nulle ut og starte med helt nye ark. Veien bygges på det som vi vibrerer. Å skape seg gleder og rom for takknemlighet og tilgivelse vil alltid være den beste veien videre i å motta kjærlighet og alt en ønsker seg inn i livet. Samtidig tørre å dykke inn i en selv og tørre og se selv fra alle mulige vinkler. Tørre og skape nåtid ved å tillate seg å sitte i nåtidens lys og bare være. Ta imot det som kommer, la det få utfolde seg og la deg få bli kjent med det hele deg har å vise deg. Velg å møte det, slik at det får lov til å omformes gjennom kjærlighet som i utgangspunktet er oss og som alle har integrert i en. Kraften som er så mye større enn det man våger å tro på fordi man ikke forstår. Man trenger ikke forstå, bare få være og la alt få lov til å utløses. På meditasjon lørdag vil alle få mulighet å skape nåtid i lys og kjærlighet med seg selv. Søke inn og bare være. Gjennom ro, harmoni og tilstedeværelse i nåtid vil du automatisk motta guddommelig støtte og bringe inn alt av hjelp du måtte trenge for deg selv, og som ligger klart til å møtes. Da er vi i hjertet og fra hjertet kommuniserer vi med ALTET i alt levende! Hjertet er sjelens hus, og alle hjerter som danser i lag vet hva ekte kjærlighet ER! Vi er multidimensjonelle og svært avanserte og kraftfulle vesener som gjennom å bare tillate oss å være vil kunne samle alle disse dimensjoner av seg selv inn til enhet gjennom nåtiden. Nåtiden samler alle bevisste og ubevisste deler av deg selv inn i justering slik at vi kan gi slipp på det som ikke lenger gagner oss. Når vi ER bare VET vi! Når vi ER eksisterer vi! Når vi ER lever vi livet fullt ut! Når vi ER er vi lykkelige! Hjertelig velkommen til meditasjon Lørdag den 11.02.23, kl 12-16:00 i Strandgaten 201, 5409 Bergen i Yogaskolen sine vakre lokaler. Det blir servert te og hellig vann til de som måtte ønske dette.

Påmelding:

På Søndag kl 10-11:30 har jeg fått beskjed av mine guider at jeg skal holde lydhealing. Kraftfulle lys meditasjoner vil bringe deg inn i kontakt med deg selv kun gjennom lydens så sterke frekvenser. Man er ikke i behov av å gjøre annet enn å komme og finne seg en riktig god og behagelig stilling å slappe godt av. Være hydrert og nyte frekvensene. Det er ingen guidede meditasjoner, da det er lydens frekvenser som vil gjøre jobben for deg og med deg! Dette bør du ikke gå glipp av!

Hjertelig velkommen!

Påmelding:

"Du er modig! Det vakreste som er skapt! Så sørg for at ingen ting av deg går tapt!"


Varme hilsener Ingunn


196 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page